Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה טובה סימתי לבנות תיבה לסאב והתקנתי את המערכת שלי הכוללת :

pioneer deh 2950

סט מורל פולס 6.5

מגבר crunch pzi 175.4

סאב image dynamics 10" שני סלילים של שני אוהם

קצת תמונת :

img0215eb2.th.jpg

img0250fj4.th.jpg

img0249fn0.th.jpg

img0248ga7.th.jpg

img0256mi0.th.jpg

img0255ss5.th.jpg

img0259ec2.th.jpg

img0262nh6.th.jpg

img0265bm5.th.jpg

img0273ww0.th.jpg

החיתוך בשביל המורל מקדימה נעשה במהירות בלילה לכן הוא לא מדויק ועשיתי גם הגבה קטנה

img0277we6.th.jpg

img0289ot9.th.jpg

img0282iy0.th.jpg

img0287er4.th.jpg

img0285uu8.th.jpg

img0297se2.th.jpg

מה דעתכם על ההתקנה? (התקנתי לבד וזאת הפעם הראשונה שאני מתקין מערכת)

פורסם

נחמד, חוץ מהצורה שבה הרמקולים "נדחפו" לדלתות. היית מחכה לבוקר ועושה את ההתקנה כמו שצריך ואסטתית .

בגדול רכיבים טובים, המערכת אמורה להשמע טוב, ואפילו עוד יותר טוב אם תשדרג את הרדיו דיסק.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

תתחדש :mm_yeah:

נשמח לשמוע אותה באחד המפגשים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נראה מעולה למי שמתקין פעם ראשונה

מסכים ביותר עם קודמי

תקן את הוופרים בדלת

ושדרג את המכשיר

תתחדש

בברכה

D,C

earthquake sound frik

פורסם

הדבר הבא שאני עושה הוא לשדרג את המכשיר ואני חייב לעשות את זה כי אין שליטה על הסאב

בינתיים אני לא מתכנן לבנות פודים בשביל הוופרים אולי בעתיד שיהיה לי קצת זמן פנוי בשביל זה דרך אגב המראה שלהם בדלתות לא מפריע לי כל כך

פורסם

מזל טוב , תתחדש !

:-D

נראה בסדר גמור יחסית לפעם הראשונה .

יש לי שאלה , מאיזה עץ עשויה התיבה שלך ?

(זה נראה כמו עץ סנדוויץ' או משהוא)

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

שומעים טוב כמו שאני אוהב צליל עמוק ומדויק

לגבי העץ אני חושב שזה mdf לא בטוח פירקתי כמה מדפים מארון שהיה ליד הבית

פורסם
איך הסאב ? מרוצה ממנו ?

כן מרוצה במיוחד בווליום גבוה הצליל נשאר מדויק לא כמו הפיוניר שהיה לי W306 שהצליל נמרח וסתם דופק ומרעיש

פורסם

מצטער להיות הורס החגיגות, אבל גם בשביל פעם ראשונה, יש כאן מספר בעיות רציניות מאוד:

1. החיתוך הוונדליסטי משהו שעשית בשביל לדחוף את הוופרים נראה קצת מזעזע, בייחוד באזורים שזה לא ישר, וחתוך יותר מהדרוש. לפחות תכסה את זה איכשהו, תעטוף את זה עם בד/סקאי/לבד או תבנה איזושהי פלטה דקה שתשב מעל הפאנל המקורי. אני יודע שהתירוץ "זה לא מפריע לי" פותר הרבה דברים. אבל בכל זאת. תתאמץ קצת בשביל עצמך, ותראה איך תרגיש יותר טוב עם זה.

2. אני לא יודע באיזה סכום קנית את הסאב שלך, אבל דע לך שזהו סאב שמגיע לו "קצת" יותר, מעצי פורמייקה זרוקים (ואולי גם קצת רקובים), אשר עוביים לא עולה על 13-15 מ"מ. לפחות תקנה עץ MDF של 19 מ"מ (או אם אתה יכול, אז תקנה 25 או 30 מ"מ). אולי, אם תשקיע קצת זמן, אפילו תוכל למצוא שאריות טריות של עץ כזה בנגריות באזור מגוריך. שווה בדיקה.

נכון שיהיו כאלה שיגידו: "רד מהבחור, זו הפעם הראשונה שלו", או "הוא עוד ילמד", אבל לפי דעתי, גם אם זו פעם ראשונה וגם אם זו פעם שלוש מאות, אם אתה לא בטוח לגבי איך לעשות משהו, תנסה קודם על "יבש", תתאמן, או אם לא בא לך להשקיע וללמוד, תן לבעל מקצוע לעשות את העבודה. חבל לקלקל לעצמך את המראה של האוטו, רק בגלל שאתה מתעקש "לעשות לבד" ולחסוך כמה ג'ובות.

מקווה שלא תיקח את זה כעלבון, אלא כביקורת בונה לפעם הבאה. ותבדוק לעומק את ההצעה שלי לגבי איזה פלטת עץ מכוסה בלבד או משהו בסגנון בשביל לכסות את החורים בפאנל של הדלתות.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...