Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 514
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברה מצברים חדשים ומשופצים אפשר לקנות

בדרום ת"א אצל ש.א.א מצברים בחור נחמד בשם שלומי

לא זכור לי הרחוב אפשר לבדוק ב144

למישהו יש נסיון עם מצברים משופצים? מחירים, אמינות, אורך חיים. תודה.

פורסם
מ 1.11.07 עלו שוב מחירי המצברים, כך שמחיר של אוקטובר כבר לא רלבנטי.

בברכה - רפי לין :-)

שלום רפי

אצל מי ניתן לרכוש מצבר אופטימה ?

פורסם

למחטב ידיעתי אין יבוא סדיר שלהם אבל נתקלתי בהם באתר של חב' ליוגב www.layogev.co.il

וצריך לשים לב שיש הבדל בין מצברים לרכב ובין מצברי פריקה עמוקה המיועדים למחשבים, מכשירי אלפסק וכו'.

טלפן אליהם ובדוק האפשרויות.

פורסם
למחטב ידיעתי אין יבוא סדיר שלהם אבל נתקלתי בהם באתר של חב' ליוגב www.layogev.co.il

וצריך לשים לב שיש הבדל בין מצברים לרכב ובין מצברי פריקה עמוקה המיועדים למחשבים, מכשירי אלפסק וכו'.

אחלה תודה

אני אפנה ליוגב

פורסם

"אוטו ציון" באיזור התעשיה ביהוד (טל. 03-5365607) מוכר מצברי "וולטא" במחירים אטרקטיביים.

מצבר עם 20 חודשי אחריות - 40% הנחה מהמחירון הרשמי . 12 חודשי אחריות (תחת השם "וולטא 10" או "נשיונל", כנראה באיכות זהה ליקר יותר) : 35% הנחה. לדוגמה, המחירים למצבר 50AH - הם 698 ש"ח ו- 598 ש"ח, בהתאמה.

עודד

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום אני מחפש מצבר לרכב שלי [רשום בחתימה], כמובן בזול, אני צריך חנות באזור ב"ש והסביבה. תודה מראש.

הסוג הוא [לפי האתר של וולקן]:

יצרן: סקודה

דגם: טנדר פיק אפ

נפח מנוע: 1.3

שנתון: 92-96

spots.gif

red_hez.gifהמצבר המתאים הוא:

שנת יצור 92-96

א"ש 55

מק"ט (VOLTA) 55503

מק"ט (VOLTA10) 55583

מחירון VOLTA 0.0

מחירון VOLTA10 0.0

תודה מראש!!!

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • ספונסר פורום
פורסם

יבואן מצברי אופטימה הינה טלרון מצברים 039343432, אופטימה זה חברת אחות של ורטה ולכן היבואן מיבא את שנהם בבלעדיות

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
יבואן מצברי אופטימה הינה טלרון מצברים 039343432, אופטימה זה חברת אחות של ורטה ולכן היבואן מיבא את שנהם בבלעדיות

תודה לא ידעתי שטלרון מוכרת אופטימה זה קרוב ונוח

תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ואל תשכח גם לבדוק באיביי כמה זמן אחריות יש למצבר ואיך ואיפה מממשים אותה אם המצבר יהיה פגום, חס וחלילה.

מרכיב חשוב ברכישת מצבר זה גורם האחריות.

במקרה זה של מצברי רכב הזול עלול להיות יקר והיקר דווקא יהיה הזול, בסופו של דבר.

• תוכן חדש...