Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף היום הזה הגיע - רחפות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת, לא האמנתי שדבר כזה יומצא במהלך החיים שלי, הייתי בטוח שיקחו לפחות עוד 150 שנה - כנראה שטעיתי.

http://news.walla.co.il/?w=//1162381

חברה אמריקאית שפיתחה מערכת ריחוף לרכב, צפוייה להתחיל בייצור תוך כמה חודשים - עם עלות מוערכת של 100 אלף דולר ליחידה.

אמנם יקר, יקר מאוד - אבל זהו הדבר הראשון מסוגו (שהולך להיכנס לייצור סדרתי לפחות, אם אני לא טועה), ובמידה ויהיה לנו מזל חברות נוספות יתחילו פרוייקטים דומים ואולי עוד 50 שנה נוכל להרשות לעצמנו דבר שכזה :-D

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באסה ..אני מעדיף מכונית.

עד שזה יגיע לרמה כזאת שאנחנו נישתמש בזה במקום מכוניות,יעבור הרבה מאוד זמן.

לא ניראה לי גם שיהיה אפשרי(מבחינה חוקית)להשתמש בזה ככלי תחבורה בעוד מס' חודשים.

פורסם

עד שיעשו לנו רחפות, אני מניח שהציוד הטכנולוגי יהיה כמעט כולו אוטומטי, ברגע שהוא יזהה שנגמר ה"דלק" (או שבכלל הוא יעבוד על משהו אחר שאולי אפילו לא יגמר)

אז הוא יעבור למצב נחיתת חירום, יהיה בטח סוג של מצנח שינחית את הרכב בביטחה, ומערכות אלקטרוניות שמתקשרות בין כל כלי הרכב ינווטו אותו לדרך למטה בביטחה.

לא כזה חלום

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

יש! ככה הכביש יהיה פנוי יותר.

וככה, יהיה שימוש למכוניות הספורט בארץ :roll:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני צריך עזרה.

יש לי מטאטא בבית וקראתי את כל ספרי הארי פוטר, ועשיתי את מה שהם תמיד עושים. ואני עדיין לא מצליח לעוף.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
אני צריך עזרה.

יש לי מטאטא בבית וקראתי את כל ספרי הארי פוטר, ועשיתי את מה שהם תמיד עושים. ואני עדיין לא מצליח לעוף.

ענק! :lol: :lol: :lol:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• אחראי פורום
פורסם

הפיתוח של החברה הספציפית הזו (urban בארץ) כבר נמשך כמה שנים.

ממש בימים אלה סיימתי לבנות עבורם את המודל (רואים המחשה שלו בסירטון בין השניה ה-50 ל-58 בערך),

וכרגע הוא בפנישים אחרונים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שידרו על זה בדיוק תכנית בדיסקברי לפני שנה + וזה היה בגדר נסיונות שלא תמיד הצליחו

מעניין איך עושים דריפטינג (סחיפות) עם הרחפת הזאת :-)

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני חושב שכולכם פיספסתם את הייתרון האדיר שבעניין

אם הארץ ,תיהיה מלאה רחפות גם המשטרה תעבור לרחפות

וככה הכביש יהיה שלנו- חובבי הספורט והמהירות

המשמעות:אין יותר מצלמות/מכמונות

• תוכן חדש...