Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף להמלצה על צביעה באבקה. נסה כאן: http://www.powdercoat.co.il/

ביקרתי באתר תודה,רציתי לשאול כמה יעלה עבודה כזאות והאם זה כולל פירוק והרכבה או שאני צריך להביאי את החלק?

ובכל זאות אם אני רוצה לעשות לבד את העבודה בבית מישהו יכול להמליץ לי על חומרים ולפרט על התהליך קצת יותר?

ואני עדיין נעול על אדום:twisted:

• תגובות 401
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הי,

תודה על ההמלצה.

מוזמן גם להכנס לעמוד הפייסבוק http://www.facebook.com/customcoat

העלות לזוג כולל ניקוי חול היא 376 ש"ח לצבעים שניתן להשיג בארץ (חפש Ral בגוגל) ו 525 לזוג בצבעים ייחודיים כמו פנינה, קנדי, ניאון וכו...

את הקאליפרים יש ךהביא מפורקים וללא בוכנות או גומיות.

אם תחליט לעשות בעצמך חפש צבעים עמידים בחום, יש מספר אנשים שעשו זאת פה בפורום. מאמין שבחיפוש טוב תמצא המלצות לצבעים מתאימים.

עריכה אחרונה על ידי Righter

בעלים של Custom Powder Coat

צביעה חשמלית בתנור

הפרוייקטים שלי:

שיפוץ virago 500, שיפוץ VX80

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בפניי 2 אפשרויות - לעשות בעצמי או בעל מקצוע. אשמח לקבל המלצות על בעלי מקצוע שעושים עובדה טובה. בנוסף גם איזה צבע צריך לקנות במידה וארצה לצבוע לבד

האם יש חסרונות בצביעה בכלל? האם זה יפגע בצורה כלשהי בבלמים?

פורסם

סטס, כפי שאמרתי לך - יש צבעים יעודיים. מאוד קל לצבוע את הקאליפרים, כך אני וגל עשינו אצלו בפיאסטה ST.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני צבעתי לבד בעזרת ספריי עמיד בחום של יעקובי בצבע אדום , עלה לי 40 ש"ח הבקבוק והספיק לי לכל הקאליפרים ועוד נשאר קצת (כל קאליפר 3 שכבות)

כבר מחזיק לי בערך חצי שנה במצב מצויין ובלי שום שינוי בצבע / קילופים .

אשמח לעזור לך בפרטים איך עשיתי בהודעה פרטית , לקח לי בדיוק שעה .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

סטס, זה לקח 3-4 שעות. היינו מאוד קפדניים, הכל נעשה לאט ובזהירות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

צביעה עצמית של קאליפרים לא אמורה לקחת יותר מכמה שעות בודדות כאשר עיקר הזמן הנדרש זה בעיקר לצורך ההכנה לצביעה- הרמת הרכב ופירוק הגלגלים, ניקוי ייסודי של הקאליפרים וכיסוי האיזורים שלא רוצים שיצבעו.

בסה״כ זו עבודה ממש לא מורכבת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שלום, אני רוצה לצבוע את הקאליפרים בירוק. עכשיו, ליעקובי אין כ"כ מבחר מן הסתם שאין לו ירוק, לא מצאתי בשום מקום בארץ ספריי ירוק שעמיד בחום, ואפילו בeBay היו כמה תוצאות נדירות, ואף אחת מהן לא שולחת לישראל.

קראתי פה בפורום על איזה אחד שצבע את הקאליפרים בירוק בצבע של 180 מעלות, אבל לא רשם איזה יצרן או מאיפה קנה אותו.

מישהו יודע האם אפשר להשיג ספריי כזה בכלל?

פורסם

תלוי מאיפה אתה.

באיזור שלי אני מכיר חנות שמחזיקה המון המון גוונים של יעקובי שעמידים לחום.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תלוי מאיפה אתה.

באיזור שלי אני מכיר חנות שמחזיקה המון המון גוונים של יעקובי שעמידים לחום.

אזור אשדוד, מוכן לנסוע אם יש צורך. אבל איך זה יכול להיות? באתר הרשמי של יעקובי יש לו רק 4 גוונים: אפור, לבן, שחור ואדום

פורסם

צודק,הסתכלתי עכשיו על כמה פחיות שיש לי מהם...הם של אמריקן איגל בכלל :?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
צודק,הסתכלתי עכשיו על כמה פחיות שיש לי מהם...הם של אמריקן איגל בכלל :?

לא כל כך אכפת לי של מה זה, כל עוד זה ירוק ועמיד לחום.

אבל יש לי תחושה שספריי של אמריקן איגל לא מיועד לצביעת תנורים וקליפרים

• תוכן חדש...