Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד GT אחת - שלום ולהתראות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט מפחיד...

איך לעזאזל הופכים אימפרזה ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בדיוק כמו שהופכים האמר H-1,

קצת רצון וקצת יכולת...

תארגן אימפרזה שלבעלים אין בעיה שניסע קצת על הגג ואני מתנדב להראות לך.

שימו לב לטוקבק מס' 1 באתר, "למה יש לי הרגשה שהאימפרזה הישתוללה ובגלל זה נגרמה התאונה."

בגלל אנשים **** כמוהו המדינה שלנו ניראת ככה מבחינה מוטורית.

פורסם

דבר ראשון - סביר להניח שהוא באמת השתולל. אחרת איך תסביר את העובדה שהרכב קצת הפוך ?

דבר שני - בטוח שזאת GT ? אני לא רואה דיפרנציאל בסרן האחורי :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
דבר שני - בטוח שזאת GT ? אני לא רואה דיפרנציאל בסרן האחורי :roll:

3897_60957.jpg

תסתכל טוב, רואים את גל הארוכבה (בטח טעיתי בשם של המוט הזה) שרץ לדיפרנציאל האחורי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
מאיפה לעזאזעל הגיעה הכרית?!

מהנושך שקונה אימפרזה.

...

בטח רק קצה שילדה, לא משהוא רציני.

"בקושי נסע, עשה בטן-גב בחנייה"...

קיצר, לא מבין איך אפשר להפוך אימפרזה, אבל בארץ הזו הכל יכול להיות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא בטוח שזאת GT

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מה זה השטויות האלה "איך אפשר להפוך"? נו באמת... החלקה במהירות לא גבוהה לכיוון המדרכה, והמדרכה תשמש 'קרש קפיצה' לרכב.

אביעד. (ראיתי בעיניים איך רכב נכנס במדרכה ו-2 הגלגלים הימניים התרוממו חצי מטר. וזה היה ב-30 קמ"ש).

פורסם
מאיפה לעזאזעל הגיעה הכרית?!

כנראה מי שהיה באוטו זה זוג והם היו ב"סשן" לוהט תוך כדי נסיעה. זה מסביר את ההתהפכות וזה מסביר את הכרית. :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יווו זה מפ"ת, מטר מהבית.

איך לעזאזל אפשר בכלל להפוך רכב בכביש מטר על מטר שגם אם תתאמץ לא אפשרי לעבור שם את ה-80 קמ"ש:roll:

צריך להיות מאוד מאוד מוכשר, יש צומת בדיוק 30 מטר לפני.

ועוד אחת הלכה לעולמה כמה חבל!

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תוכן חדש...