Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי הודנה סיוויק שנת 2001, עם בעיה קטנה - המערכת שמותקנת בו היא מערכת רדיו-טייפ.. :-(

בעבר הרכבתי מערכת חדשה בעצמי לרכב פולו ישן, אבל נראה לי שהפעם העסק יותר מסובך כי זו כאילו מערכת מובנית.. אז יש לי כמה שאלות בקשר להחלפתה:

1. עד כמה בעייתי זה להחליף את המערכת הקיימת ברכב, והאם זה יכול לגרום נזק כלשהו (אפילו לפלסטיקה)

2. היכן כדאי להחליף אותה? במוסך מורשה או מספיק מתקין מערכות רגיל, ואם מתקין רגיל - אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו מאזור המרכז שיודע מה הוא עושה.

3. כמה בערך כל העסק הזה הולך לעלות לי (כמובן לא כולל רכישת HU חדש)

תודה מראש!

פורסם

זה קצת יותר מסובך לפרק את הרדיו בהונדה מאשר בפולו ואתה בהחלט יכול לגרום נזק לפלסטיקה, עדיף שתיגש למתקין "נורמלי" שגם ידאג להוסיף קונקטור תואם ולא לחתוך את הקונקטור המקורי של הרכב.

פורסם

אני ממליץ בחום על משה מרדיו קול-בי בשטמפפר פ"ת ליד המשטרה

בחור מבין ומקצועי שעושה עבודה ברמה גבוהה במחיר סביר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי,

אני מקפיץ את השרשור,

לפותח השרשור, מה עשית לבסוף עם המערכת? האם באמת יש בעיה רצינית כדי להחליף את המערכת הקיימת באוטו כרגע?

Polo 2012

• תוכן חדש...