Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבונת קצרה בחדשות ערוץ 10 על המירוצים

sronis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בדיוק עכשיו הייתה. בקצרה - נראו המכוניות במתחם רגבה וקצת השתוללות של איזו אימפרזה טורבו. דובר על העובדה שהמשטרה מכירה את הרייסים האלו מזמן מכל חלקי הארץ, וכן שועדה התאספה הערב לבדוק את העניין ודובר בה גם על מיסוד הנושא בתחרויות חוקיות. (אבל את זה הם אומרים כל הזמן). מה שאולי כן שווה משהו זו הערכה של אדם שלא הספקתי לקלוט את מקצועו, שתוך כחודש תוגש הצעה מסודרת בנושא.

אז אולי יש משהו חיובי ברייסים הבלתי חוקיים, אה? :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מה שאולי כן שווה משהו זו הערכה של אדם שלא הספקתי לקלוט את מקצועו, שתוך כחודש תוגש הצעה מסודרת בנושא.

רוני

האדון הוא: מנכ"ל משרד התחבורה מר בן-ציון(סלמן כמדומני, אל תתפסו אותי במלה).

ואכן זוהי אולי הבשורה היחידה הערב בחדשות.

עמית

נ.ב.

מביקור בפורטל משרד התחבורה מסתבר שצדקתי:

מבנה המשרד:

http://portal.mot.gov.il/Resualts.asp?PageName=hamarecht.inc&PageTitle=תיתרובחתה%20תכרעמה#3

ללחוץ על: עץ מבנה משרד התחבורה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק עכשיו הייתה. בקצרה - נראו המכוניות במתחם רגבה וקצת השתוללות של איזו אימפרזה טורבו. דובר על העובדה שהמשטרה מכירה את הרייסים האלו מזמן מכל חלקי הארץ, וכן שועדה התאספה הערב לבדוק את העניין ודובר בה גם על מיסוד הנושא בתחרויות חוקיות. (אבל את זה הם אומרים כל הזמן). מה שאולי כן שווה משהו זו הערכה של אדם שלא הספקתי לקלוט את מקצועו, שתוך כחודש תוגש הצעה מסודרת בנושא.

רוני

הרייסים לא יהיו חוקיים לעולם במתכונת הנוכחית.

החוק הזה הוא הדבר הכי רע שהחבר'ה של הרייסים הלא חוקיים יכולים לאחל לעצמם.

ברגע שתהיה אלטרנתיבה חוקית והם עדיין ישתמשו בזו הלא חוקית הקנסות יגדלו, האכיפה תגבר ויהיה הרבה יותר קשה .

אני לא מאמין, כמו שכתבתי ואחרים כתבו בעבר, שברגע שזה יהיה חוקי, כל עניין הספורט המוטורי ,יפתח (לצורך העניין) מסלול בארץ וכל העניין יהיה כרוך בתשלום (קורסים וכו') אז כל עניין הרייסים הלא חוקיים יפסקו.

בקיצר, החוק הזה מבחינת הנהג הרגיל לא אומר כלום. לפחות לא בהתחלה.

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני

הרייסים לא יהיו חוקיים לעולם במתכונת הנוכחית.

החוק הזה הוא הדבר הכי רע שהחבר'ה של הרייסים הלא חוקיים יכולים לאחל לעצמם.

ברגע שתהיה אלטרנתיבה חוקית והם עדיין ישתמשו בזו הלא חוקית הקנסות יגדלו, האכיפה תגבר ויהיה הרבה יותר קשה .

אני לא מאמין, כמו שכתבתי ואחרים כתבו בעבר, שברגע שזה יהיה חוקי, כל עניין הספורט המוטורי ,יפתח (לצורך העניין) מסלול בארץ וכל העניין יהיה כרוך בתשלום (קורסים וכו') אז כל עניין הרייסים הלא חוקיים יפסקו.

בקיצר, החוק הזה מבחינת הנהג הרגיל לא אומר כלום. לפחות לא בהתחלה.

זה לא צריך להיות אכפת לך אלא אם כן אתה (תאורתית) תתחרה במקום ציבורי ולא במסלול.

כל עוד יש מסלול חוקי , אני אתחרה רק במסלול. (אפילו אם אני אצטרך לשלם יותר) זה שווה את השקט הנפשי ואת הבטיחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק עכשיו הייתה. בקצרה - נראו המכוניות במתחם רגבה וקצת השתוללות של איזו אימפרזה טורבו.

רוני

אימפרזה?

הלוואי...

זו היתה מיצובישי סופר לנסר...

הדימיון היחיד בינה ובין אימפרזה היה הכונס והספויילר שנלקחו/נגנבו/הושאלו מאימפרזה טורבו.

נו, אז יש גם רידינג בנהריה? :D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק עכשיו הייתה. בקצרה - נראו המכוניות במתחם רגבה וקצת השתוללות של איזו אימפרזה טורבו.

רוני

אימפרזה?

הלוואי...

זו היתה מיצובישי סופר לנסר...

הדימיון היחיד בינה ובין אימפרזה היה הכונס והספויילר שנלקחו/נגנבו/הושאלו מאימפרזה טורבו.

נו, אז יש גם רידינג בנהריה? :D

יש לציין שזה לא סתם סופר לאנסר אלה EVO 1.5 במיוחד לארץ ישראל כמו ה "סופר"*

*השיפור כולל קיט נדיב של פרו דרייב(ללא הסמכה) :wink:

הכוכבת

DSC07528.JPG

DSC07529.JPG

DSC07538.JPG

ב"כתבה" כבר יש לו 2 יציאות. :roll:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאם יהיה מסלול למירוצים אז אני אהיה שם כמעט כל סוף שבוע !

זה גם יוריד את הרייסים הבלתי חוקיים מהכבישים .

וזה גם יוריד את המשטרה מעל הגב !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא יוריד את הרייסים הבלתי חוקיים מן הכבישים

שכן אם יהיה מסלול הוא בטוח יהיה למקצוענים - משמע מיסוד הספורט המוטורי

ולאנשים שאינם עוסקים בו , כלומר חובבנים לא יהיה מקוםוגם אם כן המקום

יהיה יקר מאד , הרייסים ישארו לעת עתה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שנאמר פה, רוב הסיכויים שלכשהספורט הזה ימוסד, הקנסות יגדלו על מירוצים לא חוקיים, דבר שאמור להפחיד את החובבנים המשועממים. מה גם שאין סיבה שזה יהיה יקר, עלויות הקמת מקום לכאלו תחרויות אינן גבוהות באופן יחסי והן יכולות למשוך גם קהל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאו דווקה מחייב...

נכון שבנייה ותחזוקה של מסלולי טבעתי (נורבורינג) עולה המון כסף, וקיבולת המסלול מוגבלת למדי (בנורבורינג לפעמים עומדים שעתיים-שלוש בתור) - לכן המחירי שימוש של מסלולים אלה יקרים למדי...אבל לבנות ולהחזיק ישורת ל"פתיחות" לא מחייב השקעה גדולה, ומכוון שה"מרוצים" עצמם קצרים למדי ניתן להכניס ביחידת זמן הרבה מתחרים - ובמחיר נמוך יחסית.

בעייה היא הביטוח - האם כל משתתף יחוייב בביטוח מרוצים שנתי (שמחייב רישיון נהג מרוצים וכו') או שתינתן אפשרות לביטוח חד-פעמי ע"י מפעילי המסלול - כלול במחיר השימוש...

בכל מקרה, לדעתי רוב ה"פותחים" ירצו לשלם 50-100 ש"ח לערב - בידיעה שאף אחד לא ירדוף אותם, ומדידת זמנים תספק תשובות מדוייקות יותר של מי יותר ארוך^H^H^H^Hחזק.

P.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את נהריה בשקט :wink: .

כמה "חובבי הגה" החליטו גם לבוא לנהריה, או ליתר דיוק, פאתי נהריה ולעשות גם אצלנו בלאגן.

מזל שזה נעשה ברגבה ולא ממש בנהריה.

כל פעם אומרים לי בחדר כושר, "וואי גלעד היית ביום שישי במפגש ברגבה"?

ואני לא מבין מה ההתלהבות מאיזה מפגש עקר של כמה עגלות.

אצלי השכל הישר אומר, אל תלך פן תידפק.

"מפגשים" מהסוג הזה אני משאיר לילדודס בני ה-18, אני מעדיף להיות עם החברה בסופי שבוע, ועם הרישיון. :roll:

כמו כן אני גם עובד קשה בשביל הכסף שלי ,אני מעדיף לשים אותו בשיפורים ולא "לתרום" אותו למדינתנו הענייה.

החיים הם סחיטה של המצערת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שזה כן יוריד מהסיבה הפשוטה שהיא לפי דעתי שהמסלולים יהיו פתוחים גם לחובבנים .

יש הרבה כאלה בחו"ל שכל אחד יכול להיכנס , בעלי המסלול מרביחים כסף והאנשים וחולי הגה מתחרים בלי לסכם נהגים על הכביש ובלי פחד מיותר ממשטרה !

אגב אני יודע שבשני המסלולים שביוון הביטוח לא תקף בתאונה על המסלול ואפשר לעשות ביטוח מיוחד לזה !

אם מדברים על מסלול מירוצים אז זה לא יהיה יקר להפליא העלות תהיה סבירה , אם זה כולל רק כמהמקומות לצפייה .

אם זה מסלול עם אצטדיון כמעט כמו כדורגל אז המעלות והאחזקה תהיה גבוהה להפליא .

אחזקת המקום תהיה סבירה ואך הרווח יהיה עצום .

במקום כמו מסלול כזה אפשר להוסיף תחנת דלק שתכניס הרבה מהמכוניות שמתחרות שם .

מוסך אמין במיוחד .

תערוכות רכב.

מוסך לשיפורים .

מסעדה קטנה ועוד .

אם המדינה תקים משהו כזה אז היא תרוויח הרבה כסף , אם לא אז זה יהיה אחד הפרוייקטים שלי בעתיד ( אם אף אחד לא יקדים אותי :wink: )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומדוע אתם חושבים שפתיחת מסלולים מסודרים בארץ (אפילו מאות מסלולים) תחסל לצמיתות את תופעת המרוצים הלא חוקיים (להלן: רידינג :) ) הרי בארה"ב יש המון מסלולים, ושם זה בכלל לא בעיה, ועדיין הילדים (להלן: צ'ונגים) ממשיכים להשתולל עם הרכבים במרוצים לא חוקיים.

אין שום הבטחה שברגע שיוקמו מסלולים בארץ התופעה תצטמצם (ולו בטיפה) הרי שאת הריגוש של לעשות משהו בלתי חוקי לא יכול להחליף כלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נגיד שרוב חולי ההגה לא עוישם רייסים בגלל שזה מנוגד לחוק .

יש כאלה שהם עבריינים מטבע הדברים .

אבל אנישם שרוצים להתחרות בלי פחד בלי סיכונים וכלל חובב הגה שלפעמים רוצה להשתולל להתחרות או סתם לבדוק אוטו יכול ללכת למסלול במקום הכביש ולפחות אנשים אלה לא יעשו דברים אלה על הכביש ונדמה לי שהם האחוז הגבוהה !

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...