Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הקשר אם היא עשתה צבא או לא?

אני לא עשיתי צבא ובא לי לכתוב פה את דעתי, כשתנהל את הפורום - אתה מוזמן לחזור ולמחוק לי את ההודעה, עד אז - אני מציע לחשוב לפני שלוחצים על ה"שלח" בתחתית העמוד.

ולבחור שפתח את השירשור - הייתי הולך למומחה ובודק אפשרות להוציא אחוזי נכות לצמיתות עקב הפציעה שלך בצבא.

מזעזע לשמוע על חיילים שמקריבים מעצמם מעל ומעבר, נותנים את הנשמה שלהם ונפצעים אנושות בעת שמירה [אפילו כתבת "ירד לי מלא דם - כמעט גרמת לי לבכות] ואחר כך זוכים ליחס המשפיל הזה מצד הסובבים אותם.

תאמין לי, כוס-אומו המדינה הזאתי, בא חייל עם כפכפים, רוצה לשמור, אבל כמו שנוח לו, ולא נותנים לו,

תאמין לי, רק בשביל זה הייתי הולך להוציא אחוזי נכות על "ציפורן חודרנית"

אם אתה רוצה - יש לי חבר שקיבל אפטר בגלל צננת חמורה והתעטשויות - אני יכול לתת לך את הטלפון, הוא מכיר רופא מעולה לקומבינות האלה.

רון.

-ולחשוב שאלה האנשים שמקבלים נשק היום....-

מחזק את X-PLANE בריבוע.

אמר הבחור שלא עשה צבא. מי אתה בכלל שתשפוט אותו? יש משפט שאומר: "אל תשפוט אדם, עד שהגעת למקומו". ואתה ממש לא הגעת למקומו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
רון, אתה באמת חושב שיש לך את הזכות להגיד לו את מה שאמרת כשבכלל לא עשית צבא???

כי אני ממש לא חושב ככה.

יקירי,

בזמן שאתה טחנת בצבא ועשית אני-לא-יודע-מה [ואני עדיין מעריך את זה, כולל את הג'ובניקים שלא עושים כלום ורק עולים למדינה כסף ולא תורמים כלום מלבד להיות נטל] אני עבדתי ושילמתי ה-מ-ו-ן מיסים ותרמתי למדינה במקום לעלות לה כסף.

אז לשאלתך - כן, יש לי כל זכות לומר מה דעתי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

היה לי אותו סיפור, רק לא בגדוד אלה בבסיס עורפי (תה"ש).

לא רק שעם כפכפים אסור לך לשמור, אסור לך בכלל להיות עם נשק.

חייל הנושא נשק חייב לנעול נעליים סגורות.

בהצלחה בקבילה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ל"נסיך" - באמת כל הכבוד לך שעבדת! איך לא חתמת אבטלה? אנחנו כל כך מודים לך שלא עשקת את המדינה.

אני לפני צבא עבדתי וחודש אחרי שהשתחררתי חזרתי לעבוד, אני עדיין עובד (כבר לא חייל משוחרר) והמדינה פותחת לי את הרקטום מבחינת מיסים. עכשיו אתה מוכן להסביר לי מה הקשר?

נ.ב - שתהיה במקומו של הרמטכ"ל גבי אשכנזי, אולי תהיה לך את הזכות לנהל את צבא הגנה לישראל. בנתיים אתה רק בפורום. (טון ההתנשאות שלך מרחיק לכת ברמות מטורפות).

פורסם

קודם כל מי שלא עשה צבא שבאמת לא יגיב כאן.

דבר שני, חייל לא יכול לבצע שמירה באופן הכי מקצועי שהוא יכול מבלי להיות ב100 אחוז יכולת להגן ולבצע את המטלות שלו.

אם יהיה לו פטור ממשקל אולי גם נוריד לו מחסניות? נאשר לו לעשות פטרולים עם קרוקס ונשאיר את הציוד בחמ"ל? אולי בכלל נחתים אותו על ברטה ומחסנית אחת? זה הרי בסדר לא ? אם הקמב"ץ מאשר אז זה בסדר. מי זה בכלל הקמב"ץ מה הוא מבין? כלום. הם רק רוצים לכסות את התחת שלהם ולבנות את הפק"שים שלהם ואת הלו"ז של השמירות ולגמור עם זה.

החייל צודק. הוא לא יכול לשמור כראוי עם כפכפים. הוא לא צריך לשמור במצב כזה. גם קמב"ץ עם ראש על הכתפיים לא יאשר דבר שכזה.

זו דעתי.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לשניכם יש חור גדול מרוצה?

גם לבנאדם שלא עשה צבא יש זכות לדבר ולהביע דעה, תתמודדו עם זה שאכלתם חרא בצבא ואחרים לא. אלה החיים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא ג'ובניק באתי מאותו חיל שפותח השרשור בא ממנו, וגם אני קרעתי את התחת בשמירות נון-סטופ. אז אני אשמח אם לא תניח הנחות שגויות.

יפה מאוד שעבדת. באמת כל הכבוד לך. אבל אני גם עושה צבא וגם אלך לעבוד כשאשתחרר. אז זה שעבדת לא מוסיף לך כלום מהבחינה הזאת. כי כולנו נעבוד. אני גם עושה צבא לפני.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

כמובן שיש לו את הזכות. רק לא את הדברים הספציפיים שהוא כתב. אני לא מבין איך הוא מעיז בכלל להטיף ולשפוט מישהו אחר מבלי שיש לו עשירית מושג על מה הוא מדבר כי הוא לא היה באותה הסיטואציה. זה הכל.

פורסם

תודה על התגובות. אני רואה שאנשים סקרנים למה ברחתי אז אספר לכם.

ברחתי לא כי רציתי לברוח, אלא כי כבר לא יכלתי להיות שם יותר. אני נמצא בגדוד של תותחנים, בפלוגת המפקדה ועוסק במחשבים. מקצוע דווקא בסדר גמור.

מי שמכיר אותי יודע שאני ילד טוב שאף פעם לא עושה בעיות ותמיד עושה מה שאומרים לו, בן אדם עם הרבה סבלנות ופחד לסרב פקודה.

אני אומנם רק חודשיים וחצי בגדוד אבל זה מספיק זמן. הגעתי לגדוד בגישה מאוד חיובית, למרות שבכלל לא רציתי להגיע לשם כי ידעתי שהיציאות והמרחק מהבית יהיו לי בעיה, בכל זאת ניסיתי להסתגל למקום ודווקא היה לא רע בכלל בהתחלה, אבל אם הזמן נהיה לי רק רע יותר וקשה יותר והבנתי שזה לא מתאים לי.

כמו שאמרתי, אכן נפצעתי בזמן שמירה עם כפכפים, נכנס לי איזה בורג שדומה למסמר לרגל וירד לי מלא דם. מכיוון שהמכשיר קשר לא עובד כמה שבועות בש"ג התקשרתי למישהו וביקשתי חובש, אבל החובש לא האמין שאני פצוע. ביקשתי חובש אחר והוא בא לבדוק אותי ואמר שזה רציני וצריך לקחת אותי למרפאה לחבוש אותי והלך לדבר עם המפקד שלי להשיג לי מחליף. קיבלתי SMS מהמפקד שלי "החילוף בעמדה בטיפול". עברו שעתיים ומשהו ולא הגיע שום חילוף וכבר נגמרה לי השמירה, רק חבל שאת כל השמירה הייתי צריך לקפוץ כמו ילד מסכן על רגל אחת כדי לפתוח את השער כל פעם שרכב רצה להיכנס או לצאת.

אוכל בשמירות זה כבר משהו אחר. הסמל תורן אמור לדאוג לך לאוכל אבל לפעמים הם פשוט לא עושים את זה ואז אני נשאר רעב. לפני זמן קצר נשברתי ופשוט סגרתי את השערים ואף אחד לא נכנס או יוצא עד שאני חוזר עם אוכל, הלכתי הבאתי לעצמי אוכל וחזרתי. מי ידאג לי לאוכל אם לא אני?

הרספ שלי הוא איזה כפכזי ערס אחד שאוהב לנצל אנשים חלשים וגילה שאני כזה, אז התחלתי לעשות שמירות כמו מטורף, זה הגיע למצב שעשיתי שמירות אפילו שכל שאר המפקדה עשתה חמל, הביאו לי תירוצים שחסר לוחמים אבל אפילו שהלוחמים חזרו מהשטח עשיתי שמירה למחרת.

התחלתי לעשות שמירות יותר מאשר ממאבטחי מתקנים, למשל ב8-9 ימים האחרונים לפני שברחתי עשיתי 16 שמירות, לא כולל פעמיים חמל של 8-8, שבכלל רוב האנשים שם עושים הרבה פחות ממני.

אני פשוט בן אדם יותר מדי עם סבלנות אבל כשאני נשבר אני לוקח את התיק והולך, לא יכלתי להישאר במקום הזה אפילו דקה אחרי כל השמירות האלה, קבן לא עזר לי, איבדתי תקווה לקחתי את התיק והלכתי.

נאמס מהגדוד הזה, הכל שם קומבינות הרספ לא יודע לעשות את העבודה שלו כמו שצריך, הכל בדקה האחרונה. הוא מעיר אנשים בלילה "חסר לנו שומר לך לשמור" וכאלה. ומי שעושה בעיות אצלנו בגדוד למשל נפדקות, מראה שהוא לא מפחד ממשפטים וכאלה אז לא שמים אותו לשמור, הפליות?

וגם בכללי לא הסדרתי במקום הזה, החזקתי את עצמי שם הרבה זמן רק בעזרות הטלפון, שיחות עם חברים והמשפחה כל יום החזיקו אותי שם

אין שם שום סדר. רק ביום חמישי כשיוצאים הביתה אני יודע אם אני אמור לסגור שבת או לצאת, אבל זו רק דוגמה אחת.

אולי אני פשוט מפונק מדי אבל פשוט לא יכלתי יותר. אני מפחד מכלא ולא רוצה להגיע לשם אבל הגעתי למצב שכבר לא אכפת לי להגיע לכלא וכמה דפוק יהיה לי. וגם כבר לא אכפת לי פרופיל 45 נפשי, העיקר לצאת משם. אני מעדיף למות מאשר לחזור לגדוד הזה..

ודווקא ממש חבל שיש עוד מלא אנשים כמוני שפשוט בורחים בגלל חוסר תקווה לצאת מהמקום שרע להם בו, כי דווקא רציתי לתרום לצהל, רציתי אפילו להיות קצין כי אבא שלי קצין וגם כי בא לי להתקדם בצהל, אבל עכשיו אני חושב על לצאת על 21 כי המקום אינו מתאים לי ולא נותנים לי לנסות מקום אחר (לצאת מהגדוד).

וכרגע אני בבית, מעדיף למות מאשר לדרוך שוב בגדוד הזה. מפחד מהכלא אבל אין לי ברירה, יש לי סיוטים מהגדוד הזה שכבר לא אכפת לי להגיע לכלא. מי שמכיר את תותחנים יודע כמה קשה לצאת מהגדודים שם.

דרך אגב את כל הדברים האלה גם אמרתי לקבן שראיתי אתמול אבל הוא לא עזר וכמעט ולא התייחס אליי. עכשיו מבינים למה אנשים נושרים מהצבא?

מבחינתי אין הבדל בין הכלא לגדוד שלי, כי בשניהם אנשים טובים כמוני מפסידים ועבריינים מנצחים...

איבדתי תקווה בצהל כבר.

נ.ב. התקשר אליי חבר מהגדוד לא מזמן ואמר לי שהרספ אמר לו שאני ילד טוב כזה ויחזור תוך יום או שתיים, ממש..!

פורסם

VTEC אני מבין אותך .

עברתי לא מעט סיפורים בצבא מקרבי ועד לתומך לחימה דרך המפקדים הכי גרועים בצנחנים ועד לאן שהגעתי היום והבנתי דבר מאוד חשוב על עצמי ועל הצבא.

בצבא אתה בסך הכל בורג קטנטן במערכת ענקית ואם לא תעמוד על שלך ותראה לאנשים שאתה קיים אף אחד לא יתיחס אליך.

ועברתי המון עד שהשגתי את התנאים שאני חושב שהם ראויים.

רק המלצה תעשה הכל בצינורות מקובלים כמו קב''ן שיחות עם מפקדים תערב פסיכולוג חיצוני שלא קשור לצבא ותראה שעניינים יתחילו לזוז. מדבר מנסיון.

אם אתה צריך עזרה אני אשמח לעזור לך בפרטי.

ולכל המזלזלים בציפורן חודרנית זה יכול להיות גהנום ואני מדבר מנסיון של 3 ניתוחים.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

לכל הכותבים כאן.

שחיתות ולא שחיטות (לא שוחטים פה...)

קבילות ולא כבילה (אין כאן כבלים... מגישים קובלנה, קובלים ולא כובלים).

מצטער שתיקנתי, פשוט צורם לי לקרוא את זה.

לפותח השרשור, חלאס עם ההתנהגות גנון שלך. תבדוק מה הנהלים. תשאל חברים, תשאל כאן בפורום, אבל באמת באמת, הודעות כמו "למה ברחתי... כי..." - קצת בגרות, זה לא מעניין את יושבי הפורום. במילים אחרות, ואני לא בא להעליב או לשפוט. אתה פשוט לא צריך להצטדק או להסביר את מה שעשית לנו, הקוראים.

לנסיך - עם כל ההערכה שלי אלייך, ואני קצת ותיק פה, להכיר את ההודעות שלך, הדעות שלך, ועוד מספיק דברים..

א. לצאת בהכללות שג'ובניקים רק עולים כסף ולא מועילים אתה טועה. נא לא להכליל. בתור ג'ובניק לשעבר בחיל האוויר, פתחו לי את השושנה מספיק (כדי שאתה תוכל תוכל להרויח כסף ולשלם הרבה מיסים :-D). אגב, גם ג'ובניק בכל צורה שהיא, משלם בבריאות שלו. אם זה סיכון של עבודה/חומרים מסוכנים/עבודה בלילות/משמרות לילה/אוכל ג'יפה שדופק את הגוף/מחלות/סטרס,

אז נא להפסיק לזלזל באנשים שתרמו שלוש שנים..אתה לא יודע למה הם נחשפו.

ב. שבת שלום :)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מה שאתה עושה כנראה זה לטחון צעירות. אתה בסך הכל איש מחשבים ונותנים לך לעשות שמירות מטורפות. ממש חבל.

יש מקומות בצה"ל שדברים שקורים שם הם ממש ההפך מהגיון בריא. אם זה מפקדים שלא ראויים לדרגות שלהם ואם זה איך שדברים מתנהלים. אם זה בירוקרטיה על כל דבר קטן. כמו שאמרו כאן לפניי. אנחנו, החפ"שים ממש ברגים קטנים במערכת. אני אומר אפילו לא ברגים. אולי נעצים וגם זו עוד דרך להאדיר אותנו.

*ולגבי אם ג'ובניקים או לא ג'ובניקים.

בזמן שלא מעט מיושבי הפורום ואזרחי ישראל בכלל לא עשו צבא והרוויחו את ממונם והשכלתם בשוק האזרחי, אנחנו (כלל החיילים) תרמנו ותורמים 3 שנים שלמות מהשנים הכי טובות שלנו בשביל לשרת את המדינה. כל עוד אדם נמצא על מדי צה"ל ולא בחוץ עושה מה שהוא רוצה, הוא תורם למדינה. אפילו אם הוא "רק" אפסנאי או טבח או נהג יחידה. מי ידאג שהלוחם יקבל את הציוד המקיף שלו ושהציוד יהיה תקין ונקי אם האפסנאי לא יגדיל ראש ויעבוד כמו שצריך? אם הטבח לא ישקיע באוכל שלו וידאג שכל הארוחות יוגשו בזמן ושהאוכל יהיה טוב וטעים לבן אדם שאוכל אותו, אז איך בן אדם יוכל לבצע את העבודה שלו, אם זו שמירה או מארב או סתם כל תפקיד "קטן ולא חשוב" אחר, אם האוכל לא יהיה לפחות ברמה סבירה ואכיל?

כל מי שאומר אחרת הוא ממש טיפש. לא פחות ולא יותר. מצטער להגיד את זה ככה אבל זו האמת. עדיף לעשות 3 שנים בג'וב ולדעת שעשית את הג'וב הזה ב100 אחוז שאתה יכול לתת מאשר ללכת להרוויח כסף ולפתוח יתרון על אנשים אחרים ולצחוק עליהם אחר כך שהם טחנו שמירות ומטלות ושמרו על התחת שלו בזמן שהוא ישן בלילה כמו שצריך.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

גולני אוג' 98- מה שאתה מתאר נשמע כמו קייטנה.

ברחתה כי לא יכלתה יותר לאחר חודשיים וחצי....

לא אכפת לך 45 נפשי, מה יקרה בחיים האמיתיים שבאמת תהיה במשבר- תתפטר מהעבודה, תעזוב את האישה.

תתבגר ותתגבר יש צינורות מקובלים- קודם פונים לנקח"ל ואח"כ דופקים נפקדות ולא ההיפך...

ובקשר לציפורן החודרית...יעבור לך.

בקיצור- קצת קשה אז נשברים?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש לךפטור מנעליים סגורות ולא אישור לכפכפים. אין בעיה לשמור עם סנדלים אז תפסיק להתבכיין.

כיוצא אותו החיל יצא לי לשמור גם עם סנדלים וגם עם נעליים שפשוט התמלאו בקרח בגלל הקור והרטיבות. אם הרופא לא קבע שאתה פטור משמירות אז צפה כליאה ארוכה על נפקדות (ובצדק) ושום נקח"ל לא יוציא אותך מזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...