Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע אני צבעתי עם צבע של נירלט רק שאני לא יודע אם זה DTM.

מה שאני יכול להגיד לך שגם אם הצבע לא DTM (האמת שאין לי מושג מה זה אומר), זה מחזיק יפה הצביעה פצצה (בלי להחמיא לעצמי יותר מידי), ולא נראה שהוא מתקלף הוא נמס.

ולקחתי את הרכב לאחלה של מבחן דרכים, 90 קמ"ש באיילון, קרעתי את הכביש ואת הברקסים.

• תגובות 401
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תשמע אני צבעתי עם צבע של נירלט רק שאני לא יודע אם זה DTM.

מה שאני יכול להגיד לך שגם אם הצבע לא DTM (האמת שאין לי מושג מה זה אומר), זה מחזיק יפה הצביעה פצצה (בלי להחמיא לעצמי יותר מידי), ולא נראה שהוא מתקלף הוא נמס.

ולקחתי את הרכב לאחלה של מבחן דרכים, 90 קמ"ש באיילון, קרעתי את הכביש ואת הברקסים.

זה גורם איזשהו נזק לבלמים?

ואיך דיללת את הצבע? באיזה יחס?

DTM זה צבע של נרלט שייעודי לצביעה על מתכות/חלודה.

הסיבה היחידה שאני לא קונה ספריי עמיד בצבע היא שאין צבע תכלת עמיד בחום וDTM זה היחיד שיש לו מבחר של צבעים

פורסם
זה גורם איזשהו נזק לבלמים?

ואיך דיללת את הצבע? באיזה יחס?

DTM זה צבע של נרלט שייעודי לצביעה על מתכות/חלודה.

הסיבה היחידה שאני לא קונה ספריי עמיד בצבע היא שאין צבע תכלת עמיד בחום וDTM זה היחיד שיש לו מבחר של צבעים

למה שייגרם נזק?

הצבע ייעודי לצביעה על מתכות, עמיד בחום.

הוספתי לו מעט טינר, עשיתי נסיעה, הטיפות שעפו קצת על הדיסקיות נעלמו, זהו.

לא התפרק לי שם שום דבר אז אני מאמין שיהיה בסדר ;).

ספריי נראה לי "מלוכלך" מידי, צריך למגן את כל האיזור שם.

במכחול זה יותר מדוייק ופחות בלאגן, אולי קצת יותר עבודה, אבל באמת בסה"ה הכללי השקעה של שעה וחצי על 2 קאליפרים.

פורסם
למה שייגרם נזק?

הצבע ייעודי לצביעה על מתכות, עמיד בחום.

הוספתי לו מעט טינר, עשיתי נסיעה, הטיפות שעפו קצת על הדיסקיות נעלמו, זהו.

לא התפרק לי שם שום דבר אז אני מאמין שיהיה בסדר ;).

ספריי נראה לי "מלוכלך" מידי, צריך למגן את כל האיזור שם.

במכחול זה יותר מדוייק ופחות בלאגן, אולי קצת יותר עבודה, אבל באמת בסה"ה הכללי השקעה של שעה וחצי על 2 קאליפרים.

תודה רבה :) אני אלך לACE השבוע

פורסם

אני בעד צביעה.

כיסוי לא חושב שהכיסויים שנראים "ספורטיביים" אכן יכסו את כל הקאליפר הקיים, מה גם שצריך להדביק עם דבק מאוד מאוד חזק כדי שלא יעוף תוך כדי נסיעה.

אני הייתי הולך על צביעה.

פורסם
ומה עדיף צביעה או כיסוי לקאליפר?

אם תתקין את הכיסוי כמו שהוא מתקין, אז עדיף שתלך על כיסוי בגלל שיותר נוח להוריד/להחזיר מאשר להתעסק עם צבע:

אם אתה בכיוון של להדביק את הכיסוי אז עדיף צבע לדעתי

פורסם
קומבינה נחמדה הוא עשה שם :)

מאיפה אפשר להזמין כיסויים כאלה ?

את הכיסויי פלסטיק? יש לך מיליון כאלה באיביי ב7-8 דולר בכל מיני צבעים. המוטות ברזל האלה אני לא יודע.. בטח גם מאיביי אבל הסרטון ביפנית והוא לא רשם משהו בנושא

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום, יש לי גולף שנת 2000 ואני רוצה לעשות לה קאליפרים אדומים (מקדימה ומאחורה),

אני מתלבט בין שתי אפשרויות, הראשונה היא לקנות קאליפר מפלסטיק ולהדביק, אבל אני לא יודע איך זה ישפיע על החום של הברקס ומפחד שהקאליפר יפול בנסיעה, לבין האפשרות השנייה שאני שוקל שהיא לקנות צבע אדום נגד חום ולצבוע בשתי שכבות..

אשמח לשמוע עצות \ כיוונים בנושא, תודה רבה

פורסם
ממליץ לך לבצע חיפוש, זה אחד הנושאים היותר טחונים פה בפורום.

אני אחפש, אבל רק רציתי לדעת מה מומלץ

• תוכן חדש...