Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן עולה כסף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקרא שוב את מה שנכתב ע"י "מפלצת ירוקה".

קשה לי להאמין שכל כך הרבה מכוניות נרכשו במשפחה, בלי שנעשו נסיעות מבחן לפחות בחלק מהדגמים.

קשה לי להאמין שאבא שלך לא שמע מעולם על כך שכל סוכנות רכב מציעה נסיעת מבחן כאשר זה מה שיכול לשכנע את הקונה.

אבא שלך בכלל ביקר בסוכנות ?

בכל מקרה, כבר קיבלת כאן את התשובות, מה שנותר לאבא שלך זה פשוט לגשת לסוכנות, להתעניין ולבקש.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו שנאמר קודם, זה תלוי ברצינות שאתם תראו.

אם תגיעו לסוכנות עם הטוארג שלך ותתלבשו כמו "אנשי עסקים" זה יראה לסוכנים רושם של אנשים עם כוונות אמיתיות לרכוש את הרכב והם ישמחו לתת לכם נסיעת מבחן בהקדם.

אם תגיעו לסוכנות כמו "צ'חצ'חים" שרק רוצים להתלהב מלנהוג ברכב הם יחשבו שאתם מבזבזים להם את הזמן.

ד"א, אין צורך להתרגש ולהקפיץ את השרשור אם לא עונים לך תוך חצי שעה.

שטויות.. הסוכנים כבר למדו מזמן לא לשפוט אנשים לפי איך שהם לבושים.

לפני כמה זמן נכנסתי עם אמא שלי לסוכנות של BMW עם ג'ינס וטישירט, ויצאתי תוך 15 דקות לנסיעת מבחן בX5.

וזה לא רק בשוק הרכב..

הייתי נוכח בביקור של בחור צעיר בשנות ה20 המאוחרות לחייו שהגיע לאתר בנייה עם חולצת טי-שירט, מכנסי חאקי קצרים וסנדלי שורש,

עלה לקומה העליונה בבניין, ראה את הפנטהאוז, ביקש מהקבלן לחבר את שתי הפנטהוזים יחד - ושם במקום צ'ק מכובד בהחלט (שאושר ע"י הבנק) כמקדמה עבור הדירה (שהיא בעצם כל הקומה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

באמת שכל עניין הלבוש ואיך אתה מגיע לשם הוא לא לעניין. אני (אמנם זו "רק" מאזדה 2 אבל בכל זאת) כשהגעתי לסוכנות מאזדה, באתי בלבוש הכי רגיל שיש לי, וכך גם אבא שלי עם בגדי העבודה שלו (והם לא הכי מכובדים שיש), ובכל זאת התייחסו אלינו כמו לכל אחד אחר שם. היום זה כבר לא עניין של תצוגה או איך אתה בא, אלא מה הולך לך בבנק בתכלס :-)

ביום מן הימים, כשיהיה לי כסף רב וארצה לקנות אאודי\במוו, אני אכנס לשם בדיוק כמו שנכנסתי למאזדה, אז יהיה לי חשק לראות את היחס שאקבל :-P.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נכון שדיי הגזמתי עם הקטע של "אנשי העסקים" ובאמת לא יקרה כלום אם יגיעו לסוכנות עם טי-שירט וג'ינס.

אבל אני מאוד בספק אם הסוכנים יוציאו לנסיעת מבחן רכב של חצי מיליון ש"ח לסתם מישהו. אני מניח שיש רף מסויים של קוד התנהגות ולבוש.

סתם דוגמא, סטודנט תפרן מגיע לסוכנות של VAG עם ג'אסטי ורוצה נסיעת מבחן על טוארג או Q7. באמת יהיה שם מישהו שיתייחס אליו ברצינות אלא אם הוא יראה להם את הצ'ק זכייה בלוטו?

פורסם
שטויות.. הסוכנים כבר למדו מזמן לא לשפוט אנשים לפי איך שהם לבושים.

לפני כמה זמן נכנסתי עם אמא שלי לסוכנות של BMW עם ג'ינס וטישירט, ויצאתי תוך 15 דקות לנסיעת מבחן בX5.

וזה לא רק בשוק הרכב..

הייתי נוכח בביקור של בחור צעיר בשנות ה20 המאוחרות לחייו שהגיע לאתר בנייה עם חולצת טי-שירט, מכנסי חאקי קצרים וסנדלי שורש,

עלה לקומה העליונה בבניין, ראה את הפנטהאוז, ביקש מהקבלן לחבר את שתי הפנטהוזים יחד - ושם במקום צ'ק מכובד בהחלט (שאושר ע"י הבנק) כמקדמה עבור הדירה (שהיא בעצם כל הקומה).

בן כמה אתה?

פורסם

Layzer, בן 21, אבל זה לא באמת משנה.. עשיתי נסיעות מבחן על רכבים יקרים יותר כשהייתי קטן יותר.

XENON, אני די בטוח שהסוכן שדיברנו איתו לא ראה את האודי.

אמנם החנתי אותה בקרבת הסוכנות, אבל משולחנם של הסוכני מכירות כמעט ובלתי אפשרי לראות את המקום בו חניתי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני לא הבהרתי את עצמי?

קניתי טוארג לפני מתיחת פנים ולא עשיתי נסיעת מבחן. מה לא הגיוני? לא ידעתי איך משיגים נסיעת מבחן אז לא עשיתי.

הצעתי לאבא שלי לנהוג על שלי אבל אם הוא קונה טוארג הוא קונה אחרי מתיחת הפנים והאבזור הוא שונה וחווית הנהיגה היא שונה אז בגלל זה נסיעה על הרכב שלי לא תתרום לו.

עכשיו הבהרתי את עצמי?

מסקרן לראות את הבנאדם שיודע שהרכב עולה למעלה מחצי מליון שקל שיש לו להשקיע ומעניין אותו באמת כמה עולה

נסיעת מבחן...:?:

פורסם
מסקרן לראות את הבנאדם שיודע שהרכב עולה למעלה מחצי מליון שקל שיש לו להשקיע ומעניין אותו באמת כמה עולה

נסיעת מבחן...:?:

יוני,

זה היה חזק.

אולי במסעדה הוא שואל כמה הטיפ לפני שהוא בודק כמה הארוחה ? :lol:

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מה שכן אתה תצטרך להראות כוונות רציניות.

זה לא תמיד נכון, יש סוכנויות שמתגמלות נציגים עבור כל נסיעת מבחן שהוא הצליח "לדחוף". כשחיפשתי מכונית לפני כמה שונים בכמה סוכנויות ממש התחננו שאעשה נסיעת מבחן ואמלא את הפרטים שלי.

בחלק בקשו ממני טלפון ודאגו להודיע לי על היום שרכב ההדגמה הגיע לירושלים והציעו לאסוף אותי מאיפה שאני רוצה.

לגבי מכוניות יקרות מאד אני מתאר לעצמי שזה לא כך.

פורסם

פעם זה היה התחביב שלי :) הגעתי למסקנה שזה גזל גמור והפסקתי :)

אגב, יש סוכנויות מסויימות שייתנו לכם רכב יוקרה לסופ"ש אפילו שאתם לבושים במכנסיים פשוטות, נעלי אדידס וטי-שירט. מניסיון.

פורסם

את נסיעת המבחן על הרכב הכי יקר שעשיתי עד היום (של 400K)

עשיתי לאחר שהגעתי לאולם המכירות עם מכנסי "חצי", חולצת "סוף מסלול זיביליאומו האמרים שנת 1854",

וחצי מהזמן כשאנשי המכירות דיברו איתי הייתי עסוק בשיחות בפלאפון (יצא ככה).

עדיין, הם הבינו כי יש פוטנציאל מבחינתי לרכישה, ונתנו לי נסיעת מבחן על הרכב שביקשתי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
Layzer, בן 21, אבל זה לא באמת משנה.. עשיתי נסיעות מבחן על רכבים יקרים יותר כשהייתי קטן יותר.

XENON, אני די בטוח שהסוכן שדיברנו איתו לא ראה את האודי.

אמנם החנתי אותה בקרבת הסוכנות, אבל משולחנם של הסוכני מכירות כמעט ובלתי אפשרי לראות את המקום בו חניתי.

ותגיד חוץ מאיזה התענינות רצינית ברכב עשית עוד משהו? יעני באת שאלתה איך האוטו וזה ראית נתונים בדקת מחירים ואז אמרת להם מה עם נסיעת מבחן?

וaa123

איזה מכוניות למשל רצו\הביאו לך לסופ"ש? באילו סוכניות?

• תוכן חדש...