Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני שנה מנורת פלורסנט באוטו דיפו כשבעיקרון היא מתחברת למצת או למצבר של הרכב, עכשיו בא לי רעיון לחבר אותה קבוע לתא מטען במקום האור החלש שיש שם,עכשיו השאלה שלי אם אני לוקח את החשמל המקורי שמקבלת הנורה האורגינלית שבפגאז ,ייתכן ויהיו קצרים? ( כי הרי זה לא אוטו WATTׂ

פורסם

מה הוולטאז' של הפלורסנט? אפשר אולי להכניס בקומבינה שנאי... אבל מה הבעיה להחליף לנורה חזקה יותר, ללא סיכון בטיחותי? כך שהיא תאיר את כל האיזור כשתפתח את הבגאז'..

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
קניתי לפני שנה מנורת פלורסנט באוטו דיפו כשבעיקרון היא מתחברת למצת או למצבר של הרכב, עכשיו בא לי רעיון לחבר אותה קבוע לתא מטען במקום האור החלש שיש שם,עכשיו השאלה שלי אם אני לוקח את החשמל המקורי שמקבלת הנורה האורגינלית שבפגאז ,ייתכן ויהיו קצרים? ( כי הרי זה לא אוטו WATTׂ

לא נראה לי שתהיה בעיה

פורסם

סליחה שאני נדחף

זה מסובך להרכיב מנורה שתעבוד בפיאט אונו , כי אין מנורה כזאת בבגאז'

השאלה היא אם זה מסובך לגרום למנורה להתכבות כאשר הבגאז' סגור??

פורסם

לא. כל מה שדרוש זה קצת יצירתיות.

למשל, למצוא איזו פירוקיה , משם תקח מאחת המכוניות את המתג של האור שנמצא בסף הדלת (זה שהדלת לוחצת עליו בסגירה ומכבה את האור), או להשיג מתג כזה פשוט בכל דרך אחרת, ולחבר מעגל טורי עם המתג הזה, למנורה בבאגז'.

הסיבוכיות היחידה היא אולי היכן ואיך למקם את המתג הזה, שיעבוד כמו שצריך.

לאביב: וואט (WATT) זו יחידת הספק, שמציינת מה התפוקה של הרכיב שלך. (מתחXזרם=הספק). למשל, נורה ביתית שאנו מכירים, יש 40W ויש גם 100W , ובכל זאת אין לנו בעיה לשים איזו שאנחנו רוצים, אז מה המשמעות בעצם? המשמעות היא "כמה אור" תקבל. ככל שנורה בעלת הספק גבוה יותר, היא תפיק יותר אור. מידה זו חשובה בעיקר לנצילות (הספק מוצא חלקי הספק כניסה), כלומר, כמה תפוקה רכיב נותן לעומת האנרגיה שהוא צורך, (למשל, הנורה הביתית שאנחנו מכירים, בעלת דירוג אנרגטי F שזה די גרוע. A הכי טוב. זה אומר שרוב האנרגיה שהנורה צורכת , שזה חשמל, מתבזבז על חום ולא על מאור).

הדרישה היחידה שיש בהחלפת נורות (למשל), זה שגם הישנה וגם החדשה תוכלנה לספוג את המתח הנתון (במקרה שלך 12V), וכן שתעמוד במקס' זרם העלול לעבור דרכה (בשביל זה בד"כ יש לנו פיוז).

אם הפלורוסנט שקנית מיועד לרכב, לא אמורה להיות לך כל בעיה כי הוא בטח מותאם לזה.

בהצלחה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אהלן!

אני חדש פה...

רמציתי לדעת איפה אני קונה מנורה לתא מטען במקום המנורה הרגילה אבל בצבע שונה....

• תוכן חדש...