Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמממ... קניתי מרצדס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שייח' דימה - שלא יתפוס אותך איזה מזל"ט (מזל טוב...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

גם אני לא אגיד מזל טוב כי: א. כבר אמרתי. ב. יאמני&^ק- הדלקת אותי עכשיו עוד הפעם עם האוטו הזה- עכשיו גם אני בגללך רוצה!:twisted: מה יהיה?:roll:

המון מזל טוב, ושתהנה ממנו!:-D8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
גם אני לא אגיד מזל טוב כי: א. כבר אמרתי. ב. יאמני&^ק- הדלקת אותי עכשיו עוד הפעם עם האוטו הזה- עכשיו גם אני בגללך רוצה!:twisted: מה יהיה?:roll:

המון מזל טוב, ושתהנה ממנו!:-D8)

אז תקנה אחת. תמכור משהוא מהאוסף שלך

פורסם

מי יקנה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תתחדש , הרכב נהיה אטרקטיבי מאוד , מפנק ואיכותי מאוד למחיר.

לחובבי הדגמים "הערביים" של מרצדס זה תענוג.

פורסם

תתחדש.

עוד צד"לניקית לרשימה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם לא הייתי רואה את האוטו ולא נכנס אליו, בטח לא הייתי גם אומר שהמושבים כמעט הכי נוחים שישבתי בהם, ולא הייתי אומר שיש עץ אמיתי בדשבורד (מה שבCLS שעולה 700 אלף אין), ובטח שלא הייתי אומר...אמא, גם אני רוצה.

אבל קודם אני קונה מגנדי את המשאית....אז נגיד...

:)

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

תודה לכולם...

יוסי, השבוע יהיה לך סיכויי לראות אותה באופן אישי.

איתי, זה הדגם הכי אהוב עליי.

יוליה, אני חושב שמאיפה שהיא הגיעה, היא כבר הייתה על הכוונת של איזה טיל צה"לי :shock::lol:

מר תעלול, אם לא תתנצל, אני הופך את המיאטה לספסל רשמי של מועדון שומרי משקל :twisted:

רן, אני לא יודע אם ראית את זאת, כי היא לא הייתה בירושליים עצמה, אבל היא באמת במצב טוב יחסית לגילה, ואני בהחלט אהנה ממנה..

אבי... טוב,נו. התגובה שלך אומרת הכל :lol:

אגב, בתמונה היא אחרי פוליש ווקס מסיבי.

ושוב תודה לכולם!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...