Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרי שאת הריגוש של לעשות משהו בלתי חוקי לא יכול להחליף כלום.

:shock:

אני משום מה משוכנע שהתחרויות לא נובעות מריגוש לעשות משהו בלתי חוקי

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסלול זה אחלה

אבל זה לא תחליף לכבישי נהיגה כמו אשתאול וכ"ו.

אני רוצה גם וגם :!:

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

דיבורים כמו חול, ואין מה לאכול.

בן ציון סלמן, כבודו במקומו מונח (נניח) הוא לא דמות רעננה עם מבט אובייקטיבי על התחום. הוא עוד עסקן ממשרד התחבורה.

אתם באמת חושבים שמישהו ימסד את הרייסים? איפה אתם חושבים שאתם חיים?

הלווווו! בוקר טוב! אנחנו חיים ברפובליקת בננות במזרח התיכון, לא בגן עדן סוציאל דמוקרטי סקנדינבי.

רק החודש משרד האוצר החרים מיליארד וחצי ש"ח מכספי גביית יתר של ביטוחי חובה במקום להוזיל את הביטוח. אנחנו פרה חולבת. משאב מתכלה. היו סוגרים אותנו בקולחוזים אם היו חושבים שיגבירו כך את הבקרה עלינו והתפוקה שלנו.

ונראה לכם שמעניין את המדינה שהיא תרוויח כמה גרושים מזה ואזרחים יהיו מעט יותר מאושרים?

תראו כמה תלאות עובר הלובי המאורגן של ליגליזציה של מריחואנה. יצא להם מזה משהו? עבודות שירות מקסימום... ואתם יודעים כמה המדינה הייתה מרוויחה מזה? הרבה יותר מאשר ממיסוי של מנחת או שניים שמריצים בהם רייסים.

חרטה. בן ציון סלמן לא רוכב על סוס לבן, ואת ההצהרות לעיתונות על "בחינת הנושא" אנחנו שומעים עוד מהימים שדוד רמז היה שר התחבורה בערך.

בשמונה השנים האחרונות שישה שרי תחבורה הכריזו שהם תומכים במיסוד הספורט המוטורי. אגב, שימו לב לתחלופה במשרד - אפילו באיטליה הממשלות יותר יציבות.

שישה פאקינג שרי תחבורה! ותראו את ההישגים! כמה ספורט מוטורי יש לנו בארץ.

הספורט המוטורי הממוסד היחיד שיש לנו פה זה נהיגה פרועה של שוטרים.

ומה לא ניסו? עצומות, בג"ץ, פניות ומכתבים ובכיות ותחנונים. ומה קיבלנו? זובי רבתי, ולעיתים גם נא באוזן.

וזה לא רק בנושא הספורט המוטורי. יש לנו הנהגה שעוסקת בכיבוי שריפות וחלוקת ג'ובים. ואני לא מדבר על מפלגה ספציפית אלא על הנהגה שלמה. אבל זה כבר סיפור אחר.

ספורט מוטורי ממוסד לא תראו בארץ. לפחות לא עד שאני אתפוס את השלטון, אתחיל להעמיד אנשים עם הגב לקיר ואשלוט ביד ברזל!

פורסם

המממ... לראיה: :wink:

ספורט מוטורי ממוסד לא תראו בארץ. לפחות לא עד שאני אתפוס את השלטון, אתחיל להעמיד אנשים עם הגב לקיר ואשלוט ביד ברזל!

דיקטטור קטן. :twisted:

אני משום מה משוכנע שהתחרויות לא נובעות מריגוש לעשות משהו בלתי חוקי

צודק.

MCS 2008

פורסם

בן ציון סלמן, כבודו במקומו מונח (נניח) הוא לא דמות רעננה עם מבט אובייקטיבי על התחום. הוא עוד עסקן ממשרד התחבורה.

וכדי להבהיר במי מדובר:

תפקידו הקודם של אותו סלמן בן-ציון היה מנכ"ל מע"צ.

nuff' said

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

בעיקרון, אני מאמין שאם היו מחזיקים מסלול חביב, גם למרוצים מקוצעיים, וגם למסלול פתוח לחובבנים, והמסלול יהיה מסלול ולא ישורת, ויכלול גם השכרת מכוניות (אפילו אם הן יהיו יקרות למדיי), הרי שתמורת סכום לא מוגזם של נניח סתם לדוגמה 200 ש"ח ל-חצי שעה-שעה (לדוגמה... ואני מוכן לבזבז אפילו קצת יותר אחת לחודש), הרי זה משובח! מאות אנשים שיהיו מוכנים לשלם את הכסף הזה, ולקבל ביחד איתו בטיטוח כמובן, יביאו לכך שעלות הרכבים והמסלול יוחזרו לבעלי המקום די מהר, והצופים שיגיעו לארועי המקום, פלוס ספונסרים - ירכיבו עסק מנצח... בתחילה עסק אחד בלבד, שירוויח המון לדעתי, ואח"כ מתחרים...

במקביל, אני מסוגל להתעורר מהחלום ולומר לעצמי - זאת ישראל...

או במילים אחרות - יכול להצליח, אבל רק בידיים טובות.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
בעיקרון, אני מאמין שאם היו מחזיקים מסלול חביב, גם למרוצים מקוצעיים, וגם למסלול פתוח לחובבנים, והמסלול יהיה מסלול ולא ישורת, ויכלול גם השכרת מכוניות (אפילו אם הן יהיו יקרות למדיי), הרי שתמורת סכום לא מוגזם של נניח סתם לדוגמה 200 ש"ח ל-חצי שעה-שעה (לדוגמה... ואני מוכן לבזבז אפילו קצת יותר אחת לחודש), הרי זה משובח! מאות אנשים שיהיו מוכנים לשלם את הכסף הזה, ולקבל ביחד איתו בטיטוח כמובן, יביאו לכך שעלות הרכבים והמסלול יוחזרו לבעלי המקום די מהר, והצופים שיגיעו לארועי המקום, פלוס ספונסרים - ירכיבו עסק מנצח... בתחילה עסק אחד בלבד, שירוויח המון לדעתי, ואח"כ מתחרים...

עלויות עלייה למסלול מירוצים ברמת פורמולה 1 בחו"ל הן כ-200-300 ש"ח לכחצי שעה. סכום סביר למדי לדעתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עלויות עלייה למסלול מירוצים ברמת פורמולה 1 בחו"ל הן כ-200-300 ש"ח לכחצי שעה. סכום סביר למדי לדעתי.

רוני

סכום טוב עם רווח ובטוח שמספיק כדי לשמור על המסלול ! ואחזקתו בצורה הטובה ביותר ..

אם יהיה על המסלול 3 מכוניות כלהיום זה אומר, 12 שעות עבודה עם 300*3 כל צי שעה

שזה 900 שקל , כפול 24 ...21600 שקלים ביום ...

שזה סכום שדווקא אומר רווח טוב אפשרות לאחזקה מצויינת וזה לא כולל דברים אחרים שיכולים לעשות במסלול כמו בדיקות רכב וכאלה ...

אפשרויות למפשים ... ומה עוד !

וכל זה אם יהיו רק 3 מכוניות על המסלול ... שזה נשמע לי קצת מועט זה יצא 540000 אלף שקל בחודש !!!!

שזה מעל לחצי מליון שקל ~!

אז אולי אפילו מכונית אחת על הסלול כל הזמן תספיק לאחזקה לרווח ולעוד הרבה דברים ..

אחרי מחשבה זה פרוייקט רווחי למדיי ...

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

רוני

מה שאומר שפה זה צריך לעלות פי 3 כדי להיות כלכלי, כי המיסים, חומרי הגלם למיניהם (לתחזוקה ובניה ראשונית של המסלול) ושכרו של משגיח הכשרות הצמוד יגרמו לעלויות גבוהות יותר למפעיל.

פורסם

רוני

מה שאומר שפה זה צריך לעלות פי 3 כדי להיות כלכלי, כי המיסים, חומרי הגלם למיניהם (לתחזוקה ובניה ראשונית של המסלול) ושכרו של משגיח הכשרות הצמוד יגרמו לעלויות גבוהות יותר למפעיל.

בניית מסלול זה כמעט כמו בניית כביש , אבל כביש באיכותמעולה לא כמו הזבל הישראלי .

פה חומרי הגלם דומים למדיי לכל דבר אחר .

לגבי איצטדיון קטן לצופים זה גם יעלה יותר משאר המדינה ( לא צריך משהו מיוחד בשביל לבנו ת כזה דבר ...

חוץ מזה אולי רק המחשב לחישוב QUARTER MILE יעלה משהו (לא ידוע לי כמה המיסים על דבר שכזה ...)

חוץ מזה אני לא רואה שום דבר שמכביד מאוד ... מיסים על חומרי הגלם כמו מה אישפוז??

ובקשר למשגיח ... תבדוק את החישוב הקטן שעשיתי למעלה ותראה שזה דווקא לא כסף גדול יחסית להכנסות !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לילה לבן, החישוב שלך ממש ממש לא מדויק. אתה שוכח הרבה מאוד פרטים, ואני מבטיח לך שזה הרבה יותר מסובך ממה שנדמה לך.

יש עלויות אחזקה חודשיות גבוהות, יש שכר לעובדים (הרבה עובדים), יש מיליון הוצאות אחרות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לילה לבן, החישוב שלך ממש ממש לא מדויק. אתה שוכח הרבה מאוד פרטים, ואני מבטיח לך שזה הרבה יותר מסובך ממה שנדמה לך.

יש עלויות אחזקה חודשיות גבוהות, יש שכר לעובדים (הרבה עובדים), יש מיליון הוצאות אחרות.

רוני

רוני אתה יכול להגיד לי מה המידות של הסלולים כאלה (בגדול ולא מדוייק ... כמה קילומטרים ובאיזה רוחב ...

אבא שלי וחברים עובדים בדברים האלה אני אעשה חישוב מדוייק (הלילה או מחר נדמה לי ) על עלות בניית המסלול נטו .

לגבי עלויות האחזקה אני אחשב מים תאורה..

משגיח , 8 עובדים .. וצוות עם אמבולנס וגרר ...

זה יותר ריאלי אבל לוקח קצת יותר זמן ..

אבל אני חושב שההוצאות לא יתקרבו ל 250000 שקל בחודש ( חוץ מהבנייה עצמה )

ואם רוצים לדבר על כדאיות אולי גם אעשה חישוב על כמה זמן צריכים להוציא את עלויות הבניה כך שהרווח האמיתי יתחיל .

בידידות פאדי

Henry Miller

פורסם
רוני אתה יכול להגיד לי מה המידות של הסלולים כאלה (בגדול ולא מדוייק ... כמה קילומטרים ובאיזה רוחב ...

אבא שלי וחברים עובדים בדברים האלה אני אעשה חישוב מדוייק (הלילה או מחר נדמה לי ) על עלות בניית המסלול נטו .

לגבי עלויות האחזקה אני אחשב מים תאורה..

משגיח , 8 עובדים .. וצוות עם אמבולנס וגרר ...

זה יותר ריאלי אבל לוקח קצת יותר זמן ..

אבל אני חושב שההוצאות לא יתקרבו ל 250000 שקל בחודש ( חוץ מהבנייה עצמה )

ואם רוצים לדבר על כדאיות אולי גם אעשה חישוב על כמה זמן צריכים להוציא את עלויות הבניה כך שהרווח האמיתי יתחיל .

בידידות פאדי

פאדי, אני לא מאמין שתוכל לחשב את הכל בצורה מספיק מדויקת, אבל אין לי בעיה שתנסה.

קודם כל השאלה היא על איזו רמה של מסלול מדברים. מסלולים קטנים שאינם משמשים למירוצים מקצועיים, יכולים להיות זולים למדי. בסה"כ צריך שטח מספיק גדול לאכלס כביש מפותל באורך של כ-3 קילומטרים, נניח. צריך לבנות את הכביש ביחד עם שטחי ספיגה בצדדים, סימונים, גדרות וכולי. צריך לבנות פיטס עם מקומות איחסון למכוניות, גם ליפטים ועוד חלקי מוסך. צריך לבנות מקומות צפיה מתאימים, צריך לבנות חנייה מספקת, שערים וגדרות למקום, מרכז שליטה, קבלה, תאורה ועוד הרבה דברים. צריך סדר גודל של כמה עשרות אנשים שיעבדו במקום. משומרים בכניסה, דרך פקידים בקבלה, אנשים טכניים, מרשלים, צוות עם אמבולנס, צוות עם גרר, אנשים במרכז הבקרה שאחראים על תפעול תקין של המקום. קפיטריה, יש עוד המון המון המון.

וזה רק במסלול קטן, מסלול פורמולה 1 הוא הרבה יותר יקר לתחזוקה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...