Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי רנו קליאו ספורט מהדגם הראשון

יש לי בעיה שכאשר אני מאיץ מהר מאוד אני שומע רק של תיקתוק שנשמע המגלגלים בנסיעה רגילה זה לא קורה רק שאתה באמת לוחץ

עוד בעיה זה שאתה מאיץ בכוח הרכב מושך לצדדים ממש

ככה זה תמיד ? בגלל שהרכב עם הרבה כוח יחסית והנעה קידמית?

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה:-)

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

פורסם

אם אני מבין אותך נכון, זו בעיה ידועה שתוקפת חלק מהקליאואים ואני לא בטוח שיש לה פתרון מושלם. האם מדובר ברעשי מכות חזקים מאזור הגלגלים בשיא הסל"ד בהילוך ראשון (ואולי גם שני)? אם כן - זה כנראה זה. צעד ראשון הוא באמת לבדוק תושבות, אבל יש סיכוי שהן בסדר וזה משהו אחר.

בצע חיפוש בפורום, דובר על זה לא פעם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שבטוח זה שזה לא מעודף כח.

יש כח יחסית אבל לא כזה, לכן זה רק משו שמהווה בעיה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבעיה הידועה שאני מכיר (ואני חושב שרוני גם התכוון אליה ואכן יש הרבה שרשורים שדיברנו על זה) לא מורגשת בגלגלים אלא במנוע שזז או בעצם (במקרים שאני נתקלתי לפחות) דפיקות שמורגשות ממש ברצפה בגלל כנראה ה-downpipe שדופק.

מהניסיון שלי זה גם יותר בשיא המומנט ולא הסל"ד.

בכל מקרה קצת קשה לדעת מה יש לך מתיאור בפורום וגם לתת לך הצעת מחיר.

יכול להיות שיש בעיה בתושבות (וזה יקר), יכול להיות שמשהו קצת השתחרר וצריך לחזק ואולי זה רק עניין של לשחק עם המיקום (מה לעשות, הכל דחוס אצלנו וגם תזוזה של כמה מילימטרים יכולה להשפיע המון). האופציות האחרונות זולות מאוד כמובן אבל לא פשוטות כל-כך לזיהוי ופתרון.

ויכול גם להיות שאתה מדבר על משהו אחר לגמרי.

ניר

פורסם

תודה לכולם כיף לשאול שאלה שעונים לך כל כך מהר

אם למישהו יש שאלות בקשר למרצדס יונימוג אני אשמח לעזור..

פורסם

לגבי התופעה שהרכב מושך לצדדים בהאצה מהירה ("לוחמת הגה") - אכן נובע מהעובדה שהרכב די חזק בהילוכים 1-2, והנעה קדמית כמובן.

החלפת צמיגים (לפחות הקדמיים) לחדשים ואיכותיים יותר, תפחית את הבעיה מאוד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תודה לכולם כיף לשאול שאלה שעונים לך כל כך מהר

אם למישהו יש שאלות בקשר למרצדס יונימוג אני אשמח לעזור..

למפגש ביום חמישי הקרוב...אתה מגיע?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

את האמת שלא ידעתי עליו.

איפה הוא נמצא ובאיזה שעה?

ואני אראה אם אני אוכל להגיע..

תודה על ההזמנה! =]

פורסם
מפגש רנו ספורט

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...