Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תקוע עם הרכב בחניה, ידית ההילוכים לא יוצאת ממצב -P מה עושים ?

הרכב גולף חדשה שנת 2006 עם גיר טיפטרוניק.

עזרה דחופה בבקשה ותודה מראש.

פורסם

זה קרה כי הרכב עמד הרבה זמן ולא הזיזו אותו מהמקום או שזה קרה פתאום?

זאת בעיה כי עכשיו אי אפשר ליגרור את הרכב למוסך כי הגיר יעצור ..

הכי חשוב זה לא לנסות להעביר אותה בכוח כי זה לא יעזור ורק יגרום לנזק.

כניראה סולונואיד ניתקע לפי מה שהבנתי..

תזמין גרר ובטלפון שאתה מזמין את הגרר תגיד לא שהגיר לא יוצא מP והידית תקועה כדי שיבואו מוכנים.

אתה צריך ליגרור את הרכב למוסך מורשה ואין מה לעשות

פורסם

תלחץ על הברקס שהסוויץ' בפנים, ותראה אם אתה שומע מן צליל כזה של ממסר.

אם אתה לא שומע צליל כזה של ממסר זה אומר שהלך לך הממסר שמגן על העברה בלתי מכוונת ממצב פרקינג ללא לחיצת על לחצן ברקס.

תנסה לראות אם אתה יכול להוציא את הידית ממצב פרקינג כאשר המפתח לא בסוויץ'. תוודא רק שהנד-ברייק מורם על מנת שהאוטו לא ידרדר לך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בלחיצה על דוושת הבלמים (כשמתג ההצתה מופעל) מתג אורות הבלם מדליק את אורות הבלם ומספק זרם לסולונואיד חשמלי המשחרר את ידית ההילוכים. לצורכי בדיקה, בעזרת אדם נוסף, הפעל מתג ההצתה ולחץ על דוושת הבלם והאדם הנוסף שיראה אם נדלקים אורות הבלם. אם הם אינם נדלקים אז התקלה היא ממתג אורות הבלם או נתיך (פיוז) שרוף.

בברכת שנה טובה - רפי לין :-)

פורסם

נתקלתי ברכבים (ליאנה, אביאו) שהידית נתקעת ב-P וכדי לשחרר אותה צריך להוציא חיפוי פלסטיק קטן מקונסולת ההילוכים ואז לדחוף לשם מברג או משהו דומה וללחוץ על משהו שם.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אכן שמוליק צודק ! בגולף דור V ניתן לפרק את כיסוי ידית ההילוכים ולהרים אותה כלפי מעלה ואז ללחוץ על הסולונואיד שנמצא מתחת לשק ידית ההילוכים כלפי צד הנוסע.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

לשחרר את הידית מכנית זה מאד מסובך ,קרוב לוודאי שהמצבר שלך חלש

תן כבלים ותראה שהוא יוצא מהפרקינג .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

נתקלתי בתופעה הזו בגולף (דור 4) 2001 שנגנבה לי.

הגרריסט שיחק עם הסוויטש ועם ידית ההילוכים בו-זמנית (עם שתי ידיים), תוך כדי נסיון ההתנעה. הוא הצליח, ונסע אחרי עד המוסך, שם החליפו את חיישן אור הבלם (80 ש"ח).

מעניין שהתקדמו בדור ולא שיפרו את הנושא.

פורסם

חבר'ה לא צריך לשחק ולהמציא פטנטים שעלולים לפגוע בסופו של יום בסולונואיד (די להמציא פטנטים).

הייצרן במפורש כותב כיצד לשחרר את הידית בצורה קלילה לא כמו בגולף דור 4.

ראה קובץ מצורף

xsl=3.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם
לשחרר את הידית מכנית זה מאד מסובך ,קרוב לוודאי שהמצבר שלך חלש

תן כבלים ותראה שהוא יוצא מהפרקינג .

צודק היתה לי פעם בעיה דומה כשהמצבר התרוקן התענה פתרה את הבעיה אתה גם אומר שהרכב לא הונע זמן רב

בחלק מהמכוניות יש כפתור בצד בחלק החיצוני של הפנל שמאפשר העברה של הידית לצורך גרירה תסתכל בספר רכב בחלק שדן בגרירה .חג שמח:lol:

• תוכן חדש...