Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי את ה 55AH השבוע.

מן הסתם אין לי ניסיון ארוך טווח איתו :-)

עם הטודור שהם מכרו לפני כן היה לי ניסיון טוב.

בגדול, אני מאמין שמצבר עדיף לקנות זול, היה לי שנפ ש"הלך" אחרי שנה וחודש ושנפ סרבו להכיר באחריות (הייתה לו אחריות ל 18 חודשים...) מאז למדתי, קונה בזול מחליף לזול ביותר שיש.

סער.

• תגובות 514
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שנפ התנערו מאחריות בטענה שזהו מצבר "גדול" ואחריות ל 18 חודשים היא על מצברים עד 55 AH (המצבר שלי היה 62AH )

לא הייתה לי קבלה.תעודת אחריות כיוון שקניתי את האוטו עם המצבר, כש"נגמר" המצבר ראיתי את התאריך שמוטבע עליו ופניתי לחברה.

בשיחת הטלפון אמרו לי שאין בעיה והמצבר באחריות (כמובן שאמרתי על איזה מצבר בדיוק מדובר)

כשהגעתי למרכז השירות בת"א(מה שהיה כרוך באובדן מספר שעות מבחינתי) טענו בתוקף שהמצבר לא באחריות והתנערו ממה שנאמר בשיחת הטלפון.

הם היו מוכנים לתת לי 10% הנחה כפיצוי....

אמרתי להם יפה תודה ומאז אני מקפיד לא לקנות שנפ (אם יש לי ברירה...)

גם אם אני משלם מעט יותר (או הרבה פחות :-D )

סער.

פורסם

אני עדיין חושב שחווייה כזו לא מעידה על כך שעדיף לקנות מצברים זולים יותר. יש עוד הרבה חברות גדולות ואיכותיות יותר משנפ.

עדיין, ההתנערות הזו בהחלט לא מקובלת וכבר נמאס לשמוע על חברות עם יחסי שרות כאלה.

פורסם

הי,

קניית המצברים הזולים אינה קשורה דווקא לחוויה זו, זו סתם דוגמא לכך שגם מצברים "בעלי שמות" מחזירים נשמתם לבורא אחרי זמן לא ארוך במיוחד.

כאשר ההפרש במחיר הוא 30% -20% , שווה לטעמי לקחת את הסיכון.

אבל כל אחד וחישוביו...

סער.

פורסם
שנפ התנערו מאחריות בטענה שזהו מצבר "גדול" ואחריות ל 18 חודשים היא על מצברים עד 55 AH (המצבר שלי היה 62AH )...

בשיחת הטלפון אמרו לי שאין בעיה והמצבר באחריות (כמובן שאמרתי על איזה מצבר בדיוק מדובר)

כשהגעתי למרכז השירות בת"א(מה שהיה כרוך באובדן מספר שעות מבחינתי) טענו בתוקף שהמצבר לא באחריות והתנערו ממה שנאמר בשיחת הטלפון

זה נשמע משונה.

אם אתה בטוח שהאחריות היתה ל 18 חודש , תנסה לפנות למנהל "שנפ" (נדמה לי בנתניה. ) . לפעמים מישהו במרכז השירות מנסה "לעגל פינות" שלא כראוי. מגיע לך פיצוי.

בהצלחה

יהודה

פורסם

הי,

הסיפור הזה היה לפני יותר משנתיים,

אני לא מחפש יותר פיצוי, אני משתדל מאוד לא לרכוש מצברים שלהם.

סער.

פורסם

שאלה שאלתית,איזה מצבר של 55 אמפר לקנות,וורטה? שזה גרמני 20 שנוות אחריות, או שנפ 20 שנות אחריות..

המחיר זהה לשניהם.

הרכב הוא גולף 99 מנוע 1800.

תודה מראש לעונים,קראתי המון ביקורות על וורטה ועל שנפ,ולא הצלחתי להתמקד מה עדיף יותר,יש מלא דעות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום קניתי מצבר כחול של וארטה. 74 אמפר. 15 חודשי אחריות. 650 ש"ח בששה תשלומים אצל צמיג ישיר - רח' השלוח 7 פ"ת.

נעשתה גם בדיקת טעינה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עם כל הירידות בעולם ...

מה עם מחירי המצברים?

הם לא ירדו קצת?

אני מתגעגע לימים של מצבר חדש עם אחריות ב300 שקל...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...