Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך (צריך - מבקש) המלצה לג'יפ עד 250000K +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'יפ קלאסה לבחורה - לדעתי טריוס, החדשות נראות מעולה, ותישאר עם הרבה מאוד עודף. חוץ מהטריוס, קצת יקר יותר (ועדיין תישאר עם הרבה עודף), יש את ה RAV4 שהוא מדהים.

פורסם

אופציה נוספת חוץ מהשניים הנ"ל זה סוזוקי ג'ימי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם תקנה את הRAV4 לא תשאר עם יותר מידי עודף (לפחות לא כמו מרכישה של דייהטסו טריוס). הגרסאה המאובזרת שלו מגיעה ל230 אלף על הכביש..

ואחרי ביקור בסוכנות של טויוטה שבוע שעבר, גם התנאי רכישה לא משהו;

אתה משלם מקדמה של 5000 ש"ח ואז אתה נכנס לרשימת המתנה למקום פנוי במשלוח של אוקטובר.. או פברואר 08, או לאחר מכן.. לך תדע. העיקר ששמת מקדמה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש את הקשקאי,שבגרסת הדיזל המאובזרת ביותר מגרד את ה200K מלמטה,את הRAV4 כמו שכבר אמרו כאן,שברולט קפטיבה ויונדאי סנטה פה.

לפי מה שאני יודע,'קלאסה' זו דרישה כללית מידי,תפרט מה אתה מחפש חוץ מזה ויהיה אפשר להיות יותר ספציפי.

פורסם

מצטרף להמלצה על הקשאשי וכן להמלצה על יותר פרטים לגבי דרישת ה"קלאסה".

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ב250K נכנס ג'יפ רנגלר.. לא יכול להיות יותר "קלאסה" מזה ;)

לגבי הקשקאי - הכל מכור עד המשלוח של פברואר, וגם שם אין יותר מידי מקומות פנויים :\

פורסם

ב253 יש את השברולט קפטיבה.

פורסם

איפה הקלאסה ואיפה ההמלצות. כפרה, בשביל קלאסה צריך ללכת על יד שניה. יודעת איזה פוזה זו X5, טוארג, קאיין, על המדרכה, או בחנייה כפולה בככר המדינה? חבל על הזמן.

פורסם

אני נאלץ לחלוק על ידידי שהמליצו על הקאשקאי והטריוס - כבודן במקומן מונח, אך אני לא חושב שהן יכנסו תחת המונח "קלאסה" וכפי שנאמר, מי שרוצה להוציא כ250K על רכב שטח / "שטח", ספק אם יפזול לרכבים מהסוג הנ"ל (אם כי כבר היו דברים מעולם). לעומת זאת ה-CRV וגם ה-RAV4 הם רכבים אשר מקרינים במידה מסויימת על עומק הכיס של בעליהן וזאת בגלל שלרוב מי שיש את התקציב הנ"ל, יעדיף לרכוש שטח / "שטח" רציני יותר כגון הקוריאניות באנטרי לבל ולכן נוצר האפקט של "יש לי כסף ואני קונה את מה שאני רוצה ומבטא אותי ולאו דווקא את מה שמשתלם". מהרנגלר הייתי יורד שכן ביום יום על הכביש הגברת תסבול (זה פשוט לא רכב לנסיעה יום יומית בכביש).

אישית נראה לי שהייתי ממליץ בכיוון של הביואיק רנדוו שכן מדובר ברכב שבמידה מסויימת גם אם אינו בנוי לשטח, הוא משרה פוזה, מאובזר ויש לא מעט אזרחים בארץ אשר ביואיק נתפס בעיניהם כרכב יוקרה ולכן הרכב הנ"ל יכול להוות מעין אנטרי לבל לקטגוריה של הרכבים אשר נתפסים כ"קלאסה".

נ.ב.

1. Discover, אם כבר שברולט אז את הטרייל בליזר באנטרי לבל.

2. לא זכורה לי תגובה שבה השתמשתי כל כך הרבה במילה "אנטרי לבל" :?.

פורסם

ג'יפ קלאסה? מהחברה? לא צריך שטח? מה זה השטויות האלה?

הבחורה רוצה רכב "שטח" כדי להראות "גזעית"?

האם חייבים רכב חדש (זה משפיע על התקציב)?

ומה זה "לא צריך שטח"? הרי כמעט כל מי שנוסע בשבילים רוצה לנסוע בשבילים קשים יותר. מה ה"שטח" הקשה ביותר שהיא צפויה לעשות (התשובה משפיעה על הבחירה בין רכבי שטח עם הילוך כוח לבין רכבי פנאי נטולי הילוך כוח.

האם מספיק רכב קטן ללא דלתות אחוריות (כמו הג'ימני שהוא רכב שטח לכל דבר אך קטן מאוד, עם תא מטען בהתאם וללא דלתות אחוריות) או עדיפה שימושיות (למשל הטריוס שהוא רכב פנאי עם 5 דלתות).

האם דרוש תע מטען "נורמלי" (מה שמוריד את הג'ימני והטריוס מהרשימה)?

בקיצור, חסרה המון אינפורמציה, וכל אחד זורק שם של רכב שהתרשם ממנו, או שמע עליו, מבלי להתחשב

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
ג'יפ קלאסה? מהחברה? לא צריך שטח? מה זה השטויות האלה?

הבחורה רוצה רכב "שטח" כדי להראות "גזעית"? - ממה שאני מבין מהודעת פותח השרשור - חד וחלק כן!

האם חייבים רכב חדש (זה משפיע על התקציב)? - פותח השרשור ציין "מהחברה", שבדרך כלל מתפרש כדרישה לרכב דנדש.

ומה זה "לא צריך שטח"? הרי כמעט כל מי שנוסע בשבילים רוצה לנסוע בשבילים קשים יותר. מה ה"שטח" הקשה ביותר שהיא צפויה לעשות (התשובה משפיעה על הבחירה בין רכבי שטח עם הילוך כוח לבין רכבי פנאי נטולי הילוך כוח. - להבנתי מהודעת הפתיחה של פותח השרשור (ומבלי כל כוונה להעליב), הגברת מחפשת רכב שטח למדרכות...

האם מספיק רכב קטן ללא דלתות אחוריות (כמו הג'ימני שהוא רכב שטח לכל דבר אך קטן מאוד, עם תא מטען בהתאם וללא דלתות אחוריות) או עדיפה שימושיות (למשל הטריוס שהוא רכב פנאי עם 5 דלתות).

האם דרוש תע מטען "נורמלי" (מה שמוריד את הג'ימני והטריוס מהרשימה)?

בקיצור, חסרה המון אינפורמציה, וכל אחד זורק שם של רכב שהתרשם ממנו, או שמע עליו, מבלי להתחשב - יותר אינפורמציה זה בהחלט יהיה דבר חיובי, אך כשמדובר ברכב "שטח" שמוגדר כ"קלאסה", אין לטעמי הרבה שאלות פתוחות ובהחלט ניתן להסיק פרטים גם ממה שלא נאמר - כגון שאין צורך למשל ברכב עם 6+ נוסעים או למשל להעריך מהתקציב + המילה "קלאסה" שהן שוללות על הסף את האקטואליות של הטריוס והג'ימיני.

מצמץ, שלא מבין למה הוא עונה בסגנון של טרוגו'קר :?.

פורסם

"קלאסה" זאת הגדרה מספיקה - מספיקה לפחות כדי שכל אחד יציע תשובה משלו :

אם ריינג' רובר מודל 80' או ניסן פטרול 95' הוא בעיניך קלאסה [ וזה סוג של קלאסה ], תמליץ לו שיקנה לה כזה.

הCRV וה-RAV נהדרים, אבל מצ'עממים לאללה,

ולעומת זאת שמעתי נפלאות על הקשקאי דיזל [ רק הדיזל ], הוא לא כזה נפוץ - כך שיש לו סטייל, הוא לא מצ'עמם , הוא יחסית קטן ונעים - וקל לנהגת שלא רוצה להתקע עם מפלצת, ובעיני, הכי חשוב, הקשקאי מצטיין במרכז כובד נמוך וכך במידה וחלילה נהג/ת לא מיומן יצטרך לתמרן איתו בזריזות, אזי ה4X4 + בקרת יציבות + התכנון הנכון - ישאירו אותו על הכביש הרבה אחרי שכל מיני אחרים יתהפכו.

או GMC יוקון , או מרצדס ישן סדרה M - זה גם קלאסה 8)

• תוכן חדש...