Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש באזור נתניה מצבר עד 350 שקל?

שמעתי על יוסי מצברים אני צריך לגשת אליו בהזדמנות...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 514
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני היתעכזבתי מעניין האחריות של אוטודיפו אשר דבקו בעובדה שפתחתי את הפקקים של המצבר בכדי להוסיף מים מזוקקים,ולכן האחריות לא תקפה יותר.

מגיעה לגנבים החפרים האלו לפשוט רגל.

פורסם

אני עדיין דבק בחנויות הפרטיות הקטנות . בייחוד זו שכבר המלצתי עליה כאן - ג'נרל ברקס בתחילת המסגר. בנתיים מ-2 הזקנים נשאר איתנו אחד ....

אבל שם יש עם מי לדבר ולהתייעץ . וגם כשאתה רואה מאחרי החנות את הלאנסר שלו ששוה 3000 שקל אתה יודע שהוא לא מנסה להיות מהר עשיר ממך. לא כמו בסופרים הענקיים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם אני מצטרף לרשימה הארוכה הזאת.

שמאפ 62 א/ש מת ללא כל הודעה מוקדמת, ממש שבועיים לפני היותו בן 4.

מה עכשיו קונים? באותו מחיר פחות או יותר יש את "מצברי וולקן" "נשיונל" "וולטה", "שנאפ" "וורטה" "ובוש".

ההבדלים עד 200 בין הזול ליקר. מה אומרים, מה ממליצים?

4 שנים זה ממש לא הרבה לרכב שלא נוסעה בסופי שבוע, וגם לא מועמס במערכות רציניות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם מישהו יכול להמליץ על מקום לרכישת מצבר 55AH איכותי במחיר סביר באיזור רעננה-כפר-סבא?

המון תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

יוסי מצברים בנתניה באזור התעשייה הישן.

יש לו את כל סוגי המצברים ויש לו זולים ויקרים לפי מה שתחפש .

אני קניתי ממנו מצבר במחיר ממש זול אבל אין מצב שאתה תקבל במחיר הזה, לך אליו תראה מה הוא מציע.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המלצה חמה מנסיון אישי:

זמן קצר לאחר פרסום ההודעה האחרונה שלי בת'רד הזה (למעלה), קיבלתי ה"פ מרפי לין ובו המלצה על חברת "מצברים בשיווק ישיר". לאחר סקר טלפוני קצר וביקור בזק אצל מספר חשמלאי רכב באזה"ת העירוני (יום הבחירות- היה זמן, אזה"ת היה ריק מתנועה מעיקה אך מרבית המוסכים היו סגורים אף הם), החלטתי להרים טלפון גם אליהם.

קיבלתי הצעות מחיר מפתות למוצרים עם מוניטין וחוות דעת טובות. סיכמתי שאצור קשר עם החברה לאחר יום השבתון שנכפה עלינו וכך היה: שבתי ויצרתי קשר טלפוני עם המוקד ביום חמישי בצהריים. אחה"צ, המצבר החדש-דנדש הגיע למקום עבודתי עם שליח נחמד בטנדר. שילמתי לשליח בכרטיס אשראי במעמד המסירה, קיבלתי קבלה ואת תעודת האחריות. זה המקום לציין שחתן השמחה הוא מצבר "שנפ" 55AH עם 20 חודשי אחריות במחיר של 690 ש"ח, שחולקו ל-10 תשלומים, ללא ריבית (ברוב טיפשותי, נאלצתי להיפרד מ-20 ש"ח נוספים; המצבר התקול עדיין היה מותקן ברכבי, שהיה אצל אחי בעבודה באותו הזמן ולא ניתן היה להחליף ביניהם ולקבל עליו את הזיכוי).

ביום ראשון לאחר הסופ"ש, חיכתה לי בתיבת הדואר חשבונית רשמית על העסקה שנעשתה.

בינתיים, כשבועיים לאחר החלפת המצבר (נעשתה עצמאית), האוטו מתניע כאילו בידי כוח המחשבה בלבד- נגיעה קלילה במפתח- ויוצאים לדרך.

לסיכום, קיבלתי שירות ענייני, מהיר ומקצועי ויותר מכל: כזה שעלה על ציפיותי (ציפיתי שיחייבו על המשלוח, לדוגמא).

ממליץ בחום!

תודה רבה לך, רפי.

יגאל.

"מצברים בשיווק ישיר"

טלפון:

1599-51-51-55

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

Monopusto, אם מבקשים יפה, "מצברים בשיווק ישיר" גם מחליפים לך את המצבר ברכב ללא תשלום נוסף?

אני מחפשת מצבר 72 אמפר לרנו סניק באזור חיפה.

במוסך (קרסו) רוצים 1200 ש"ח על מצבר של וולטה (שכחתי לשאול אם לפני או כולל מע"מ), כמו שמותקן כרגע ברכב ומת אחרי שנתיים ורבע סה"כ, ובאוטו דיפו רוצים על וולטה או בוש 72 אמפר כ-1000 ש"ח כולל התקנה ו-5 חודשים פחות אחריות.

אני תוהה אם כדאי להתקשר לשירות הדרך של הביטוח שלי ולבקש מהם הצעת מחיר על מצבר.

:type:

• תוכן חדש...