Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי אתמול מיצובישי כריזמה שנת 98 יד 1 80,000 ק"מ. הרכב נקנה לאחר בדיקה ב מ מ מ.

הרכב נכבה כשהוא קר (לא רק בבוקר) לאחר שהמנוע מתחמם הטורים בסדר (עדיין נמוכים) מתחת ל 900 סל"ד. כמפעילים מזגן טורים יורדים.

מה עושים? יש משהו לפני כניסה למוסך? אני מניח שזה יכול להיות קשור למנוע צעדים/מחשב מנוע.

מישהו יכול להמליץ גם על מוסך טוב באיזור רמת-גן?

תודה.

פורסם

אצלי בכריזמה גם נכבה לי האוטו בהתנעה ראשונה. שאלה נוספת היום הכנסתי את האוטו לחשמלאי בגלל שהמאוררים לא נכנסו לפעולה. היתי צריך לנתק את היונט חום ואז 2 המאוררים עבדו לי. החשמלאי סידר את הונטה של המזגן אבל אמר שהונטה השניה לא טובה וצריך להחליף מה המחיר ?יש תחליפי?

עכשיו הוא אומר שלפעמים המד חום לא תקין ומראה על טמפרטורה גבוהה שבפועל חום המנוע על 90 מעלות מה אתם ממליצים לעשות?

פורסם

היי!

זוכר אותי? אני הייתי עם הליאנה שעשית את הבדיקה..

לי היה מקרה דומה גם לפני שבוע..

העליתי את הטורים, שמתי K44, וניקיתי את המצערת וזה עזר

פורסם

עדכון עד כאן,

הייתי אצל חיים, דוד זר הזרקות...

עשה בדיקה מאוד מקצועית, ציין שאכן מדובר במנע צעדים, בדק את המחשב וגזים ללא תשלום בזריזות ובמקצועיות. שלל אפשרויות אחרות.

הנקודה היא שמנוע צעדים עולה 950 ש"ח לא כולל עבודה. כולל ניקוי מזרקים וכיו,ב מגיעים ל 1400 ש"ח לפני מע"מ.

קצת יקר לרכב ששווה 28000.

אז בינתיים 15 שניות גז בבוקר עד שאסדר את הבעיה.

תודה לכל מי שייעץ.

אם יש רעיונות חלופיים אשמח לשמוע.

פורסם

חשבתי שאני נצלתי מהבעיה הזאת בכריזמה שלי אבל טעיתי . היום בנסיעה בפקק עם מזגן הטורים ירדו ל200 -+ מדי פעם הטורים עלו . אני מחר יקנה תוסף לדלק ויראה אם זה יעזור

• תוכן חדש...