Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 514
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדר"כ אני לא כותב כאן אלא רק מתבונן. במקרה הנוכחי, יש לי מקור טוב למצברים

שנפ 55 אמפר 440 ש"ח

שנפ 95 אמפר 774 ש"ח

אופציות אחרות באתר -

http://www.e-shetach.co.il/pl_products~31~121.htm

אחלה יום.

מוזר, אני מחפש שם שנפ 90 אמפר והמחיר הוא 850 ש"ח...השנפ 95 אמפר מופיע במחיר של 1041 ש"ח

פורסם

אם יש למישהו פה מצבר 95 אמפר עד 700 שקל שיכתוב פה.

תודה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

רפי יש לך מושג כמה עולה ורטה כחול 95אמפר?הפרש גבוה?

כי החשמלאי אמר לי שסביבת העבודה חמה וכדאי לי ורטה כחול .רק שהוא רצה 1100 שקל..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
מוזר, אני מחפש שם שנפ 90 אמפר והמחיר הוא 850 ש"ח...השנפ 95 אמפר מופיע במחיר של 1041 ש"ח

תיקון טעות, המצבר המתאים לרכב פרטי הוא השנפ 95 אמפר במחיר של 1060 ש"ח.

אחרי שיחה עם "מצברים בשיווק ישיר" הבנתי שמצבר שנפ 95Ah עם שנה אחריות והחזרת מצבר ישן ב 750 ש"ח מתאים רק למיסחריות בגלל גובהו ולא לרכב שלי.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול קניתי מצבר חדש 60A של ורטה (הכחול). אצל "מצבר ישיר" *9191

580 ש"ח כולל משלוח (והתקנה) עד הבית!

גם מחיר מצויין, וגם היגעו תוך כשעה וחצי.

ממליץ בחום!

פורסם

אווו אווו הפרסי זה כינוי לחבורת אחים פרסים לבית משפחת פרוחזאד, שנמצאים ברחוב יצחק שדה פינת שונצינו.

במידה ואתה רוצה לרכוש אצלם משהו אתה מקבל ,מחיר לפי הפרצוף שלך, החיוך שלך, הביגוד שלך וכו'.

חלק מההנאות הכי גדולות אצלם זה להתמקח עם הפרסים על המחיר. בהצלחה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לפני כשנה וחצי החלפתי מצבר ברכב שלי למצבר TOPLA 45A, הוא החליף מצבר של וולטה 50A(אם אני זוכר נכון) שהיה המצבר שאיתו הגיע הרכב מהסוכנות. ב7 חודשים האחרונים, הוא (הTOPLA) מפעיל גם מערכת סאונד די רצינית שכוללת שני מגברים. לפני כחודש הלכתי להתקין אזעקה לרכב, הסוויצ' היה פתוח והמערכת כבויה, המצבר התרוקן אחרי 40 דקות בערך, והיה צורך להניע בעזרת כבלים. אני מעריך שבמידה והמערכת תפעל כשהרכב כבוי, הוא יתרוקן תוך 10-15 דקות.

אני חושש שבגלל שהמצבר הוא לא מהאיכותיים בשוק, הוא מתקשה להתמודד עם הצריכת חשמל של הסטריאו ושל שאר המערכות החשמליות ברכב, ולכן אני שוקל לרכוש מצבר של OPTIMA.

יש לציין שעד כאן (טפו טפו טפו) לא נתקלתי בבעיות של התנעה, גם לאחר כמה ימים שהרכב היה ללא תנועה.

האם השדרוג הוא הכרחי על מנת למנוע נזק למערכות החשמל של הרכב? כיצד אוכל לדעת האם מצבר אופטימה יכנס (מבחינת מידה) בתושבת המצבר בתא המנוע ואם כן-איזה דגם? מי מוכר ומתקין מצברים כאלה באיזור הגליל והעמקים/חיפה והסביבה הקרובה?

הרכב הוא פונטו ספייס 2006.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...