Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום אני מחזיק רכב צרפתי שאותו אני אוהב רק הבעיה שהוא שותה לי דלק כמו שיכור.

אני גר בהרי יהודה וכל יום נוסע לתל אביב.

נכנסתי לסניף הונדה ולקחתי קצת חומר על שני דגמים,

אקורד קומפורט וסיויק LS

האחת שותה 15 לאחד והשניה 18 לאחד

נשמע לי יותר מידי טוב מהמציאות.

האם הן מסוגלות לסחוב עליות ?

אשמח לקבל דעות לקבל שתי ההונדות,מה עדיף מבחינת בטיחות,תצרוכת דלק והוצאות במוסך.

אווו,והכי חשוב.

מה לגבי האמינות ?

תודה לעונים

פורסם

שתיהן חסכוניות(יחסית) בתצרוכת הדלק והן עדיפות בהחלט בהיבט זה על כמה מתחרות מאותה ארץ יצור. האקורד שייכת לסגמנט הבכיר יותר(מנהלים) והיא מציעה יותר מקום, כוח ופרסטיז'ה(עלותה גבוהה יותר כמובן). שתיהן מגיעות עירומות למדי מהחברה, אלא אם כן אתה משדרג (יקר למדי). שתיהן בעלות הספקים נאים שיסיעו אותך בכל תנאי הדרך ושתיהן אמינות בצורה בלתי רגילה ("גיר יהלום ומנוע פנינה" הגדיר אחד ממבקרי הרכב בהתייחסו לאקורד). לא תראה מוסך אלא בתדירות נמוככככככככה(טיפולים).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אפשר אולי לדעת איזה רכב צרפתי שותה לך דלק כמו שיכור (וכמה הוא שותה)?

האקורד והסיוויק שתיהן מכוניות טובות ואמינות. שתיהן בטוחות (שים לב להעדיף את הגרסאות עם 6 כריות אוויר) ולשתיהן ביטוח מאוד יקר. שתיהן סוחבות היטב בעלייה, ובכל מצב.

נתוני היצרן של צריכת הדלק אופטימיים במקרה הטוב. 15 ו-18 הן תעשנה רק בתנאי מעבדה. צפה ל-10-12 ק"מ לליטר באקורד (תלוי בסגנון הנהיגה שלך) ול-11-14 ק"מ לליטר בסיוויק (באותו האופן). אם מדובר על הסיוויק ההיברידית תוכל להשיג נתונים טובים יותר (נניח 13-16). בכל מקרה, אם אתה נוסע הרבה מדי יום (יותר מ-30000 ק"מ בשנה) כדאי שתחשוב על מכונית עם מנוע דיזל, שתהיה חסכונית הרבה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכב הצרפתי זה - 206 1.4 אוטומט.

כמה יקר הביטוח של האקורד/סיויק ?

ועל איזה רכב דיזל היית ממליץ לי ?

( אני נוסע יותר מ-30000 ק"מ בשנה )

פורסם

מנוע ה-1.4 בצירוף עם התיבה האוטומטית הוא מתכון בדוק לצריכת דלק איומה יחסית לנפח. המנוע עצמו חלש והתיבה מסרסת אותו עוד יותר. התוצאה היא שכמעט כל הזמן לוחצים פול גז, וגם כשלא - מקבלים צריכה של 1:10 במקרה הכי טוב, שזה בהחלט גרוע לרכב קטן.

הביטוח של רכבי הונדה הוא לרוב יקר בעשרות אחוזים מביטוח רכב מקביל (שהוא לא מאזדה, נניח). כלומר, אם אתה משלם כעת 2500 שקלים למקיף על הפיז'ו, תתכונן לעלות לסביבות ה-4000 עבור ההונדה, אם לא יותר (רוב הסיכויים שיותר).

בשביל המלצות לרכבי דיזל תן צרכים מהרכב ותקציב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אפשר אולי לדעת איזה רכב צרפתי שותה לך דלק כמו שיכור (וכמה הוא שותה)?

האקורד והסיוויק שתיהן מכוניות טובות ואמינות. שתיהן בטוחות (שים לב להעדיף את הגרסאות עם 6 כריות אוויר) ולשתיהן ביטוח מאוד יקר. שתיהן סוחבות היטב בעלייה, ובכל מצב.

נתוני היצרן של צריכת הדלק אופטימיים במקרה הטוב. 15 ו-18 הן תעשנה רק בתנאי מעבדה. צפה ל-10-12 ק"מ לליטר באקורד (תלוי בסגנון הנהיגה שלך) ול-11-14 ק"מ לליטר בסיוויק (באותו האופן). אם מדובר על הסיוויק ההיברידית תוכל להשיג נתונים טובים יותר (נניח 13-16). בכל מקרה, אם אתה נוסע הרבה מדי יום (יותר מ-30000 ק"מ בשנה) כדאי שתחשוב על מכונית עם מנוע דיזל, שתהיה חסכונית הרבה יותר.

רוני

ורכבי הדיזל של הונדה ספציפית ידועים כחסכוניים. אגב, רוני, מביאים אקורד ט.דיזל ידני?

אני אישית, הייתי מעדיף סיוויק האצ'בק ט.דיזל ידנית על פני אקורד.

פורסם

בשביל המלצות לרכבי דיזל תן צרכים מהרכב ותקציב.

רוני

אני נוסע יום יום לתל אביב ומסתובב הרבה בתוך תל אביב

דהיינו נסיעות עירוניות ובין עירוניות יום יום.

בטיחותי ! מאוד חשוב.

חסכוני !

משפחתי.

שקט מבפנים ומפנק.

תקציב-עד 120K

מודל 2006 ומעלה.

פורסם

כמעט כל רכבי הדיזל המודרניים הם חסכוניים. אלו של הונדה יקרים מדי לתקציב. לא יודע באשר לאקורד TD ידנית.

דיזל מומלצות:

גולף TDI מודל 2006 נניח. אולי אפשר יהיה למצוא אוקטביה דיזל משומשת (עדיף - מהדור החדש). גם ג'טה היא אפשרות. אותו דבר לגבי אלתאה או טולדו של סיאט.

מעבר לכך, אפשר לחפש מגאן דיזל אוטומטית.

בלי קשר - טויוטה פריוס יכולה להיות אופציה מעניינת וחסכונית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...