Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף היום הזה הגיע - רחפות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שכולכם פיספסתם את הייתרון האדיר שבעניין

אם הארץ ,תיהיה מלאה רחפות גם המשטרה תעבור לרחפות

וככה הכביש יהיה שלנו- חובבי הספורט והמהירות

המשמעות:אין יותר מצלמות/מכמונות

תשאיר בצד את העובדה שזה עדיין בפיתוח,

עזוב שיקח המון זמן עד שיתחילו למכור את זה - וגם אז רק למליונרים שיוכלו להרשות לעצמם את זה כנראה.

תשאיר בצד את העובדה שעד שדבר כזה יהיה נפוץ בעולם יקחו כמה עשרות שנים טובות אם בכלל, כשבישראל באותו זמן יזכרו לאפשר רק לעשירים ביותר לרכוש את זה כשבארה"ב ילדים בני 17 טסים על רחפות.

עד שהמשטרה תוכל להשתמש בכזה דבר בארץ, באמת לא נראה לי שאף אחד מאיתנו יהיה פה מספיק זמן כדי לראות את זה. :lol:

וגם אז, למה נראה לך שהם יפסיקו עם המצלמות והמכמונות? הם מתים על זה :twisted:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ב URBAN כבר חתמו הסכם אם הפנטגון למכור את הרחפות.

שמיועדת להחזיק 8 אנשים, ישמש ככלי הצלה.

מהירות עד 280 קמ"ש.

אבל הם הפסיקו לפני שלבי הייצור בגלל איזשהי תקלה שלא מצליחים לפתור.

אני אישית עבדתי שם, דרך אגב הם

מחפשים אכשיו מהנדסים.

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

רק זה חסר לנו, שיתחילו במדינה הזאת להטיס רחפות... :) בקושי לנהוג יודעים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כן, צפויות בהחלט תאונות שרשרת אוויריות עם 30 רכבים ומעלה בגלל שאיזה חוצפן גנב זכות נחיתה:-P

DOESN'T WORK HARD

פורסם
עד שיעשו לנו רחפות, אני מניח שהציוד הטכנולוגי יהיה כמעט כולו אוטומטי, ברגע שהוא יזהה שנגמר ה"דלק" (או שבכלל הוא יעבוד על משהו אחר שאולי אפילו לא יגמר)

אז הוא יעבור למצב נחיתת חירום, יהיה בטח סוג של מצנח שינחית את הרכב בביטחה, ומערכות אלקטרוניות שמתקשרות בין כל כלי הרכב ינווטו אותו לדרך למטה בביטחה.

לא כזה חלום

שיגמר הדלק, זה הדבר האחרון שצריך להטריד.

אבל כמו בכל מערכת מכנית, חשמלית, אלקטרונית וכיו"ב

יש שלב של עייפות החומר, ואז פתאום משהו נתקע ולא עובד.

וכשזה לא עובד מה קורה הלאה ?

נחית חירום ? גם בשביל זה צריך מערכות עובדות.

ואיך בדיוק הרחפת תדע שהיא לא נוחת על קווי מתח גבוה?

על הראש של הזקנה /ילדה שהולכת ברחוב?

על תורן של איזו אנטנה ?

נניח שהמע' תזהה מיכשולים, אבל האם בזמן חירום יש לה גם דיבור עם המיכלולים והיא אומרת להם לחכות רגע ולא להתרסק ישר כי כאן יש אנטנה, וצריך לזוז מטר, אופס זזתי מטר ויש זקנה, חכה עוד רגע ואל תתרסק, שאני אזוז עוד קצת...

הרעיון יפה, אבל כנראה שהישומים שלו יהיו למשימות מוגדרות ולצוותים מוגדרים ולא ממש להמונים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

צריך גם לזכור שמדובר ברחפת, לא במטוס - ולכן ככל הנראה מדובר על גבהים נמוכים ועצם הריחוף עצמו ולא על טיסה בגובה 100 מטר למסעדה באיטליה לאכול ארוחת צהריים :wink:

DOESN'T WORK HARD

פורסם
צריך גם לזכור שמדובר ברחפת, לא במטוס - ולכן ככל הנראה מדובר על גבהים נמוכים ועצם הריחוף עצמו ולא על טיסה בגובה 100 מטר למסעדה באיטליה לאכול ארוחת צהריים :wink:

לא נכון.

טיסה לאיטליה נעשית בגובה אלפי מטרים.

הרחפות יצטרכו לרחף בגובה של עשרות מטרים ואלי מאות מטרים.

קח בחשבון גובה של קומה טיפוסית = בערך 3 מטר.

בנין של 10 קומות = כ-30 מטר.

אומנם בזמן האחרון היו כמה מקרים של ילדים שנפלו מקומה 12 או 4 ובמזל נשארו בחיים וללא פגיעות, אבל כבר שמענו על הרבה מקרים של מישהו שנפל מקומה רביעית ונהרג ועל הרבה יותר מקרים של מישהו שנפל מקומה שניה והתרסק.

כדי שענין הרחפות יהפוך לכלי תחבורתי משתלם, הוא יהיה חייב לרחף מעל גובה הביניָנים, בזמן האחרון מתחילים לצוץ בארצנו הרבה מאוד בניָנים שמגיעים לגובה של 100 מטר. בעתיד אף המגמה הזאת תתרחב יותר ויותר, שלא לדבר על כך שבחו"ל יש הרבה יותר מבנים גבוהים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא רואה גם איך זה מסתדר עם חיל האוויר ועם הגבולות במדינת ישראל, אבל בוא נגיד שמי שפיתח את זה בטח לא חשב עלינו..

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

שכחתם רק דבר אחד , עם רחפות ניתן לנסוע גם בשטחים לא ישרים , כך שאפשר בהחלט לעקוף את המכמונטות וגם לא להיות בכבישים בכלל . כמו כן אם ממש רוצים אפשר לנסוע מעל הים , כך שלהגיע מהדרום למרכז ו/או לצפון ניתן לעשות מעל החוף

בברכה יהודה

פורסם

כל התגובות פה על המצבים השונים שאפשר להיקלע אליהם(כשל מערכות,בניינים גבוהים,נחיתה במקום נכון,תמרורים וכו') -עדיין מאוד מוקדם לדבר על זה.

בינתיים הרעיון עצמו של רכב שירחף ולא יסע על כביש מרגש.

כשיגיע הזמן אנשים יעבדו על זה ויתכננו כל פרט.

בינתיים אני גם לא מאמין שהדבר יהיה חוקי.זאת אומרת שאסור יהיה לרחף לאן שבא לך.

• תוכן חדש...