Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאתם מפספסים את הנקודה ...

מסלול של 3 קילומטר , עם פיטולים , פיט ומוסך צמוד , יעלה המון כסף יחסית , לבניה ותחזוקה , זה יהיה נחמד , אני אישית אעדיף מסלול כזה , אבל לעלות עליו עם האוטו שלי יעלה לי הון , נגיד 500 ש"ח מתוכם 200 מסלול והשאר לשחיקת מכלולים מצטברת , נניח שאני מוכן לשאת בזה, רוב מי שעושה היום רייסים לא ממש זקוק לכזה מסלול ולא ממש יוכל להשתמש בו למטרות רייסים בקו ישר .

מה שצריך כדי להוריד את הרייסים מהכביש הוא מסלול באורך של קצת יותר מחצי מייל ,

רבע האצה , רבע בלימה , ומרווח ביטחון .

מסלול כזה יהיה יותר זול לבניה , והדברים שצריך להקים מסביבו יהיה קטנים וזולים יותר , בצורה משמעותית . למעשה המרכיב היחיד שיעלה הרבה כסף באופן שוטף יהיה הביטוח של המקום .בכל מקרה , זה יהיה חייב להיות זול למדיי , וזמין יחסית , בלי זמני המתנה עצומים ,

ובלי הרבה בלאגן לעלות עליו , כל זאת מהסיבה הפשוטה שהערס המצוי רוצה לבדוק האם ההונדה שלו מאיצה יותר טוב מההונדה שלידו , והוא בהחלט יכול לעשות את זה בכל רמזור בין עירוני פשוט, בחינם אז אולי הוא יסכים לזרוק כמה שקלים אם יתנו לו תעודה שאומרת : "שלך יותר ארוך" אבל הוא לא ישלם 200 ש"ח בשביל העניין .

בכל מקרה , אני בספק אם מסלול שיסעו בו מכוניות כביש משופרות יסייע לשיפור הבטיחות בארץ , הקורסים יעזרו , אבל צי של מכוניות משופצרות שנוהגים בהם חבורת אנשים שאפילו מוגדרים כנהגי מרוץ ובטח ינהגו ככה (ואם לא הם אז הבן יקח את האימפרזה בשישי כדי להשוויץ ) בהחלט יגרום להרבה תאונות . ונניח שאנחנו עוזבים את רעיון מכוניות הכביש , זה אומר להקים פה חתיכת תשתית של רכבי מרוץ זה יעלה הון ויקח שנים, ובישראל זה גם קצת לא כלכלי , למה ? כי בחו"ל , לפחות לפי מה שאני שמעתי באים כמעט לכל מרוץ רבע מליון איש , רבע מיליון , באים ליומים אגב , יום מוקדמות ויום מרוץ , אין כאלה כמויות של אנשים בארץ , פשוט אין , וזה המון המון כסף למסלול , אלו כמויות כסף שמכסות את כל העלויות של המסלול ומשאירות אותו עם עודף נאה .

מה שצריך כדי להזניק את הספורט בארץ , זה רישוי זריז והגדרת מסלול ראלי , לתפוס איזו חתיכה מהנגב , לסמן אותה , ולהיכנס לסבב , לא יודע בדיוק איך זה עובד , אבל זה עבד בקפריסין , זה יתן לנו נק' פתיחה להקמת תרבות מוטורית ענפה בישראל

נ.ב בארץ למקרה שלא שמעתם קיימת ליגה שלמה של מרוצי עבירות, ואני מאמין שאם קצת רצון וקצת יכולת אפשר להקים ליגת ראלי תחת אותו הגג המשפטי

פאק , זה יצא עצום, קבלו ח"ח עם הגעתם עד הנה .

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההוצאות של בניית מסלול גם לקן ישר וגם לסיבובים הם גבוהים במיוחד וגם אם כן יהיה מסלולים כאלו בארץ בשלב מסויים הרי ראוי לציין שהדבר עדיין לא ימנע "פשיטות" של משטרה על מכוניות שנראות להם משופרות שיבואו לעשות בדיקות יכולת או נהיגה ספורטיבית, אלא אם הם יטרחו להביא את המכוניות שלהם על נגרר!!?? :?

יש מיליון ואחת בעיות שעומדות בדרך להגשמת חזיון המסלול בארץ לחובבי הרייסינג ונהיגת "ראלי"! פתרון בהחלט לא נראה באופק, ובספק אם מישהו בממשלה המחור*** הזאת יקדיש איזו וועדה שתנסה לפתור בעיות אלו! מה שכן אפשר לעשות אך לא יעשה בגלל המשטרה הרודפת בצע שיש לנו בארץ, זה פשוט "לזרוק" איזה כביש נטוש לטובת חובבי הבדיקות למיניהם! ולהפסיק את הפשיטות המעצבנות האלה על המפגשים השונים!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
בעיקרון, אני מאמין שאם היו מחזיקים מסלול חביב, גם למרוצים מקוצעיים, וגם למסלול פתוח לחובבנים, והמסלול יהיה מסלול ולא ישורת, ויכלול גם השכרת מכוניות (אפילו אם הן יהיו יקרות למדיי), הרי שתמורת סכום לא מוגזם של נניח סתם לדוגמה 200 ש"ח ל-חצי שעה-שעה (לדוגמה... ואני מוכן לבזבז אפילו קצת יותר אחת לחודש), הרי זה משובח! מאות אנשים שיהיו מוכנים לשלם את הכסף הזה, ולקבל ביחד איתו בטיטוח כמובן, יביאו לכך שעלות הרכבים והמסלול יוחזרו לבעלי המקום די מהר, והצופים שיגיעו לארועי המקום, פלוס ספונסרים - ירכיבו עסק מנצח... בתחילה עסק אחד בלבד, שירוויח המון לדעתי, ואח"כ מתחרים...

במקביל, אני מסוגל להתעורר מהחלום ולומר לעצמי - זאת ישראל...

או במילים אחרות - יכול להצליח, אבל רק בידיים טובות.

עלויות עלייה למסלול מירוצים ברמת פורמולה 1 בחו"ל הן כ-200-300 ש"ח לכחצי שעה. סכום סביר למדי לדעתי.

רוני

אבל כמו שאנחנו כבר יודעים (ישראלים...) אם יעשו כאן איזשהו מסלול הוא יהיה מתאים לקרטינג, ויקחו גם כ- 200ש"ח לחצי שעה.

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...