Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, נתקלתי ברדיו דיסק Mp3 של רוקפורד, הדגם הפשוט יותר - RFX 9120.

במחיר לא רע, 1300 שקל, חדש לחלוטין.

עכשיו...הבנתי מכמה פה שיש קצת בעיות איתו.

האם אתם ממליצים לקנות את הדגם היותר ישן - 9000, או במחיר הזה עדיף באמת את ה-9120.

או שבכלל במחיר הזה עדיף של חברה אחרת.

בכל אופן אני חייב את דעתכם, אני השבוע רוצה כבר להזמין.

תודה מראש!

*להבא הודעה עם כותרת לא מדוייקת תימחק.*

** יותר מדויק ככה? מתנצל... **

פורסם

1. שמע, גם אני אמרתי את זה, אבל הרוקפורד פשוט מרשימה לאללה ומושכת אותך חבל על הזמן... איזה דגם אני אביא ב-1300 שקל של פיוניר?

2. על איזו יפנית אתה נוהג?

פורסם

1. אם אתה חייב מכשיר עם mp-3 אז זה יעלה לך יותר יקר בפיוניר אבל בהתאם המכשיר יהיה יותר איכותי.

תנסה לבדוק במודעות יד שניה,ועוד דבר שכדאי לך לבדוק אם אתה גר באיזור המרכז,תקפוץ לתחנה המרכזית הישנה בתל אביב ותבדוק שם,יש בסטות (חנויות קטנות כאלה) שמוכרות רק מערכות לרכב,רוב המכשירים שם של פיוניר או פרמייר (שזה אותו דבר) וניתן למצוא שם אחלה מערכות במחירים סוף הדרך,רוב המכשירים של פרמייר הם משוחזרים לפי מה ששמעתי,אבל אין לך מה לדאוג,הם מעולים (לי אישית היו שני מכשירים שרכשתי שם במחירים מעולים והמכשירים היו מעולים,טוב מעולים עד שגנבו לי את שניהם...).

בקיצור שווה בדיקה העניין.

2. סוזוקי בלאנו

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...