Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויש לעידן מ'איששטח' גם יופי של שירות.

קניתי השבוע מצבר VARTA כחול 74 אמפר (750 ש"ח) כולל משלוח עד הבית.

אחרי שעתיים שיניתי את יעד המשלוח למוסך בו הרכב המתין, עודכנתי כי השליחות תתבצע למחרת (מקובל).

למחרת בלבלתי את המוח לגבי מועד ההגעה כי המוסכניק לחץ עלי.

בכל המופעים הללו נענתי באופן מיידי ובאוירה נעימה.

לא רק שלעידן מחירים מצויינים (לא יודע אם הכי נמוכים, אבל לבטח בתחום הנמוך), השירות מצויין.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תגובות 514
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני רכשתי מאיש שטח מצבר ורטה כחול 95 אמפר ב1000 שקל וזה היה הכי זול בשוק לפני כמה חודשים.

אני ממליץ עליו לכל אחד כי השירות טוב והמצברים איכותיים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

איך אתה יודע שהמצבר איכותי אם קנית רק לפני מס' חודשים? לפי הפירמה?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

גם לפי חוות דעת של חברי הפורום ,גם לפי החשמלאים שהלכתי אליהם לקבלת הצעת מחיר, גם כל בעיות הטעינה נפתרו ,והמצבר לא מוציא ריחות או קורוזיה.

ברכב השני שהיה לי היה לי וורטה משנת 08 שהתרוקן קרוב ל10 פעמים ועדיין הוא תפקד מעולה יכול להיות שעד היום פשוט האוטו נמכר.

אז כן הורטה זה מצבר גרמני איכותי ושווה כל שקל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הבנתי. אתה ממליץ על אישטח בגלל השירות והמחיר, ועל מצברי ורטא בגלל ניסיון טוב שהיה לך עם הפירמה. אגב ספרק, שעולה שליש מחיר ומורכב אצלי כבר שלוש שנים עונה גם הוא בחיוב על כל הקריטריונים והמבחנים שכתבת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום חברים,

בחיפושי אחר מצבר לוולוו 244 GLE מודל 83 (בספר רכב כתוב 60AH) עשיתי סקר מחירים באינטרנט ויצאו התוצאות האלה:

1. NG exide 62AH (מייבא לובינסקי, משווק איציק מצברים. איש השירות שחזר אלי אמר שהמצבר יחזיק לפחות +-3 שנים) 400ש"ח (שנה אחריות)
  2. NG exide 74AH (איציק מצברים) 550ש"ח (שנה אחריות)
  3. VARTA 60AH אטום, (איציק מצברים) 600 ש"ח (20 חודשי אחריות).

אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המצברים האלה.

יש לי נסיון רע עם איציק מצברים, שנקרא גם ברנשטיין , דרך ההגנה, תל אביב.

ברנשטיין סיכם איתי מחיר למצבר "וורטה" עם אחריות 20 חודש. בפועל, ברנשטיין ניצל את חוסר הניסיון של הבן שלי שבא אליו עם הרכב, והרכיב לו מצבר אחר של 12 חודשי אחריות, עם קטבים במיקום לא מתאים כך שאחד מכבלי ההארקה לא חובר חזרה לאחר הרכבת המצבר. כתוצאה מכך צצו כל מיני בעיות חשמליות שונות.

טלפנתי למפיץ של "ורטה" לעזרה. למרות שברור שלא הייתה לו מחויבות אלי, הוא דיבר עם המרכיב ברנשטיין, חזר אלי ואמר לי שברנשטיין יחליף את המצבר באחר מתאים. ואכן המצבר הוחלף במתאים , וחבל שבהזדמנות זו ברנשטיין שוב קלקל ורצה עוד כסף מעל המסוכם. אבל סוף טוב הכל טוב , המצבר מתאים והבעיות החשמליות חלפו.

יהודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רציתי לעדכן, רכשתי היום מצבר בוש 60 א"ש 20 חודשי אחריות ב650 ש"ח עם זיכוי של 50 ש"ח על המצבר הישן שלי.

לכן יצא 600 ש"ח.

רכשתי ב"ביג" רגבה ליד נהריה.

פורסם
לי יש נסיון לא טוב עם שני שנפים ועם שני VOLTA,

לעומת זאת עם VARTA כחול נסיון מצויין ,לא רוצה לפתוח פה לשטן אבל אחריות ה20 חודש עברה כבר מזמן מזמן.

לפני שבוע היתה לי תקלה בגיר, לא מצאתי מה הבעיה,לאחר יומיים המצבר שנפ לא הניע את האוטו בבוקר, הנעתי עם כבלים וישר לשנפ בת"א,

חשמלאי שנ"פ : המצבר תקין הבעיה באוטו.

אני : האוטו לא הניע בבוקר ונסעתי עד אליך אז ברור שהוא יטען, אין אצלי בעיה, אני עובד חשמלאי אצל ****** וקונים אצלכם עשרות מצברים בשנה, תן לי מצבר חלופי ותשאיר את שלי אצלך לבדיקה ותביא לי פתק פיקדון.

חשמלאי שנ"פ : הולך להתייעץ עם אחראי, ....טוב נחליף לך.

לאחר ההחלפה הסטרטר נשמע חזק יותר כאילו הוא רוצה להוציא את המנוע החוצה :-P והתקלה בגיר נעלמה!!!!

מאז הכל תקין .

בפולו שהיתה לי בעבר היה מצבר ווטה מקורי 7 שנים עד שנפח נשמתו, אין ספק, המצבר הבא רק וורטה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המצבר באלמרה ('00 1600) שלי כבר חודש-חודשיים מראה סימנים חמורים יותר ויותר של גסיסה...

אשמח להמלצות! במיוחד אם לשים 55-60 א"ש במקום ה-50 הקיים - כמה מהותי ההבדל?

כרגע נמצא ברכב מצבר HUGEL טורקי 50 א"ש

מהעיון בהודעות כאן נשמע שהמומלצים ביותר הם הוורטא או הבוש. זה באמת המצב?

והכי חשוב: איפה מומלץ לקנות בירושלים?

פורסם

לך לאוטודיפו וקנה את הזול ביותר. מנסיוני זו העסקה המשתלמת. בחצי מחיר אתה מקבל כמעט אותו דבר (אם לא אותו דבר).

פורסם

מישהו מכיר את מצברי Megavat של לירז מצברים? אני מתאר לעצמי שזו מדבקה שהוכנה לשוק הישאלי, אשמח לשמוע יותר.

abcde

• ספונסר פורום
פורסם
מישהו מכיר את מצברי Megavat של לירז מצברים? אני מתאר לעצמי שזו מדבקה שהוכנה לשוק הישאלי, אשמח לשמוע יותר.

מצבר מגהואט הוא מותג ישראלי של חברת לירז. מותג זה מודבק על מצברים של היצרנים באים:

IGIT - טורקיה

Monbat - בולגריה

Fiamm - איטליה (חברה גדולה עם מוניטין טוב)

ככלל יצרני מצברים בארופה גדולים ומתקדמים מבחינה טכנולוגית משמעותית מהיצרנים המקובלים בישראל כך שהאיכות לפחות שווה.

יש לקחת בחשבון גם את השרות בפריסה ארציה, מוניטין וגודל היבואן

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם

בישראל עקב התחרות הקשה בשוק, מחיר המצברים לא תמיד משקף את איכותם

הפרמיה במחיר שמעמיסים על מצברים שנחשבים איכותיים אינה גבוהה כמו שמקובל בארופה למשל

המצברים נימכרים בהנחה גדולה מאד 45%-60% למוסך וההחלטה על המחיר הסופי היא של המוסך/חנות בלבד

המסקנה שכדאי להתאמץ ולחפש מי שימכור את המצבר האיכותי ביותר במחיר אטרקטיבי.

כדאי לחקור את המוכר ולברר מי היצרן האמיתי של המצבר ולא רק מה מודבק עליו (זה כתוב באותיות קטנות על כל מצבר)

כמה דוגמאות:

שנפ - תוצרת שנפ ישראל ותוצרת אטלס קוריאה

וולתא - תוצרת וולקן ישראל ותוצרת Fiamm איטליה

VARTA, Energizer, BoschPowerUp, StartUp - תוצרת VARTA גרמניה, ספרד וצכיה

Megavat - תוצרת Igit, Monbat, Fiam

Hugel, Blizaro, EAS, Green power - תוצרת INCI טורקיה

ממליץ לתת עדיפות למצברים בעלי מכסה כפול (קימים לכל המותגים שציינתי לעיל) - זה קל לזיהוי

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
למישהו יש מושג היכן ניתן באיזור ראשון לרכוש מצבר וורטה בלי שיעמיסו עליו עליות של מוסך מורשה?

כן.

איציק מצברים - הכי זול בארץ. גם יותר זול מהאינטרנט.

החנות נמצאת ברח' פיק"א צמוד לפנצ'ריית הגל - ויש לו גם ניידות שמגיעות עד אלייך (בבית/בעבודה) ומחליפות את המצבר אחרי בדיקת אלטרנטור.

יש לו המון סוגים והמון מותגים - הוא מוכר המון יש מלא תחלופה של הסחורה, ויש לו מספר חברות במלאי - גם ורטה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצבר ורטה כחול 52 אמפר נרכש ב- 610 ש"ח ב- הצמיג דודי נאסה גבעת שאול ירושלים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...