Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתקנה נחמדה חוץ מהחיתוך בדלתות לפולס. בלי קשר להתקנה קצת מבאס לדעתי לקנות מגבר טוב וסאב טוב ולשים יחד איתם את הפולס...

פורסם

אתם יודעים מה משגע אותי אנשים פו לא יודעים לפרגן הבנדם מציין שזו התקנה ראשונה שלו אז מה קורה שעושים תעויות ולומדים וממשיכים הלאה אני לא הגבתי לתרד הזה עד עכשב רק ביגלל הסיבה הזות .

בכול מקרה ידידי תהנה מהמערכת שהתקנתה אם אתה מבסוט מאך שהותקן ואך ששומעים זה הכי חשוב ותהנה מכול רגע ברכב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

ההתקנה נחמדה חוץ מהחיתוך בדלתות לפולס. בלי קשר להתקנה קצת מבאס לדעתי לקנות מגבר טוב וסאב טוב ולשים יחד איתם את הפולס...

התקנה יפה, המגבר הוא סביר, הוא לא מגבר ברמה יותר מידי גבוהה אבל יחזיק את המערכת הזאת בכבוד רב.

בקשר למה שאמרת על הפולס.

לדעתי הפולס משתלב פה טוב במערכת, ובכללי, מהפולס אפשר להוציא הרבה מאוד יש לו מיד טוב והטוויטר סביר, קצת צווחני תחת הספק גדול. אבל בהחלט סט ששווה יותר מהכסף שהוא עולה.

תתחדש על המערכת רק תעיף את הפיוניר המעאפן.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יחאיל תאמין לי מאכזב לשימוע תגובת כאלה.

JMG, אין לך מושג מה תגובה כמו שלך עושה לבן אדם שמצהיר שזוהי העבודה הראשונה שלו,

אין לי בעיה שתגיד לו את האמת "בפרצוף" אבל רבאק תתחשב בעובדות אני חותם לך שבניית התיבה לקחה לו לא מעט זמן

עד שהוא סיים אותה, ובפעם הבאה שהוא יבנה אותה הוא יסיים אותה במחצית הזמן והתוצאה תשתפר כי לומדים מניסיון ומי שלא עובד לא טועה, אין לך מושג מה התקציב שלו ומה בדיוק הוא רצה להשיג,

אין בעיה להגיד: "במקומך הייתי עושה את זה אחרת" " פה הייתי משתמש בזה" "ופה הייתי עובד עם זה" תאמין לי זו ביקורת בונה.

מהכרות איתך אני יודע שאין לך כוונה רעה אבל סתם לבאס חבר בפורום במקום לפרגן לו על שמצא לנכון לשתף אותנו בפרוייקט הראשון שלו חלייק לא ?

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

2. אני לא יודע באיזה סכום קנית את הסאב שלך, אבל דע לך שזהו סאב שמגיע לו "קצת" יותר, מעצי פורמייקה זרוקים (ואולי גם קצת רקובים), אשר עוביים לא עולה על 13-15 מ"מ. לפחות תקנה עץ MDF של 19 מ"מ (או אם אתה יכול, אז תקנה 25 או 30 מ"מ). אולי, אם תשקיע קצת זמן, אפילו תוכל למצוא שאריות טריות של עץ כזה בנגריות באזור מגוריך. שווה בדיקה.

.

הסאב הזה ממש אבל ממש לא צריך תיבה מMDF של 25-30 מ"מ.

זה פשוט אוברקיל יותר מידי.

הגג יהיה 17-19 מילמיטר, לא מדובר על IDMAX, סה"כ מדובר בID, שהוא סאב חלש ופשוט.

under construction..

פורסם
יחאיל תאמין לי מאכזב לשימוע תגובת כאלה.

JMG, אין לך מושג מה תגובה כמו שלך עושה לבן אדם שמצהיר שזוהי העבודה הראשונה שלו,

אין לי בעיה שתגיד לו את האמת "בפרצוף" אבל רבאק תתחשב בעובדות אני חותם לך שבניית התיבה לקחה לו לא מעט זמן

עד שהוא סיים אותה, ובפעם הבאה שהוא יבנה אותה הוא יסיים אותה במחצית הזמן והתוצאה תשתפר כי לומדים מניסיון ומי שלא עובד לא טועה, אין לך מושג מה התקציב שלו ומה בדיוק הוא רצה להשיג,

אין בעיה להגיד: "במקומך הייתי עושה את זה אחרת" " פה הייתי משתמש בזה" "ופה הייתי עובד עם זה" תאמין לי זו ביקורת בונה.

מהכרות איתך אני יודע שאין לך כוונה רעה אבל סתם לבאס חבר בפורום במקום לפרגן לו על שמצא לנכון לשתף אותנו בפרוייקט הראשון שלו חלייק לא ?

תראה, אני התלבטתי אם להגיב או פשוט לשמור לעצמי את התגובה, אבל לפי דעתי האישית, יש לפרגן ויש להלבין את האמת (או במילים אחרות לשקר). אני לא מצודד בפירגון עיוור ללא אבחנה.

להגיד שזה נראה אסתטי או יפה - זה פשוט לא נראה לי הוגן כלפי הבן אדם עצמו (זה כמו להגיד לתינוק "יופי חמוד, איזה יופי זה!... הבעיה היא שהוא לא ממש תינוק, ואני חושב שכל בן אדם בוגר יכול להתמודד עם קצת ביקורת בונה).

תגיד מה שתגיד, אבל להתעסק בתחום שאותו אתה לא מכיר מבלי להתייעץ או ללמוד קודם, או אפילו לבקש עזרה (בשביל מה לעזאזל אנחנו פה אם לא בשביל זה?), זה משהו שאני אישית בחיים לא אעשה לעצמי - בייחוד משהו כמו לחתוך דלתות ברכב. אין שום בושה לבקש עזרה במשהו שאתה לא מצטיין בו, להיפך, פעם הבאה אתה תדע איך לעשות את זה לבד בצורה טובה הרבה יותר, מבלי לעשות טעויות של אחרים. (לדוגמא, אני נמנעתי מלגעת בדשבורד שלי ולפרק אותו, עד שלא ראיתי איך עושים את זה בצורה מסודרת במוסך, דבר שמנע ממני לשבור כמה פלסטיקים בעבר).

מעבר לכך, אני לא סתם תקעתי את הבחור עם העובדות ואמרתי "זה נראה ככה וככה". הסברתי בדיוק מה הבעיות שהפריעו לי, ונתתי כיוונים אפשריים ונגישים מאוד לאיך לפתור אותם.

לא אמרתי לו שהוא חייב לקנות MDF יקר (אם כי זה עדיף, אבל כל אחד עם התקציב שלו), הסברתי שאפשר גם לחפש פלטות MDF, כמו שהוא מצא את הפלטות של המדפים.

לגבי הבניה - גם כאן אותו סיפור, אפשר לעשות בניות בצורה יפה (משהו בצורת "טיפה" או משהו יצירתי אחר), לכסות אותם בלֵבֵד (או סקיי, או בד אחר) ואז להלביש אותם על הפאנל, בצורה כזו זה גם יראה טוב, וגם יכסה על הפגמים בחיתוך.

עובי התיבה אכן יכול להיות 17-19 מ"מ, אבל אם כבר משקיעים בתיבה, אפשר בכיף לעשות קצת אובר-קיל ואז התיבה תתאים גם לסאב הבא והבא אחריו (במידה והתיבה תתאים מבחינת נפח).

בקיצור, אין צורך להתייפייף עליי, כל הכבוד לבן אדם על ההשקעה והעבודה על המערכת, אבל יש עוד המון עבודה.

כן, גם לפעם הראשונה.

ושוב - לפותח השרשור, אומנם לא הגבת פה מאז, אבל באמת שהכוונה פה היא לא סתם לייבש אותך, אלא באמת להסביר לך מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב. אין לי שום צורך פנימי לבעס או לפגוע , אבל גם מפריע לי שאף אחד לא ציין שום דבר שניתן לשפר.

בברכה!

יונתן.

פורסם
מצטער להיות הורס החגיגות, אבל גם בשביל פעם ראשונה, יש כאן מספר בעיות רציניות מאוד:

1. החיתוך הוונדליסטי משהו שעשית בשביל לדחוף את הוופרים נראה קצת מזעזע, בייחוד באזורים שזה לא ישר, וחתוך יותר מהדרוש. לפחות תכסה את זה איכשהו, תעטוף את זה עם בד/סקאי/לבד או תבנה איזושהי פלטה דקה שתשב מעל הפאנל המקורי. אני יודע שהתירוץ "זה לא מפריע לי" פותר הרבה דברים. אבל בכל זאת. תתאמץ קצת בשביל עצמך, ותראה איך תרגיש יותר טוב עם זה.

2. אני לא יודע באיזה סכום קנית את הסאב שלך, אבל דע לך שזהו סאב שמגיע לו "קצת" יותר, מעצי פורמייקה זרוקים (ואולי גם קצת רקובים), אשר עוביים לא עולה על 13-15 מ"מ. לפחות תקנה עץ MDF של 19 מ"מ (או אם אתה יכול, אז תקנה 25 או 30 מ"מ). אולי, אם תשקיע קצת זמן, אפילו תוכל למצוא שאריות טריות של עץ כזה בנגריות באזור מגוריך. שווה בדיקה.

נכון שיהיו כאלה שיגידו: "רד מהבחור, זו הפעם הראשונה שלו", או "הוא עוד ילמד", אבל לפי דעתי, גם אם זו פעם ראשונה וגם אם זו פעם שלוש מאות, אם אתה לא בטוח לגבי איך לעשות משהו, תנסה קודם על "יבש", תתאמן, או אם לא בא לך להשקיע וללמוד, תן לבעל מקצוע לעשות את העבודה. חבל לקלקל לעצמך את המראה של האוטו, רק בגלל שאתה מתעקש "לעשות לבד" ולחסוך כמה ג'ובות.

מקווה שלא תיקח את זה כעלבון, אלא כביקורת בונה לפעם הבאה. ותבדוק לעומק את ההצעה שלי לגבי איזה פלטת עץ מכוסה בלבד או משהו בסגנון בשביל לכסות את החורים בפאנל של הדלתות.

אני בעד הביקורת שלך על מראה הוופרים אבל אני חושב שהיא קצת חריפה "נראה מזעזע" בכללי הוופרים נראים טוב כי החלק היחיד הזה עם העץ הוא מלמטה לכן לא רואים אותו מלמעלה

לגבי העץ זה MDF בעובי של 18 מ"מ והוא לא זרוק סכום הכל היה יום ולילה בחוץ שמור מאד אפשר לראות את זה מהתמונות

קבלתי את הביקורת בשמחה ולכן אני הולך לעשות משהו בשביל הסט מקדימה אולי בשבת הזה אכסה אותו בפורמיקה

תודה לכל חברי הפורום האחרים שבאמת עדדו אותי עם התגובות שלהם

• תוכן חדש...