Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתקלתי כמה וכמה פעמים בסמל הנ"ל - CUP 172 (תמונות מצורפות), באתרי מכירות כמו EBAY.

לאחרונה לא ניתן למצוא יותר את הסמל הזה באף אתר שאני יוכל להזמין אותו

(מה גם שמראש לא הייתה לי אפשרות להזמין אותו מהאינטרנט עקב כך שאיני משתמש בכרטיסי אשראי ואין לי ידע מוקדם על איך עושים את זה).

לכן אני פונה אליכם, אם מישהו מכיר או יודע על מקום שאני אוכל להשיג בו את הסמל - בקנייה או פשוט שיכינו לי אחד כזה.

תודה מראש על העזרה,

טל

cup172.jpg

cup172b.JPG

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, עד כמה שאני זוכר הסמל הזה יושב במשקוף של הדלת ולא מאחורה (לא שאני מבין למה בכלל לשים את זה).

ניר

פורסם

http://www.d.co.il/15622550/23100/

תנסה פה, אני יודע שהם מכינים בכמויות! אבל עם צריך אז תקנה כאלו כמה עשרות, המינימום שהם מציעים ותמכור אותם ותעשה טובה לכל בעלי הרנו קליאו ספורט

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ניר אני גם חשבתי על "משקופי הדלתות" בצד החיצוני, אבל גם מאחורה זה נראה לא רע.

אני משתגע!!! אני מת להשיג את המדבקות האלה.

אני אבדוק גם את בית הדפוס, למרות שלא נראה לי שהם יצליחו במשימה.

אין לאף אחד למכירה מדבקות כאלה?

אפשר להזמין אותם מהחברה לפי מק"ט?

פורסם
(לא שאני מבין למה בכלל לשים את זה).

כנ"ל

טל, מדוע אתה רוצה לשים את הסמל הזה על הקליאו שלך ?

ככל הידוע לי היא לא גרסת CUP, וגם אין בארץ ליגת קליאו CUP או משהו.

הדבר שקול בעייני לכל אלו ששמים ספוילרים וכונסים של GT על 1.6 רגילה.

אם כבר משהו יפה בסגנון הזה, תשים מדבקה של הלוגו רנו ספורט הצבעונית כמו שיש לאייל.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

סמל מיותר, מה גם שהוא לא הסמל המקורי של הCUP. אם אתה רוצה משהו יחודי תייבא את הספויילר של הCUP שהוא יותר יפה לדעתי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

ב-3 הפסים אני לא מעוניין.

בכל אופן אני כן מעוניין בסמל וידוע לי שהוא לא המקורי (אני זוכר את סכום המכירה הקודמת).

המיקום המיועד הוא כנו שנכתב למעלה - או על קורת הדלת או רעיון חדש שעלה לי היום - מעלה נורת האיתות על הכנפיים.

למישהו כן יש רעיונות איך להשיג את הסמל?

פורסם

טל, חבל שסתם תבזבז זמן על מדבקות, עדיף שתנצל את הזמן הזה לצביעת קלפרים וזהו.. :lol:

ועכשיו ברצינות, מעל פנסי האיתות- המקום המושלם לדעתי.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אז ככה, יש עידכונים.

פניתי לשראל תחילה, והוא חזר הל הודעות דומות שנרשמו פה- הזמנה מ-EBAY (כרגע אני מחפש כל יום, ופשוט אין).

פניתי גם לחברת CRYSTAL-DOME הישראלית במחשבה אולי לייצר מדבקות כאלה, ואז התבררו לי הפרטים הבאים:

שטנצ'(שבלונה) חד פעמי, מחירו בין 450$ ל-650$.

מחיר כ-50 מדבקות - 3,500 ש"ח. יכולה להיות הוזלה בהתאם לגודל.

בכל אופן, לא בא בחשבון! אפשר להזמין עוד אוטו במחירים האלה, אבל זה היה סתם כדי לסדר לכם את האוזן.

בכל אופן, מישהו יודע על עוד מקום שאני אוכל למצוא בו את המדבקות?

האם בחברה יכולים להזמין לי אותם מחו"ל לפי מק"ט?

פורסם

דבר ראשון, אתה לא חייב להתקיף אפ אחד אם הוא לא יודע.

דבר שני, תסתכל בתמונה מצד שמאל בהודעה הראשונה, ותראה שכן יש מק"ט. אמנם אולי לא של רנו, אבל יש מק"ט.

פורסם

מה שמעשע אותי, הוא שבנאדם אחד רוצה בכל הכח להסתיר את זהות הרכב שלו, ואחד אחר עם אותו רכב רוצה להבליט אותו כמה שיותר.

אני לא יודע בדיוק למה זה משעשע, אבל זה משעשע בכל זאת. :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...