Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יכול לעשות אור כחול מיתחת לאוטו בלי להוצאי הרבה כסף על המנורות?

ובכלל איפה באיזור חיפה והקריות אני יכול להשיג מנורות כחולות או ירוקות שעובדות במתח של 12V .זה צורך הרבה חשמל מהמצבר?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ובכלל איפה באיזור חיפה והקריות אני יכול להשיג מנורות כחולות או ירוקות שעובדות במתח של 12V .זה צורך הרבה חשמל מהמצבר?

הורדה מהכביש עולה כ1000 שקל.

ובמידה ולא הבנת - אסור להוסיף תאורה מחוץ לרכב, הוספת תאורה עלולה לגרור הורדה מהכביש. הנושא נידון רבות בעבר, בצע חיפוש במידה ואתה רוצה פרטים נוספים.

פורסם

תקין פרוז'קטור חזק מאוד מתחת לאוטו, סע לים, עדיף ים בלי לכלוך. תצלם מהר. יש לך אור כחול מתכת לאוטו בלי להוציא כסף כמעט בכלל (בהנחה שיש מקיף :) ) או לחלופין תחסוך את הכסף של הפרוז'קטור ותתביע את האוטו בבריכה עם תאורה. רוב הברכות באות עם דפנות כחולות שמשרות הילה כחולה בגלל התאורה.. וואלה.

פורסם

זה אומר שאם למישהו יש (אין לי) שפריצרים זוהרים (אני לא רוצה תגובות אם זה מכוער/יפה) אז יכולים להוריד אותו מהכביש בגלל זה???

ואם באמת זה לא חוקי..... אז למה מוכרים מוכרים את זה אפילו בהום-סנטר?

פורסם

כי המון ערסים קונים את זה. מה אכפת להום סנטר או אוטודיפו מה הם עושים עם זה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה אומר שאם למישהו יש (אין לי) שפריצרים זוהרים (אני לא רוצה תגובות אם זה מכוער/יפה) אז יכולים להוריד אותו מהכביש בגלל זה???

להוריד אותך מהכביש ביגלל שפריצרים זה לא....

אבל אם אישתו לא נתנה לו או משהו כזה... אז זה קנס :wink:

חוץ מזה, למה מוכרים... הסיבה ביגלל שרוצים את ה$ שלך...

זה לא איזה משהו מסוכן ואסור להחזיק אותו בבית....

פשוט יש חוק שאוסר שינוי והוספה של כל חלק ברכב

אפילו לפני ערפל יש איזה חוק(אם אני לא טועה)

הם צריכים להיות במרחקים מסויימים מהמפנסים הרגילים וכו....

פורסם

אוווווווווווף.....

אני רואה שאף אחד לא רוצה לעזור לי

ומה קשור בכלל ערס עם אני רוצה לשים בתוך הרכב מתחת לדוושות אולטרה זה לא אומר שאני ערס.

אז עכשיו יש לכם משהו טוב להגיד?

פורסם

ומה קשור בכלל ערס עם אני רוצה לשים בתוך הרכב מתחת לדוושות אולטרה זה לא אומר שאני ערס.

אתה ערס בהכחשה, זה מה שזה אומר....

אם היית מבצע חיפוש בפורום היית רואה שכל שרשור מהסוג הזה נסגר עוד לפני שהוא התחיל להתפתח , מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא דוגלים כאן בתוספות ערסיות/ מצועצעות לרכב.

:twisted:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למרות שהרבה אנשים עושים בהם שימושים לא חוקיים...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

סע לאחת מסניפי אייס קנה ובנה

זאת מנורה עגולה בקוטר של 6 אינטש

היא עובדת במתח של 12V באוטו

ומחברים אותה למערכת החשמל של האוטו בכל מיני דרכים

דרך אחת שראיתי היא עם פתיחת הדלת

כל מנורה עולה כ 100 ש''ח אם אני לא טועה..

סתם ערסי ומצועצע מדיי לטעמי

אבל על טעם וריח...

אתם יודעים את ההמשך

פורסם
אוווווווווווף.....

אני רואה שאף אחד לא רוצה לעזור לי

אז עכשיו יש לכם משהו טוב להגיד?

זה בסדר. לאור מה שאנחנו יודעים עליך (ראה תמונה מצורפת), אנחנו מבינים אותך ואת הרקע החברתי שלך ולא שופטים אותך.

לדעתי אורות בולטים ברכב דווקא יעזרו למסוקי צה"ל לאתר את הרכב שלך.

בהצלחה עם הפרוייקט!

eddy.jpg

פורסם

והמיקום שלך(מתחת לאוטו) אני לא ישפוט אותך אבל אני חושב שיותר מתאים להגיד ש'"תחת לגלגלים" ..אתה ממש לא מבין הומור!!!!!!!!! ושוב תודה לכול העוזרים אני למדתי לכך אני יותר לא כותב בפורום הזה כי בפורום הזה יש רק ירידות ותקיפות של אנשים שחושבים שהם שווים.ממש מגעיל :(

• תוכן חדש...