Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אחרי שהשבוע מכרתי בפזיזות וללא כל שיקול דעת את הרוקפורד האהוב שלי (טיפש טיפש טיפש!) נותרתי בלי מגבר ובלי מוזיקה ברכב :|.

הגעתי להחלטה שאין בי שום כוונה לחזור לימי הטייפ והרמקול 5.25 (כן, בודד, רק בצד ימין) אלא אני הולך לעשות שדרוג רציני בתחום השמע והחוויה האודיופילית ברכב.

אז איך עושים את זה?

1. לוקחים חיווט היי-אנד, Van Del Gaza:

12345(Large).jpg

2. בודקים בחוברת איך בדיוק אמורים לחבר את החוטים לצמה של ההד-יוניט במצב 3Way Network

Picture111 003 (Large).jpg

3. בודקים בסוף החוברת מהו ההספק המטורף של המגבר הפנימי. שימו לב לאחוז העיוות!!!!!!!!

Picture111 005 (Large).jpg

4. יורדים לרכב וחושפים את צמת המכשיר הבתולית:

Picture111 006 (Large).jpg

5. בודקים איזה כבל מחובר לאיזה רמקול באמצעות סוללה, פלוסים לפלוסים, מינוסים למינוסים, הלחמות, שרינקים, צינורות שרשורים, בידוד מטורף והתוצאה הסופית:

Picture111 007 (Large).jpg

טה דה!!! מערכת SQ לפנים.

שני ריסטים למכשיר (באמצעות הכפתור שבקידמת הפאנל ועד פונקציית ריסט פנימי שמוחקת את כל ההגדרות אודיו) והוא מוכן לפעולה.

בחרתי לעשות חיתוכים גבוהים יחסית ולא אופטימליים וזאת בעיקר כדי להגן כמה שיותר על הרכיבים שמחוברים למגברונצ'יק של ההד-יוניט.

התוצאה מפתיעה. מאוד מפתיעה :twisted:

תהנו לכם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

great scotts!

ואני חשבתי שמצבי גרוע עם ה 6על9 ליד הרגליים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני חייב לשמוע טויטר שמחובר בבי אמפ ומוגבר ע"י הד יוניט (880 אני משער?) כי זה מה שאני מתכוון לעשות כפתרון זמני עד שיגיע הג'נסיס המיוחל,

איתמר, אני מחכה בקצר רוח לשמוע את זה אצלך, וגם אם יהיה זמן אני כבר אבצע את החיבור מחר במפגש.

עדיין אני חושב שזה לא יהיה פרופורציונלי = מידבאסים מקבלים 150 רמס, וטויטרים 22 רמס בעיוות 5%.

טוב נשאיר משהו למפגש :wink:

פורסם

כן, זה ה 880.

הטוויטרים נשמעים אחרת לגמריי! מאוד מאוד לא נקיים, גם בווליום נמוך יחסית.

אבל עדיין, תוצאה מפתיעה מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
great scotts!

ואני חשבתי שמצבי גרוע עם ה 6על9 ליד הרגליים :)

ועם הסאבים במוסך :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם אני רוצה מערכת SQ כזאת .

:p איתמר FUNNY

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

איתמר - תסכים איתי שהטוויטרים נשמעים ככה בגלל אחוז העיוות שהמגבר הזה מכניס?

תסכים איתי שאם הייתי לוקח מגבר שמוציא 25 וואט RMS עם אחוז עיוות 1 ומטה המערכת היתה נשמעת כאילו שאתה משתמש בהגברה מקצועית?

אני אומר את זה רק כדי להראות עד כמה ההתייחסות בפורום לוואטים שיוצאים מהמגבר היא מוגזמת.

וופרים של אילייט באמת צריך הרבה עוצמה - הרבה.

אבל טוויטרים? ומידבאסים נצילים ב4 אוהם אפשר לקבל מהם תוצאות נהדרות גם בעוצמות שיורדות מה 50 RMS.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא חושב שזה בגלל אחוז העיוות הגבוה, אני יותר נוטה לחשוב שזה בגלל המגבר העלוב שיש בהד-יוניט.

איתמר.

פורסם

הגברתי בזמנו, בפיאסטה - זוג מידבאסים של חברה בשם אופטימוס "החברה שמייצרת רמקולים לרדיו שאק בארה"ב" שהיו סה"כ מידבאסים סבירים הרבה יותר מכל פיוניר או קנווד מצוי - בעזרת מגבר שני ערוצים של 25 וואט של שרווד - הם עבדו יפה מאוד ולא נראה שהיה קשה למגברון הזה להזיז אותם.

אחרי זה בשביל הנסיון, חיברתי אותם לרמקולים וואן ווי של קנווד 6*9 והוא הטיס אותם לחלל מבלי שאני ארגיש שמץ של עיוות.

סה"כ לא צריך יותר מידי וואטים בשביל להזיז מידבאס ממוצע בשוק (אני לא מדבר כאן על הייברידים ועל אילייטים או K2P של פוקל וכאלה שאכן זקוקים לעוצמות האלה בכדי לתפקד כראוי) ובטח שלא כשמדברים על טוויטר.

יש לי בבית עדיין את המגברים האלה - אחד של 25*2 והשני של 25*4 של שרווד - הם צורכים זרם עלוב (שניהם ביחד 15 אמפר) ויש לי גם קרוס אובר חיצוני (אין להם קרוס אובר אבל יש להם גיין נפרד לכל ערוץ).

אני מוכן אם אתה מוכן - לתת לך אותם שתנסה לחבר אותם ונראה מה התוצאה שמתקבלת אצלך מהסט הקדמי (הם לא עובדים בברידג' מוד ככה שלא הייתי מנסה להרים איתם סאב וופר).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...