Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נקודת אור ספציפית לקופרה היא שיש המון כאלו, מה שאומר שיש המון כאלו מיד שניה. אתה יכול למצוא 2007 בכל רגע נתון, ואני מניח שמחיר באיזור ה110K הוא לא דמיוני לאחת כזו.

יש אחד למכירה ב-120K שנת 2007. ונניח אם אני קונה אותו, איך העניין עובד עם התשלומים לסיאט והריבית וכל העניין הזה?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אין לך אפשרות לקנות את האוטו בתשלומים אם אתה קונה את האוטו מאדם פרטי..

קודם כל חסכת לך 25,000 שקל על האוטו לפחות (אל תשכח שהמחיר בסיס של האוטו עם סאנרוף הוא 145000 שקל לא פחות, עם איתורן זה עוד 2000-3000 שקל וכו'.

אל תעיז לקנות את האוטו בתשלומים לסיאט!!! מה שכן הם יכולים לתת לך הלוואה של 30000 ללא ריבית.

מעבר ל30000 זה פריים מינוס חצי!!! (יוצא הרבה פחות משיטת הבלון)

אל תקנה את האוטו במימון מסיאט אתה תשלם סתם 30K ואולי יותר רק על ריביות!!!

תבדוק עם הבנק שלך על מימון לאוטו יד שנייה או חדש!

חייג אלי אם תרצה מידע נוסף! או התייעצות! בכיף אני אעזור לך.

• תוכן חדש...