Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

בלי לשים לב(באמת!), עברו להן 4 שנות נהיגה בכבישי ישראל.

קודם כל, אני שמח לבשר שאני חי :) ובשבוע הבא אני מתחיל "קורס רענון נהיגה" - 3 פעמים בשבוע, 12 שעות סה"כ.

יש באמתחתי שתי שאלות:

1. על מה הולכים לחפור לי 4 שעות כל פעם? (אני יודע שעל חוקים, אבל אשמח אם מישהו יפרט טיפה).

2. המבחן - מהו עיקרו? ז"א, חוקי תנועה, תמרורים, מכלול הרכב וכו'"...

חשוב לי לציין שאני ממש לא מפחד מהמבחן ומכיוון שנושא המכוניות קרוב לליבי, אני בא בראש פתוח ל-12 שעות האלו.

תודה לכל מי שיעזור.:-D

פורסם

איך שאמרו לי (אנשים שעברו את הרענון), יהיה חזרה על תמרורים.

יסבירו על תמרורים חדשים, כללי תנועה, ישאלו שאלות בשיעורים.

לא משהו מיוחד, ככה ש"לא תשכח" את התמרורים ו/או חוקים.

בהצלחה ושבוע טוב.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כאשר אני עשיתי את הרענון לא היה שום מבחן (לפני 3 שנים בערך). זכורים לי 2 מפגשים בלבד של 3 שעות כל אחד.

אני מקווה בשבילך שאני צודק ואתה טועה והדברים לא השתנו מאז. :)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

קיבלתי הזמנה לריענון בחודש ספטמבר ורשום שאני יכול לעבור את השטויות האלה עד 10 חודשים מיום שליחת המכתב.

הרישיון שלי עד 2015, אם אני לא הולך מה יקרה?

דרך אגב שיעשו את הריענון הזה לאנשים מבוגרים בני 50 פלוס, שלא זוכרים כבר תמרורים. למה אני בלי אף דו"ח ובלי אף תאונה ובלי כלום (טפו טפו טפו) צריך ללכת לזה?

פורסם
כאשר אני עשיתי את הרענון לא היה שום מבחן (לפני 3 שנים בערך). זכורים לי 2 מפגשים בלבד של 3 שעות כל אחד.

אני מקווה בשבילך שאני צודק ואתה טועה והדברים לא השתנו מאז. :)

אין מה לעשות, דברים משתנים ובמקרה הזה, אני צודק :roll:

פורסם

האמת שאני ממש לא מתבאס.

עוד הפעם, אני בא בגישה של ראש פתוח, אז אל תנסה להרוס לי, בבקשה :oops:

מישהו שהיה בכזה קורס בזמן האחרון, יכול לנדב לי פרטים, בבקשה? :wink:

פורסם

אני עברתי את הקורס לא מיזמן..

בתחילת הקורס מקבלים חוברת שמסבירה חוקים תמרורים וכול מני דברים שעברנו כבר בתאוריה...

בעיקרון יש מרצה הוא בא מסביר כול מני דברים על ידי שקופיות סקנות אך להתנהג במצבים תמרורים וחוקים חדשים וכו'... ובסוף הקורס יש מיבחן.. אן מה להילחץ מהמבחן אנחנו לפחות עשינו את המיבחן בייחד לא שהמבחן קשה אתה אמור לעבור אתו בקלילות... אגב הקורס 12 שעות.

זהו שבוע טוב לכולם וזהירות בדרכים:-)

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

צריך לשלם על זה ?

לדעתי כל עוד זה בחינם, רענונים כאלה מידי פעם, עדכונים בנוגע לחוקים חדשים ושינויים, אפילו עלוני מידע ורענון שישלחו לבתיהם של נהגים ואף כנסים מקומיים עם הרצאות על התנהגות בכביש והתמודדות עם מצבים שונים.... אם היה את כל אלה היה מעולה.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

חובה לשלם על זה.

הרוב זה שעמומון רציני, יש אולי כמה דקות בודדות שיוסיפו לך משהו חדש לחיים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בזמנו כשאני עשיתי את הרענון היה לנו מורה בשם נועם עמרו, הבן אדם מומחה בחוקי תעבורה ומעביר את השיעור באופן מעניין מאוד. אישית למדתי כמה דברים חדשים וחשובים ועוד יותר חשוב למדתי מה להגיד בכמה מיקרים ששוטר עוצר אותך. אם תיפול עליו אני ממליץ להקשיב ולא לזלזל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני עברתי את הקורס לא מיזמן..

בתחילת הקורס מקבלים חוברת שמסבירה חוקים תמרורים וכול מני דברים שעברנו כבר בתאוריה...

בעיקרון יש מרצה הוא בא מסביר כול מני דברים על ידי שקופיות סקנות אך להתנהג במצבים תמרורים וחוקים חדשים וכו'... ובסוף הקורס יש מיבחן.. אן מה להילחץ מהמבחן אנחנו לפחות עשינו את המיבחן בייחד לא שהמבחן קשה אתה אמור לעבור אתו בקלילות... אגב הקורס 12 שעות.

זהו שבוע טוב לכולם וזהירות בדרכים:-)

תודה רבה !

צריך לשלם בסביבות ה-140 ש"ח, זה לא נורא.

פורסם

אני עברתי את הרענון לפני שבוע,

כמו שאמרו למעלה משלמים 147 ש"ח, הקורס אורך כ-12 שעות (2 או 3 מפגשים) ובסופו יש "מבחן" (שלא היה עד לא מזמן) שכולל 20 שאלות.

מיותר לציין איך כל העסק הזה נראה ומתנהל :shock:

• תוכן חדש...