Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מערכת מובנת באוטו במאזדה 3 שנת 2005

מהם האמצעים בכדי לבטל את המערכת המובנת ולשים מערכת שלי זאת אומרת HU של פיוניר נגיד

צריך לחתוך?להוציא את הדשבורד או מה?

עזרה בבקשה!!תודה לכולם!!

שמעתי על המנחת הזה ושמעתי שגם לפעמים הוא מוריד מהאיכות שקלתי את זה גם עכשיו אני שוקל לבטל את המערכת המובנת הזאת שזה ממש סיפור לפי מה שהבנתי..

פורסם

אין צורך לחתוך שום דבר קיים קיט שמתאים למזדה אתה מוציא את הפנל איפה שהמערכת המקורית ושם את הפנל החדש שיש בו מקום להתקין HU רגיל

אם אני לא טועה החיסרון בו זה שלא רואים את התצוגה של המזגן תקנו אותי אם אני לא טועה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אחי אבל אתה יכול להרחיב לי יותר טיפה כי אני לא ממש מבין בזה תרחיב לי יותר בנושא איך עושים מה עושים האם זה כרוך בתשלום??

מפני שהמערכת המקורית של המאזדה זה לא פאנל כמו שאנחנו מכירים אי אפשר פתאום להוציא אותו ולשים פאנל אחר משלי ומזה הקיט הזה תרחיב לי יותר בנושא בבקשה אם אתה יכול אחי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...