Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 401
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברוב טיפשותי צבעתי קאליפרים בגודל של ברמבו 6 בוכנות בצבע של יעקובי שעמיד לחום. הקטע הרע הוא שאני בעל ידיים שמאליות ולא אהבתי את העבודה שלי. הצבע החזיק המון זמן אך כשהתפנה טיפה תקציב, פירקתי את הקאליפרים והלכתי למקום בבת ים(ברח לי שמו), ניקיתי אותם בחול ולאחר מכן צבעתי באבקה. לקאליפרים סטנדרטיים הייתי בוחר בצבע של יעקובי ומנסה לעשות עבודה איכותית אך זולה. למשהו מאוד בולט ויקר הייתי בוחר באופציה השניה שעשיתי.

פורסם

מקפיץ את השאלה שלי (שלא ברור למה סגרו לי את האשכול שפתחתי והעבירו לי את ההודעות לפה):

שלום, אני רוצה לצבוע את הקאליפרים בירוק. עכשיו, ליעקובי אין כ"כ מבחר מן הסתם שאין לו ירוק, לא מצאתי בשום מקום בארץ ספריי ירוק שעמיד בחום, ואפילו בeBay היו כמה תוצאות נדירות, ואף אחת מהן לא שולחת לישראל.

קראתי פה בפורום על איזה אחד שצבע את הקאליפרים בירוק בצבע של 180 מעלות, אבל לא רשם איזה יצרן או מאיפה קנה אותו.

מישהו יודע האם אפשר להשיג ספריי כזה בכלל?

פורסם

על רכב שחור יפה קליפר אדום. זה השילוב שנותן הכי טוב את האפקט שמכריח את העין להתמקד

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אני דווקא לא הייתי הולך על קאליפר אדום מ-2 סיבות:

1.צבע קצת בנאלי ולא ממש יוצא דופן.

2.ברגע שהוא מתלכלך הוא כבר לא ממש בולט כי הוא נראה כהה, במיוחד כאשר מדובר בקאליפר קטן.

אני תמיד אעדיף איזה גוון יותר יוצא דופן ופחות נפוץ מאשר אדום\צהוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דווקא בגלל שהרכב שבתמונה חסר יומרות ספורטיביות אני דווקא הייתי ״משתולל״ עם צבע קצת פחות שגרתי כמו איזה ירוק ניאון, כחול בהיר לכיוון תכלת וכדומה.

אדום וצהוב לטעמי פחות מעניינים (כנראה שזו הסיבה שבחרתי גוון בדיוק ב״אמצע״).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

עוד תמונות איכותיות. (חייב לציין שהצביעה יצאה לי איכותית כמו מהחברה).

שימו לב שלא התפתתי לצבוע את הנעליים מאחורה, ראיתי שחלק עושים את זה וזה על הפנים יוצא.

uploadfromtaptalk1423314667765.jpg

עריכה אחרונה על ידי hondacivic02es

• תוכן חדש...