Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה מכרתי רכב לאחר שהיה ברשותי במשך 4 שנים. הקונה הודיע לי השבוע כי איננו מסוגל לעבור טסט עקב מס' מנוע שאינו תואם את הרשיון. הופתעתי מאד היות ובמשך 4 שנים בהם העברתי טסט, במכונים שונים, לא עלתה הבעיה ולא שערתי שהיא קיימת בכלל.

מהיכן אני מוציא שטר מכר למנוע? אינני יכול לאתר את בע הרכב ממנו קניתי אני את הרכב על מנת לבדוק האם לא יש שטר מכר.

תודה על עזרתכם.

פורסם

על המנוע יש שני מספרים ולפעמים בטסט מסתכלים על המספר הלא נכון , תחפש שרשור בנושא כבר היה כזה סיפור.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אפשרות נוספת, הרשיון הודפס עם קפיצה של שורה כלפי מעלה/מטה ואז מס' שלדה מופיע כמספר מנוע או הפוך ולכן הבילבול.

פורסם

תודה לכל המשיבים,

הלכתי למשרד הרישוי לעמדה מס' 1 לאחר מס' שעות שחכיתי , הבוחנים אפילו לא ניסו להתייחס ולעזור בלי שטר מכר למרות שניסית להסביר להם שזו הבעיה.

הגעתי אפילו לחברת ההשכרה ממנה נקנה האוטו ואף ליבואן פיאט ואף אחד מהם לא החליף מנוע, לפי היבואן המס' הרשום על הרישיון הוא המקורי כפי שיצא מהמפעל באיטליה.בקיצור כולם מנפנפים אותי מאחד לשני...

אני ממש אובד עצות, מדובר בפונטו ספייס 2002 S60 ואין לי מושג מה לעשות עכשיו.

מאיפה אני מוציא שטר מכר למנוע שאינני יודע מי ה "אבא והאמא" שלו, אין לי בעיה לשלם על כל התהליך,

אבל אין לי מושג למי לפנות?

אנא למי שיש נסיון או רעיון צרו איתי קשר בבקשה... אני ממש על סף יאוש

תודה

שרון

054-4838174

פורסם

לדעתי, תבדוק אתה(או מישהו מטעמך) שוב את המספר.

יכול להיות שהייתה טעות כלשהי בבדיקה, כי לא יכול להיות שבמשך 4 שנים בשום טסט לא הייתה בעיה(בהנחה שטרחו לבדוק את המספר) ואם נעשתה בדיקה לפני קניה אזי יכלו לעלות על העיניין הזה.

תבדוק, אולי תופתע לטובה.

במקרה הגרוע, תהייה חייב לאתר את בעל הרכב הקודם, שיתן לך דין ודברים על הדבר הזה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

לפותח השרשור,

הרכב נקנה ממך ללא בדיקה ככל הנראה, אחרת היו עולים על הבעיה באם היא היתה קיימת בכלל.

דבר שני במשך 4 שנים הרכב עבר טסט ללא בעיה. קשה להאמין שלא בדקו את המספר במשך זמן ארוך כ"כ ולא עלו על הבעיה.

אני מסיק מכך, שייתכן ולא הייתה בעיה בכלל.

מהרגע שהרכב לא היה ברשותך אינך יכול לדעת מה עבר עליו. אולי הקונה החליף מנוע ובא אלייך בטענות?! לצערי בגלל הספק אתה צריך לפתוח שבע עיניים על הנושא הזה. האם הקונה הוא מישהו שאתה מכיר? האם יש לך סיבה טובה להאמין לו?

אני שמח שיש אנשים כמוך, שמוכנים לסייע ולעזור גם אחרי שהרכב כבר לא בבעלותם, והמעשה בגדר הכנסת ראש בריא למיטה חולה, אך בכל זאת עשה זאת בזהירות כי יתכן ולא אתה הבעיה בסיפור הזה.

(סתם נורה אדומה שנדלקה לי)

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

הקונה והמוכר נפגשו עם הבעיה שלהם כאן בפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=200375

אם יבואן פיאט טוען שזה המספר המקורי, שיצייד אותך במסמך הממוען למשרד הרישוי שאלה הפרטים של הרכב.

בעמדה 1 יש סנוב שרוצה שתלקק לו את הנעל או תשחד אותו - יש לו מנהל עם ראש, תעלה למשרדו בקומה שניה, הראה לו את המסמך של פיאט ולדעתי זה יפתר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
תודה לכל המשיבים,

אני ממש אובד עצות, מדובר בפונטו ספייס 2002 S60 ואין לי מושג מה לעשות עכשיו.

מאיפה אני מוציא שטר מכר למנוע שאינני יודע מי ה "אבא והאמא" שלו, אין לי בעיה לשלם על כל התהליך,

אבל אין לי מושג למי לפנות?

אנא למי שיש נסיון או רעיון צרו איתי קשר בבקשה... אני ממש על סף יאוש

תודה

שרון

054-4838174

כבעל פונטו ספייס אני שמח לבשר לך שתמו צרותיך!!!

שחיפשתי רכב גם אני נחרדתי לגלות שמספר המנוע לא תואם לרשיון. מה התברר?

המספר שלא תואם לרשיון הוא לא מספר המנוע שמוטבע על בלוק המנוע אלא מספר המוטבע על ראש המנוע.

מן הסתם- החלפת ראש מנוע לא צריכה אישור ולא שטר מכר- מה גם שהיא לא רשומה במשרד הרישוי.

חזור אל הבוחן והראה לו את מס המנוע אשר מוטבע על הבלוק בחלקו התחתון ושאותו ניתן לראות רק מתחת לרכב. אני אנסה לצלם אצלי ולהעלות תמונה של המיקום המדוייק.

ככה זה במדינה שכל חאפר פותח מכון טסטים בחסות החוק.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

Simon377 תודה רבה על התגובה

הלוואי וכך הדבר

אני היום הולך לבדוק את הנושא

לכל שאר חברי הפורום שענו , תודה רב גם לכם

פורסם

ממתי מטביעים מספר מנוע על בלוק ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...