Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה בדקתי צריכת דלק בג'סטי שקניתי ומצאתי צריכה של 9 קמ ל1 .

המנוע נראה שעשה 160000 קמ אבל זה עדיין נראה לי מוגזם.

שאלתי היא האם זה יכול לנבוע מפילטר דלק סתום,קרבורטור מלוכלך,או משהו אחר? והאם ניתן לנקות את הקרבורטור אם ספריי לבד?

תודה לעונים.

פורסם

מפילטר סתום צריכת דלק לא יכולה להגרע. אם הפילטר סתום, הגיוני שיהיו קירטועים במנוע בגלל שאספקת הדלק לא תהיה רציפה.

בהחלט יתכן שהבעיה היא בקרבורטור וכנראה צריך שיפוץ/ניקוי שלו.

אל תתיז סתם ספריי על הקרבורטור, זה יותר יזיק ממה שזה יועיל וזה יאכל לך את האטמים וחלקי הגומי העדינים שנמצאים בו. לך לשיפוץ אצל בעל מקצוע אמין כדוגמת חבר הפורום צביקה (מנתניה), ואני בטוח שהוא ידע לא6בחן ולתקן את בעייתך.

פורסם

צריכה נבדקה משולב. מיליתי דלק פול איפסתי מד מרחק יומי וכשהתרוקן מיליתי שוב פול .

סגנון נהיגה בינוני(רגוע ומהיר גם). לעיתים עם מזגן.

למנוע יש קצת נזילות שמן אבל לא משהו רציני.

פורסם

קודם כל לא ממליץ להגיע למצב שבו מיכל דלק מתרוקן - זה מזיק למשאבת דלק.

כפי שferez רשם, סביר מאוד להניח שהסיבה לתצרוכת היא קרבורטור סתום. כמו שהמליצו, גש לבעל מקצוע מומחה.

אם תגיד מאיזה איזור אתה, אני בטוח שחברים יוכלו להמליץ על מוסך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מראש העיין. כמו כן יש נזילת שמן מאיזור המפלג ואני לא יודע אם חוטי ההצתה חדשים .השאלה כמה זה משפיע על הצריכה?

יש בעל מקצוע טוב,אמין וזול שמומלץ מהאזור שלי?

פורסם

ממליץ בחום לעשות טיפול אצל צביקה. בעל מכון לקרבורטורים מנתניה,

שווה נסיעה עד שם, הוא בודק בדרך את המכלול של צריכת הדלק והמנוע,

לי הוא כיוון את דוושת הגז, ואת הטורים מעבר לטיפול המסור בקרבורטור,

ההרגשה בהתנעה ובנסיעה זה עולם אחר, עדיין לא נסעתי מספיק בשביל לבדוק תצרוכת דלק.

מה שנכון נכון...

subaru leone מחזירה את הכבוד לכביש :cool:

ESTK מחזיר את הכבוד ל"לאונה"!

• תוכן חדש...