Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו גרנדה או סיריון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה!

כנראה שאבחר בפונטו.

אם מישהו יודע בכל זאת כמה היא עושה בצריכה אני אשמח...

לי יש את הרכב הזה כבר 4 חודשים. צורך רק 12 ק"מ לליטר בנהיגה אגרסיבית. יכול להגיע ל16~ ק"מ.

אחלה אוטו שבעולם. מרווח, בטיחותי וצעיר. לא אהבתי את הג'ז והסריון. קופסאות סרדינים.

פורסם

זה שהרכב נמכר בכ- 10,000 ש"ח מתחת למחירון לחברים במועדון "חבר" רק ממחיש כמה יבואני הרכב עושים עלינו קופה ועוד נשאר להם רווח לעצמם, בלי קשר למיסים למדינה שגם מוגזמים.

תראו כמה מכוניות ישנות, לא בטוחות ומזהמות נוסעות על הכבישים ולמדינה הזו בכלל לא איכפת, ותראו את המצב באירופה.

פורסם

לידיעתכם

הביאו סיריון בגירסה יותר מאובזרת ובטוחה הכוללת 6 כריות אויר ומערכת בקרת יציבות

מה שיכול אולי לגרום לך לשנות את דעתך.

פיאט גרנדה פונטו עם 6 כריות אויר ובקרת יציבות (כ-א-ו-פ-צ-י-ה- ובתוספת תשלום) היא מגיעה עם תיבה רובוטית ולא ידנית. אם הוא מתכוון לידנית אז זה עם 2 כריות אויר ולא 6.

יש לי חבר עם דייהטסו סיריון והיא בהרבה יותר מאובזרת ועכשיו גם בהרבה יותר בטוחה,

6 כריות אויר ומערכתבקרת יציבות, מערכת המתריאה על אי חגירת חגורת בטיחות, רדיו מקורי, מנוע גדול, ומחיר ממש מציאה, רק 105,000 ש''ח

שלומי.

פורסם
לידיעתכם

6 כריות אויר ומערכתבקרת יציבות, מערכת המתריאה על אי חגירת חגורת בטיחות, רדיו מקורי, מנוע גדול, ומחיר ממש מציאה, רק 105,000 ש''ח

ב 105 יש את הסוויפט והמזדה 2 - עדיפות על הסריון.

פורסם

פיאט גרנדה פונטו עם 6 כריות אויר ובקרת יציבות (כ-א-ו-פ-צ-י-ה- ובתוספת תשלום) היא מגיעה עם תיבה רובוטית ולא ידנית. אם הוא מתכוון לידנית אז זה עם 2 כריות אויר ולא 6.

ניתן להזמין גם את דגם ה 1.4 עם תיבה ידנית.

!AWDSOME

פורסם

לי יצא לעשות נסיעת מבחן בגרנדה-פונטו 1.4 רובוטי, אמנם הESP מוגדרת כאופציה בתוספת תשלום בקטלוג פיאט.

אך בזמן הנסיעה התברר לי אחרת. שאלתי את איש המכירות לגבי אופציית הESP. הוא אמר שלא נראה לו שקיימת האופציה, אך הוא יבדוק זאת.

לאחר בדיקה התברר שאכן האופציה לא קיימת.

והאופציה שמוזכרת באינטרנט/רטלוגים פשוט מוטעית.

נסיעת המבחן נעשתה ביולי.. אולי זה השתנה מאז.

פורסם
ב 105 יש את הסוויפט והמזדה 2 - עדיפות על הסריון.

סיריון עם 6 כריות איור ומערכת בקרת יציבות עדיפה בהרבה על סוזוקי סוויפט

הצפופה ואין לה בכלל בקרת יציבות

שלומי.

פורסם
משהו כמו 6 ליטר למאה קילומטר בבין עירוני, מניסיון אני עובד בתחום הליסינג.

ברשותי גרנדה פונטו בליסינג , אני מאד מרוצה , אבל נא לדייק , אני מגיע ל-6 ל-100 ק"מ בנהיגה סופר רגועה , ולמקסימום מהירות של 90 וקצת קמ"ש בכביש 1 (מישור) , רכב חלש משמעותית (הרכב השני שלי היא פונטו 2001 ELX וממש מרגישים את ההבדל בכוח) , אבל בסה"כ מאד נוח , לדעתי לא בר השוואה לסיריון ,אולי חוץ מנושא הזריזות , הסיריון קופסה עם לוח שעונים שעושה צחוק.

• תוכן חדש...