Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור מתרוקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שבמוסך החליפו לי ממי ברז למי קירור מיפלס המי קירור יורד (צריך למלא פעם בחודש בערך). לפני זה המפלס לא היה זז מילמטר. ניסיתי לחזק את הבנדים וזה לא ממש עזר.

מישהו יכול להצביע על הבעיה?

תודה.

דניאל.

פורסם

גם לי היה את הבעייה הזאת

יכולות להיות הרבה סיבות

מה שאני נתקלתי:

בגלל שהמים הרגילים יוצרים קורוזיה אז דברים נהרסים:

נזילות מהרדיאטור או מאיזשהו פקק ממנו

נזילה מהרדיאטור חימום שנמצא בדרך כלל מתחת לדש בורד

או אם יש לך מזל\

סתם צינור מים מעפן!

בהצלחה!

פורסם

קורים לפעמים מצבים מוזרים שבהם לא כדאי להחליף למי קירור. נכון נשמע מטופש, אבל ברגע שהמנוע מואכל במי ברז נוצרים סדקים קטנים שבינתיים נסתמו בגלל האבנית של המי ברז.

החומרים שיש במי קרור ממיסים את האבנית ויחד איתה את שאר הג'יפה שיש במערכת הקירור, אמנם ג'יפה אבל היא החזיקה לך את מערכת הקירור שלמה. כעת, עם נוזל קירור כם הסדקים שנסתמו בג'יפה/אבנית נפתחים ואתה מקבל נזילות בגדלים שונים.

בקיצור - בדוק את כל צינורות המים, הרדיאטור, תרמוסטט ומעברי המים אחר נזילות קטנות או גדולות. והיה אם יש לך מזל - זה בסוף איזה באנד שלא הודק כמו שצריך או צינורית סדוקה, אם אין לך מזל - שיפוץ מעברי מים או מערכת קירור.

בכל מקרה - אל תזניח את זה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מה שנאמר לפניי- ברובו נכון.

בנוסף מלא רק עד הכמות המומלצת על ידי היצרן!(יש נטייה למלא קצת יותר ואז כאשר הטמפ עולה הווסת במכסה הרדיאטור משחרר לחץ- כאשר הכל מתקרר ואתה בודק

פתאום חסר נוזל...)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
מה שנאמר לפניי- ברובו נכון.

בנוסף מלא רק עד הכמות המומלצת על ידי היצרן!(יש נטייה למלא קצת יותר ואז כאשר הטמפ עולה הווסת במכסה הרדיאטור משחרר לחץ- כאשר הכל מתקרר ואתה בודק

פתאום חסר נוזל...)

אני תמיד ממלא עד הקו.

בכל זאת תודה על העצות, אני אבדוק את זה מחר, מקווה שזה לא משהו רציני.

פורסם

יכול להיות שאיכשהו זה נכנס לתוך המנוע עצמו עקב נזילה וזה נשרף שם , תבדוק, זה קרה לחבר שלי ........ :!:

יוצא לריס?

פורסם

זו יכולה להיות נזילת מים מהמשאבה. ברכב שלי הייתה התופעה שאתה מתאר, לא ראינו מאיפה הנזילה עד שחיברנו את הרדיאטור למכשיר לחץ שהראה מאיפה הנזילה.

כנראה שיש לך נזילה קטנה שמתאדה בעקבות פעולת המנוע.

• תוכן חדש...