Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 514
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמעתי שהיבואן של וורטה פשט את הרגל וכל המלאי שנמכר בארץ הוא ישן. (זה לדבריי המוכר באוטו דיפו)

האם למישהו יש מידע בנושא?

מה אומרות הספרות בפינה הימנית עליונה של המצבר?

הוא לא פשט את הרגל הוא נקנה ע"י חברה אחרת יבואנית פז'ו כמו שציינו פה

אין זה אומר שלא יהיו בעתיד מצברים של ורטה

הזכיינית החדשה תביא אותם

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לקראת החג הקרב רשת ACE יוצאת במבצע למצברים החל מתאריך 4/4 עד 19/4.

מצברי HI-ENERGY

ניתנת אחריות של 12 חודשים וכבלי התנעה במתנה.

מצבר 45 אמ 699.99 ש"ח.

מצבר 55 אמ 749.99 ש"ח.

מצבר 60 אמ 799.99 ש"ח.

מצבר 72 אמ 899.99 ש"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ומי היצרן שלהם?.

זאת טעות להסתכל רק על מחיר, צריך גם איכות, שרות ואורך תקופת האחריות גם משחק תפקיד.

ברכב שמיועד למכירה, כמובן שהטוב ביותר זה להתקין מצבר כמה שיותר במחיר זול והאחריות הקצרה אינה משחקת תפקיד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לקבלת פרטים מפורטים יותר ניתן לפנות אל הסניפים שמוכרים אותם, אני בטוחה שהם יתנו תשובות מספקות יותר.

1700-50-86-86

www.ace.co.il

*לפני מספר שנים רכשתי מצבר של ספארק, שם מאוד אנונימי, המחיר מאוד קרץ 200 ש"ח בלבד, לקחתי אותו עם היסוסים קלים, אבל הוא הפתיע לטובה והחזיק מעמד מספר שנים (ברכב שיש בו מערכת עם שני מגברים).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו בכל רכב , הבוקר גם המצבר של הקוואליר שבק.

היה לי מצבר שנפ שנקנה באוטו-דיפו (ראו מדבקה) לפני כ-4 שנים.

לא רציתי לחסוך ולשלם יותר אח"כ , על כן קניתי מצבר BOSCH S3 עם 56 אמפר-שעה וזרם התנעה 290 IEC, עם 24 חודשי אחריות. כמובן זה כולל גם נעלי מצבר חדשות והתאמות שהיה בהן צורך.

(הוצע לי מצבר של FIAM, משהו איטלקי נראה לי, ב-670 שקל, אבל לא מצא חן בעיני היצרן עלום השם הזה).

בנוסף לקחתי גם מיכל ליקוי-מולי לניקוי , שיעביר אינפוזיה לרכב לקראת הטסט (אז אפשר להתייחס כאילו שילמתי 1070 עבור המצבר).

סה"כ שווי החבילה: 1150 שקל. ניקרו אותי כמו שצריך, או שהמחיר בסדר?

11-04-08_1221.jpg

11-04-08_1256.jpg

DSC00049.jpg

DSC00050.jpg

DSC00048.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

היום חבר שלי קבל מבעל מוסך הצעה למצבר שנאפ חדש מהנילון עם אחריות ב900 ש"ח בתשלומים או ב800 ש"ח מזומן.

עם אחריות, התקנה הכול.

נשמע מוזר מאוד אבל זה אמיתי.

פורסם
כמו בכל רכב , הבוקר גם המצבר של הקוואליר שבק.

היה לי מצבר שנפ שנקנה באוטו-דיפו (ראו מדבקה) לפני כ-4 שנים.

לא רציתי לחסוך ולשלם יותר אח"כ , על כן קניתי מצבר BOSCH S3 עם 56 אמפר-שעה וזרם התנעה 290 IEC, עם 24 חודשי אחריות. כמובן זה כולל גם נעלי מצבר חדשות והתאמות שהיה בהן צורך.

(הוצע לי מצבר של FIAM, משהו איטלקי נראה לי, ב-670 שקל, אבל לא מצא חן בעיני היצרן עלום השם הזה).

בנוסף לקחתי גם מיכל ליקוי-מולי לניקוי , שיעביר אינפוזיה לרכב לקראת הטסט (אז אפשר להתייחס כאילו שילמתי 1070 עבור המצבר).

סה"כ שווי החבילה: 1150 שקל. ניקרו אותי כמו שצריך, או שהמחיר בסדר?

עלום שם ? תבדוק שנית. פיאם (מקבוצת מגנטי מארלי -פיאט ) לא קטן מוארטה וותיק ממנה. הוא עדיף על וארטה אסיה סיני שזה רוב הוארטה שנמכר כאן.

פורסם

לא עברתי על כל השרשור אבל מנסיוני האישי

ניתן להשיג בשומרון במחירים טובים מאוד כמו שנפ 55A ב400 ש"ח כולל

הרכבה ותעודת אחריות כך שזה לא גנוב...

מי שרוצה פרטים נוספים בשמחה:lol:

Maz121L-4.jpg
פורסם

ראשית , תתחדש- כדאי למרוח קצת ואזלין או גריז על הקטבים למניעת קורוזיה.

הנסיון שלי עם FIAMM הוא מצויין- זה המצבר שהגיע עם האונו שלי והחזיק מעמד כ 4 שנים.!!!

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

מבצעים לחג ב AUTODEPOT

מצברי שנפ

מצבר 60 AH 20 חודשי אחריות 1099 ש"ח.

מצבר 45 AH 20 חודשי אחריות 899 ש"ח.

מצבר 95AH 18 חודשי אחריות 1799 ש"ח.

מצבר 72 AH 15 חודשי אחריות 1299 ש"ח.

מצבר 50 AH 20 חודשי אחריות 999 ש"ח.

ל'

• תוכן חדש...