Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר כבר 20 פעם, אפשר לתדלק 98 בעלות של 95! רק צריך לעשות כרטיס.

זה הגיוני שאיך שתגמר ההרצה אתה תגמור מיכל ביומיים, אבל תוך כמה חודשים ההתלהבות תרד ואתה תתחיל לנהוג רגוע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל זה לא הגיוני שמי שיקנה את הרכב הזה יקנה אותו כדי לנסוע רגוע...

אין ספק שהרכב הזה דורש החזקה יקרה והוא מתאים רק למי שיש עודף כסף.

מי שרוצה לנסוע רגוע שיקנה סיאט איביזה 1600 ולא קופרה.

פורסם
יש הבדל של 10K בין הקופרה לFR

וד"א לא אמרתי שהוא קנה STI חדשה!

וכל מה שאני אומר לגבי הדלק נבדק מול ידידי הטוב עם הקופרה הלבנה! (הצריכה שלו טיפה יותר נמוכה מכיוון שאין לו עליות בת"א).

אני מדבר מניסיון ואין דבר כזה קופרה שצורכת דלק בשווי של 1200-1500 שקל בחודש

אתה תתדלק אותה יופי 3-4 פעמים בחודש (תכפיל ב350 ש"ח טנק), אני לארג' כאן

אני גם בעד להשקיע קצת יותר ולקנות קופרה. לא רואה טעם בקניית ה-FR במקרה הזה.

גם STI משומשת תעלה הון קטן לאחזקה, בטח יותר מהקופרה.

וד"א, איפה שיש עליות, יש גם ירידות.

ותפסיק לסתור את עצמך. מצד אחד אין קופרה שצורכת 1500 שקל דלק בחודש, ומצד שני אתה תתדלק 4 פעמים כפול 350 בכל חודש - 1400 שקלים לפי החשבון שלי. אני מתדלק 3 פעמים בחודש דלק 98 (עם הנחה) ועולה לי 700-800 שקלים. אם חברנו שומאכר לא יסע הרבה יותר ממני, לצורך העניין, אין סיבה שישלם הרבה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש לי מין הרגשה עמומה כזו שההבדל בצריכת הדלק בין הקופרה לFR זניח עד לא קיים, כל עוד אתה נוסע באותו אופן בשתיהן (כלומר, אותה מהירות, אותן האצות).

אני מאוד בספק לגבי מספרים כמו 1:7. זה רכב קל, וזה לא מנוע בזבזני במיוחד. אני לא חושב שפאסאט 1.8T הייתה מגיעה למספרים כאלו, עם אותו מנוע וכמה מאות ק"ג עודפים. זה אולי בנסיעה "נמרצת". במנהלתית? מגוחך.

אתה לא נוסע מנהלתית עם הרכב בשלושה חודשים הראשונים, תחכה שתהיה איתו שנה ואז תראה מה הצריכה הנורמלית.

בכל מקרה, נראה לי מטופש לקנות את הFR ולא את הקופרה.

:mm_yeah: בדיוק מה שאני חשבתי. אבל ממש בדיוק.

לאיביטורבו - אתה צודק :wink::lol: באמת הצחקת אותי :-)

דרך אגב, חיפשתי אותך במפגש שלשום :roll:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
:mm_yeah: בדיוק מה שאני חשבתי. אבל ממש בדיוק.

לאיביטורבו - אתה צודק :wink::lol: באמת הצחקת אותי :-)

דרך אגב, חיפשתי אותך במפגש שלשום :roll:

גיא.

לצערי לא יכלתי להגיע אתמול כי חזרתי מבילוי ב-5:30 :-(

לא משנה - פעם הבאה.

פורסם

טוב שלא אמרת שצריך 5,000 שקל רק בשביל דלק כל חודש ושהצריכת דלק שלה בכביש מהיר בשיוט של 90 קמ"ש היא 1:4 :roll:

אולי אתה בעל קופרה, אבל נסיון לא נראה שעדיין יש לך איתה, אלא התלהבות יתר :| .

וזה בסדר גמור לבעלים חדשים של רכב חדש! :wink:

גם אני כמו רוני מגיע לעלויות של 700-900 שקל על דלק (ויש פזומט של 98, רק 98!) כיום עם הקליאו, ואני נוסע...

הקליאו הרבה יותר נוחה מהלאון הקודמת בעניין תצרוכת הדלק.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אתה רוצה רכב ספורטיבי קח בחשבון שדלק זה לא משהו שאתה צריך ליחס אליו חשיבות כוח=דלק.

מנסיון בבעלות של רכב ספורט החיוך שעולה לך על הפנים שאתה משתמש בעקומת הכוח באופן חיובי שווה כל ליטר דלק שנשרף.

וחוץ מזה האיביזה רכב מעולה לסאונד,(קבוצת VAG אומר משהו)

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אוקיי - כרגע הדלק לא מדאיג אותי. יותר העלות והריבית :roll:

לגבי הסאונד - כן אני יודע. ואם ואקנה אותו אני יהיה מבסוט מאוד גם בקשר לסאונד :-)

תודה בכל אופן.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נקודת אור ספציפית לקופרה היא שיש המון כאלו, מה שאומר שיש המון כאלו מיד שניה. אתה יכול למצוא 2007 בכל רגע נתון, ואני מניח שמחיר באיזור ה110K הוא לא דמיוני לאחת כזו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איך 125K, אם 2008 על הכביש עולה 142K, ו2008 משומשת תעלה באיזור 130K?

נראה לי שפחות. אבל לא בדקתי מחירון...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ברור שאפשר - אבל על אחריותך, ובידיעה שיכול מאוד להיות שביצועי הרכב על 95 יהיו נחותים מאשר על 98.

לא יודע איך זה בא לידי ביטוי ב-FR וב-Cupra, אבל אצלנו יש הבדל משמעותי בין 95 ל-98.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...