Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מאיפה קיבלת את המחיר של 3500 לטמבון קידמי אבל כאשר הוא הוחלף אצלי המחיר שהביטוח שילם היה 5000 שקל לטמבון כולל הכל.

ג'אנט טוריני לא קיים ולא מיוצר יותר במידה 16 אלא רק 17 ומעלה, הוא יוצר בזמנו במיוחד לרנו בגודל 16.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דור, אם במקרה שלך הפנסי ערפל נפגעו זה כבר מסביר את ההפרש. עוד הסבר להפרש הוא מע"מ וצביעה. את המספר הנ"ל קבלתי מטל (לא רציתי להשתמש בשמות אבל הוא הסגיר את עצמו).

את הג'אנט ניסיתי להזמין דרך מק"ט של רנו ומכיוון שהדגם כנראה לא קיים יותר אז גם לא מייצרים את הג'אנט הנ"ל.

טל, המחיר של הפנסים כולל מע"מ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הפנסי ערפל לא הוחלפו, הוחלף רק הפלסטיק כי הפגיעה הייתה מינורית אבל אני רציתי כבר פגוש חדש על הדרך.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אלעד, אין לי בעיה "להסגיר" את עצמי :wink:

ודור, ביררתי לחבר עם קליאו נוספת לגבי הטמבון וזהו המחיר שנאמר לי בטלפון כאשר ביררתי גם לגביי בקשר

לקאפה לג'נאט שהייתי צריך (54 שקל בחברה למי ששואל).

לגבי הפנסים בזמנו נאמר לי שזה ללא מע"מ. אם יש שינוי - מה טוב.

את הג'אנטים של speedline אני ימשיך לחפש.

אני יעדכן בהמשך לגבי סמלי ה-CUP.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...