Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בהגה LOGITECH G25 +כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמח לשמוע שאתה ואמך נהנים מההגה המדהים הזה!

אם יש לך עוד שאלות בנושא LFS והגאים וכו' ממליץ מאוד להירשם לLFSIL.

יש אנשים שמוכרים רישיונות S2(זאת אומרת שהיו בשימוש),

JEP.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני התחדשתי ב-G25, אבל לשבוע בלבד - לצורך כתבה במגזין אוטו. חייב לציין שזה הגה באמת מדהים - החוויה מאוד קרובה למציאות (כמובן שיש כמה ריג'קטים, אבל הם לא באמת משמעותיים). לכבוד ההגה גם התקנתי LFS - ואני מופתע מאוד לטובה, סימולטור פשוט מצוין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם אני התחדשתי ב-G25, אבל לשבוע בלבד - לצורך כתבה במגזין אוטו. חייב לציין שזה הגה באמת מדהים - החוויה מאוד קרובה למציאות (כמובן שיש כמה ריג'קטים, אבל הם לא באמת משמעותיים). לכבוד ההגה גם התקנתי LFS - ואני מופתע מאוד לטובה, סימולטור פשוט מצוין.

רוני

תשמור עליו, אל תחזיר אותו עם ריר יבש...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אפשר לחבר ת'הגה לPS2 ולשחק ב-GT4?

GT4 לא תומך בH שיפטר...

אבל ככה אפשר להעביר להילוכים אחרים ולשחק,לא רואה סיבה מיוחדת לשחק עם הגה כזה בGT4.

:|

פורסם

נכון, הוא עושה שם "אחלה" עבודה. אבל לא מצויינת:lol: (מתוך דבריו של sronis "סימולטור פשוט מצוין.").

GT4 הוא לא ממש סימולטור, אבל השקיעו בו יותר מ NFS בכל מה שקשור לפיזיקה. וזה עדיין לא אומר שהוא סימולטור מוצלח.

אני חושב שהיום אין סימולטור מוצלח יותר מ LFS, ודווקא הפתיע אותי מאוד שבזמן כה קצר חברנו התרשם ממנו לחיוב,

רוב האנשים נרתעים בהתחלה (בעיקר בגלל שקשה להם מאוד בהתחלה לא לעוף מהמסלול או בכלל, לנהוג בקו ישר)

ומתייאשים נורא מהר. אבל ברור שניסיון רחב במציאות עוזר בנושא הזה, ואני בטוח שרוני מיד שם לב איך הקשר בין

כל כללי הנהיגה במציאות קשורים חזק בתוך הסימולטור.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

ליביו, יש לך את ההגה הזה?

ושוב, איפה אני יכול להתנסות איתו?

לצערי אני צריך למכור את הרכב בלית ברירה. סיכויים לא רעים שכנחמה אני אקנה ת'הגה הזה. רציני.

פורסם
נכון, הוא עושה שם "אחלה" עבודה. אבל לא מצויינת:lol: (מתוך דבריו של sronis "סימולטור פשוט מצוין.").

GT4 הוא לא ממש סימולטור, אבל השקיעו בו יותר מ NFS בכל מה שקשור לפיזיקה. וזה עדיין לא אומר שהוא סימולטור מוצלח.

אני חושב שהיום אין סימולטור מוצלח יותר מ LFS, ודווקא הפתיע אותי מאוד שבזמן כה קצר חברנו התרשם ממנו לחיוב,

רוב האנשים נרתעים בהתחלה (בעיקר בגלל שקשה להם מאוד בהתחלה לא לעוף מהמסלול או בכלל, לנהוג בקו ישר)

ומתייאשים נורא מהר. אבל ברור שניסיון רחב במציאות עוזר בנושא הזה, ואני בטוח שרוני מיד שם לב איך הקשר בין

כל כללי הנהיגה במציאות קשורים חזק בתוך הסימולטור.

GT4 משחק-סימולטור אדיר ואחד הדברים המרשימים בו הוא דווקא ההתאמה למציאות - גם במסלולים וגם במכוניות (וכמובן בפיזיקה וההתנהגות של המכוניות). אין שום קשר ל-NFS שהוא משחק נטו, בלי שום קשר למציאות.

ל-LFS יש אופי יותר "סימולטורי" והוא שם דגש טוב יותר על ההתנהגות והשליטה (למשל הוא קשה הרבה יותר לשליטה מ-GT4). אני זוכר שפעם הורדתי את הדמו שלו ושיחקתי עם העכבר והמקלדת וזה היה איום ונורא. רק עכשיו, עם ההגה, אני יכול באמת לנצל אותו כראוי. נורא קל להרתע ממנו אם אתה בוגר NFS או משחקים דומים, ורגיל שהמשחק עוזר לך להשלים את הסיבובים וששום דבר לא קרוב למציאות. לי היה ברור למה אני נכנס וכן -ביחד עם הניסיון מהמציאות זה מאוד עזר להכנס לעניינים.

ד"א, אפילו חברה שלי שיחקה כמעט שעה באימונים, אבל נכנעה קצת אחרי שהגיעה ל-XR GT עם ההנעה האחורית (מה לעשות, למי שלא מנוסה במשחקים או בנהיגה ספורטיבית בכביש, יהיה קשה מאוד לשלוט ברכב כזה).

ועוד ד"א - המכונית האחרונה באימונים, מכונית מרוץ עם הנעה אחורית והמון כוח, ממש ממש קשה לשליטה. היא כמעט תמיד מאבדת יציבות בבלימה, ואם לוחצים פול גז כשההגה מופנה מקבלים ספין כמעט מיידי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך הגעת למסקנה מטורפת כזאת שGT4 הוא סימולטור ?!

לא סימולטור ולא נעליים,תקח רכב הנעה אחורית(למשל RX7) תנסה לעשות דאונט לא יצא לך שום דבר מבטיח ! .

נכון יש מגוון של מסלולים ורכבים רבים,אבל אין שום דבר שמראה שזה סימולטור .

אני מבין GPL הוא סימולטור,LFS סימולטור אבל בשום פנים ואופן לא GT4 ! .

בנוגע לשליטה,אפשר לדעת באיזה הגדרות הגה אתה משתמש ?

ממתי מנסים לשלוט בסימולטור נהיגה באמצעות מקלדת ועכבר ?

רכב עם 250+- סוסים יעשה ספין כמובן אם לא תשתלט עליו .

:roll:

פורסם
לגבי המהירות והכוח של ההגה פשוט וואו :shock: לפעמים אני מוצא את עצמי מתאמץ ממש כמו בקארט.

יש לו משקל כבד עד כדי כך?

תמיד חשבתי שהגאים למחשב הם קלים.

פורסם

להגה הנ"ל שני מנועים להתקדמות.

לי יש את ההגה הקודם.

לבחור עם ההמון ניסיון על RX7 (או שלא) , לא כל רכב בנעה אחורית עושה דונטים כל היום ובקלות , GT4 הוא פשרה נחמדה מאוד בין סימולטור לבין משחק לכל המשפחה והוא עושה את זה בצורה מדהימה.

LFS מתיימר ליהיות הסימולטור הכי מדויק (וקצת קשה לעשות את זה בלי מכוניות אמיתיות באמת לא? , ואל תמכור לי סיפורים של אנשים מפרסמים ברשת סטאפים - תבדוק כמה מחקר פוליפוני עשו על כל רכב כדי להוסיף אותו לGT4 ואז תחזור אלי עם כמה מחקר עשו בשביל LFS) ומצטיין בעיקר בליהיות קשה וליהיות "מגניב" כי "מגניב" לשחק בו.

בא נרגע כן ? זה לא בדיוק הFLIGHT SIMULATOR X של מרוצי המכוניות, וכל הפעולות עם ההגה בו בהחלט מוגזמות וכך גם העדינות שלו אפילו בחצי דוושה - זה כאילו המכוניות במגבלות בכל מצב - דבר לא ראליסטי במיוחד.

משחק מאוזן נוסף בצורה לא רעה הוא ENTHUSIA RACING לPS2 ושמעתי שגם הפורזה החדש לא רע בכלל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...