Jump to content

civic

  • הודעות

    197
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי civic

  1. civic

    אוטו גברי (יחסית)

    לפי דעתי איזה טנדר עתיר כוחות סוס של ג'יאמסי....... והכי גברי לדעתי משאית !! אחד מקודמי רשמם האצ'בק , שיש בנות שיש להם את הרכב הנל , או מאזדה 3 שזה משפחתי למשפחה תמימה כזאת.... קורבט וקמארו וכל השיט הגדול הזה גם נחשב מאוד גברי..
  2. חחחחחח אני בטוח שלהניע את זה זה מאוד כיפי יכול להיות..... אבל לי יוצא להניע מכונה מאוד רצינית... הרבה יותר מזאת.. F-16!!! הרבה מאוד כוח בהנעה!
  3. שלו הייתה שנת 82, MK3
  4. אני מתנדב לקחת את המכוניות האלה למוסך בזמני הפנוי !
  5. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=58553
  6. "נייקי וומן", כיכר המדינה, ת"א.
  7. ניראה לי שסעיף 6 מוגזם... אם אתה קונה אוטו אל תתחיל לחשוב איפה האוטובוס יצא לך יותר זול.. פשוט כנס לאוטו וסע.... ובקשר לנסיעות "סתם" האלה , אני חולה עליהם , שבת בבוקר לקחת מפתחות וליסוע לאיזה כביש עם עוד חבר או 2 .... ולעשות מן טיול כזה... שבת שלום תומר.
  8. לא יודע אם זה קשור אבל בצומת הזאת צולמתי לפני שנתיים על אדום... כמובן שלא בגלל שרציתי לעבור כי בא לי ... היה סיפור עם ניידת שסימנה לי לעבור ושתינו צולמנו... ואיך המשאית התהפכה??? מפחיד
  9. התמונה של הקונטש יצאה כאילו הקונטאש הכחולה היא דגם מוקטן..........
  10. הוא לא נספג בריפוד.... פשוט מריחים את הריח המסריח הזה שנכנס לו מבחוץ.....
  11. חברה , נדבקה לי שקית ניילון לצינור פליטה מתחת לאוטו , השקית נמסה והאוטו מסריח גם מבחוץ וגם קצת מבפנים איך אני יכול להעלים את הריח? חומר מסויים שיוריד את השקית? תודה מראש תומר.
  12. civic

    %#$ פרצו לי לאוטו @$#%

    היה רדיו דיסק מהסדרה החדשה של awia ורמקולים פיוניר אני לא זוכר בדיוק איזה אבל חזקים .... ודי חדשים (אולי בני שנה) הרדיו דיסק עלה די יקר.... באסה... לא משנה ממשיכים למרות הכל ..... בעזרת השם נביא מערכת רצינית יותר ונתקין אזעקה באוטו (קאנגו) אגב בעלי הקאנגו למניהם הזהרו... יש שיטה לפתוח את האוטו (דרך החלון האחורי שמאחורי הנהג..בצד) אני שם מן קרש שלא נותן לו להפתח ..... כבר ניסו ככה לגנוב תאוטו ...
  13. יש לי שאלה.... בפונטיאק שלי אני מרכיב מנורות "ברך"... אני מאמין שזה H4 עם מן מחבר בצורת ברך....קיצר אני יכול להרכיב את המנורות האלה אצלי? הן מיוצרת גם בצורה שלי? תודה מראש תומר .
  14. civic

    %#$ פרצו לי לאוטו @$#%

    לא הפאנל לא היה מורכב על המערכ...
  15. איזה עצבים לקום בבוקר של יום יפה .... לצאת לחלון ולראות את האוטו שלך פתוח... יורד למטה ורואה שהחלון שבור..... אין מערכת , אין רמקולים.... ושנגרם נזק לדשבורד... חבל לא הייתי תופס את הבן אדם הייתי @#$@$ אותו לכל החיים.... יום טוב ותשמרו על האוטו מפני חארות ! תומר.
  16. civic

    פגיעת ברק ברכב

    שלום לכולם הנה הגיע החורף, יחד עימו התופעות המוזרות, ,ברקים,גשם ותילאנדים רועולי פנים על אופנועי 50 סמק לבושי תחתוני חוטיני רשת ושקית במבה פרפר נחמד ביד . מי מאיתנו לא חשש כי יפגע ממכת "תילאנד-חוטיני" בלילה מוזר שכזה בה בעת שאנו נוהגים ברכב, למרות כי זה עומד ביחס של 1 למיליון 1.האם אתם בטוחים בתוך הרכב מפני פגיעת התילאנד-חוטיני 2.כיצד תנהגו (תרתי משמע) במקרה שכזה 3.האם אתם סבורים כי הנכם מבוטחים מהתופעה?? בכבוד רב פועל תילאנדי מצליח שעבר מענף הבנייה ופתח עסק אצמעי - בסטת אוכל תילאנדי בשוק ומכירת תחתוני חוטיני רשת בשוק בבסטה בנוסף לתירס תילאנדי עם רוטבים על האש.... במילה אחרונה שמעון מקל- מקל - מקל!
  17. במילה אחת "וולסטריט" יהיה לך מאוד קשה ללמד אותו כי גם ללמד צריך לדעת לעשות את זה וולסטריט זה בית ספר ללמוד אנגלית למי שלא יודע .... מרגע שאתה נכנס לבפנים אסור לדבר עברית - אחלה גימיק
  18. על נתיב
  19. שלום חברים עשכיו אני חזור מסיבוב שעשיתי.... על הדרך הסעתי את חבר שלי הביתה. מה שהיה זה ככה: אני נוסע בראשון לתומי לפתע חבר שלי עושה לי "תומר תומר יש באוטו מישהו מת ועשה צורה של בן אדם שמת.. אני מכניס לרוורס נוסע 3 מטרים (חשוב לציין שבנתיים היה רמזור אדום ורק אנחנו היינו ברמזור והרכב של הנהג "המת" שהיה רחוק מקו העצירה במרחק של 4 מטר בערך... מגיעים ליד האוטו של הנהג "המת" אני רואה באמת נהג מבוגר בפוזה של שינה\איש מת... לא יודעים מה איתו אני נותן צפצוף , אין תגובה , נותן עוד כמה צפצופים , אין תגובה ... הבאתי צפצוף ארוך ומעצבן... לפתע אני רואה את האיש מתעורר ... עושה לי תודה עם היד ונוסע... כאילו מה צריך להיות פה ?? איך הבן אדם הזה כשיר לנהיגה?? לפי דעתי נהג כזה צריך להוריד מהכביש , הוא מסכן אותו ובטח שאת הנהגים האחרים.. קיצר סיפור הזוי מאוד ומוזר... לילה טוב וסעו בזהירות , תומר.
  20. שמתי לב שיש כמו מן חיבור כזה ושילוב של התמונה ומלא דברים שלא מסתדרים בה נגיד רואים חצי איש בתוך מדרכה או חצי אוטובוס....
  21. אם הבנתי נכון אתה רוצה להפוך את הג'אנט שהצד שחיצוני שלו היה בפנימי.... יש לך שם את הברקסים לא?? כאילו אתה לא תוכל להכניס את הגלגל למה הג'אנט יפגע בברקס ... לא בטוח שהבנתי אותך
  22. לכל האי הבנות אני יסדר פה תעניין. הקטע של הלוחיות רישוי נאמר בצחוק ובצינייות.... (כי שמשהו מעלה תמונות של מפגשים נהוג להסיר את מספרי המכוניות עקב אנשים עויינים ואנשי חוק).... מקווה שמי שלא קלט את הקטע קלט אותו עכשיו , ומי שלא קלט עכשיו ..... שיקרא תהודעה שלי שוב.. יום טוב תומר.. שמחפש עוד תמונות כאלה לעלות לכם
  23. מצאתי את המיני בצבע שחור כהה חונה עם הפנים למצלמה יושבת לה בצל בחניון בין כמה מכוניות
  24. תמונה מדהימה קבלו: http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/delft2.htm יש אפשרות להתמקד בפרטים הכי קטנים שיש..... ממולץ
  25. תבדוק עם הטרמוסטט שלך על מצב פתוח ותמיד נותן למנוע שלך להתקרר...
×
×
  • תוכן חדש...