Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער אם ההודעה מעט מבולבלת אבל התקלה מתרחשת בעצם הרגע הזה ואודה לתמיכה מהירה ככל האפשר של חברי הפורום.

חברים יקרים,

בבוקר,לאחר תלונות על בעיות התנעה הרכב נכנס אחר כבוד למוסך.

בבדיקת מצבר בעומס נטען שהוא מעט חלש ואמרו לי שעכשיו זה מזל: או שיחזיק יום או שילך עוד שנה.

המצבר הוא תוצרת שנפ 44 אמפר שעה והותקן ברכב בתחילת אוגוסט 2006.

עוד לפני כן,בבדיקה לפני שבוע,בפתיחת פקקי מצבר עלה שהמצבר התייבש לגמרי והוספו מים מזוקקים.

אבקש את חוות דעת המומחים ואם אכן הבעיה במצבר האם מומלץ להתקין מצבר חזק יותר 55- 56 אמפר שעה כמו שהמוסך אומר,כיוון שברכב ישנה מערכת עם מגבר של 400 ואט וכנראה שהמצבר הישן חלש מידי ולא יכול לעמוד בעומס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המצברים של "שנפ " מגיעים בד"כ עם אחריות. ל 18 חודשים - כך שיש לך עדיין אחריות .

רצוי מצבר בעל קיבולת יותר גבוה - נסה להחליף אותו במקום שרכשת אותו והוסף לו כסף .

צריך תמיד לבדוק את המצבר . ולשמור על רמת המים הנכונה .

( כל זה נכתב . במידה ונבדקה טעינה. ואין בעיה באלטרנטור . או משיכת זרם מוגזמת מהמתנע - סטרטר )

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מצבר יבש לגמרי מעיד על כך שכנראה הטעינה לא תקינה. אלקטרוליט לא נעלם סתם כך (בטח לא בכאלה כמויות).

ראשית - נסה להחליף מצבר במסגרת אחריות.

לאחר מכן - בדוק טעינה. נראה לי שמשהו שם לא תקין...

פורסם

תודה רבה על התגובות.

התקלה אותרה ואכן ליין מן (אייל) הצדק איתך.

הבעיה שאובחנה היא בסטרטר- לאחר הגיע חשמלאי רכב והצליח להניע פעם רביעית את הרכב ולאחר שנבדקה טעינת אלטרנטור-תקין.

חוץ מזה האחריות על המצבר שלי לצערי היא רק שנה וזה כתוב על המצבר.

סטרטר משופץ אחד כבר הוחלף ברכב לפני שנתיים בדיוק ושוב זה תוקף.

ביקשתי הפעם שלא יחליפו אלא ישלחו את שלי לשיפוץ- מעט יותר זמן אבל נראה לי שמשתלם יותר מלהרכיב משופץ אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טוב מאוד שאותרה הבעיה .

לגבי המצבר - הייתי מנסה ליצור קשר עם חברת " שנפ " .אולי הם כן יעזרו ...

- רפי לין - פירסם הבוקר. מקום הנותן הנחה למצברים לחברי הפורום - לידיעתך .

מעבר לכך - נסה להחיות את המצבר הנוכחי. בטעינה איטית אצל חשמלאי .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...