Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין רכבים..עד 15 k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פג'ו 205

פג'ו 306

פונטו ?

מה אתם ממליצים לי אני מחפש אוטו שיהיה לי לפחות תשנתיים

קשה למצוא עם קילומטרז נמוך ולפי מה שבנתי ה205 אחרי 170 אלף עייפות כבר וגם הפונטו כנל

ה306 אני לא מכיר את הרכב יודע עם הוא אמין או לא

אני לא יודע בבקשה תעזרו לי אני לא מוצא פיטרון איזה רכב לקנות!..

תודה רבה

נ.ב בקיצור אני מחפש רכב שיסע טוב שאני לא יצטרך לשים לו מנוע עוד חצי שנה ולא כל יום יראה תמוסך

פורסם

אתה נעול על הרכבים הנ"ל?

אם לא יש לך טיפו גם וטמפרה ואפילו אונו וישאר לך ליישור קו

ובכלל בשנים כאלה הרכב שתמצא במצב הכי טוב תלך עליו....

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שונא צרפתיות:lol:

אך מחזיק כרגע בקליאו 95' ידנית.

זה נכנס בתקציב שלך אולי אפילו ישאר לך קצת 8)

אפשר למצוא גם קילומטראז' נמוך. מה שכן יאמר לזכותן - מנוע אנרג'י 80 אחלה מנוע עושה 300,000 בשקט אם מטופל כשורה.

בפיאט בכלל לא ממליץ לגעת.

בפיאט נגעת מהמוסך לא יצאת.

פורסם

לא מסכים עם המשפטים שלך... מה זה בפיאט נגעת מהמוסך לא יצאת

הכל תלוי במזל ליפול על אוטו טוב לי הייתה טמפרה שנתיים ופעם אחת לא נכנסה למוסך אולי רק בשביל הצעת מחיר

כי בסוף את הטיפולים גם עשיתי לבד....

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

קשה למצוא עם קילומטרז נמוך ולפי מה שבנתי ה205 אחרי 170 אלף עייפות כבר .

מי "הגאון" שאמר לך את השטויות האילו?:splat:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם תחסוך עוד 5K, תעשה לעצמך טובה תקנה יפנית 1995-1993 ולא תדע צרה. הרבה יותר עדיף מכל ארופאית ואף שנתון גבוה יותר. לדוג': ניסן סאני או טויוטה קורולה.

פורסם

לא.

205 לפי דעתי זו התפשרות , נהגתי על כל דגמי ה205 חוץ מדגמי 1100 סמ"ק.

ואם כבר אתה הולך על אחת כזו אז אל תתפשר על שנתון שהוא פחות מ97 , הפלסטיקה לא טובה בעליל ב205 , מה שכן הרכב נוח מאוד לנסיעה וזריז יחסית. אם כבר עדיף סיטרואן AX - זריזה בהרבה , פלסטיקה יותר איכותית ואפשר למצוא מכוניות בשנתון 96-7 עם קילומטראז' נמוך שננהגו ע"י נשים, הבעיה שהאוטו פיזית קטן יותר. המנוע זהה.

אני הייתי הולך לכיוון רכבים שמגיעים מאזור יפן , אבל אם כבר ארופאיות אז כמה שפחות משומשת. (יד,קילומטראז' וכו')

פורסם

כשמחפשים רכב בסכום נמוך צריך לעשות פשרות, אופציה 1 - לקנות רכב זול כמו פיאסטה מסוף שנות ה80, יש מזגן, לפעמים יש גם 5 הילוכים, צריכת דלק נמוכה ואמינות מופלגת. - זה לחושבים פרקטית. אפשר למצוא חתיכה שמורה וטובה בפחות מ5K.

ניתן גם לקנות יפנית מתחילת שנות ה90, 1.3 ומטה = שרייד, סוויפט, ג'אסטי, מכוניות אמניות וחסכוניות במידה ולא עברו הזנחה פושעת, מנועי ה3 צילנדר רגישים להתחממות, מספיק שהיא תתחמם פעם אחת כדי לפרק את הראש, כל עוד היא לא מתחממת היא תסע ותסע. יש דגמים מאובזרים, ובין ה3 כאשר הן משודכות לתיבה ידנית הדילמה היא די בנוגע לעיצוב (סוויפט 3 דלתות נראית הכי טוב מהחבורה) המחיר תלוי במצב האוטו, יש שרייד 92 ב4K ויש גם ב12K .

יש את האופציה היותר גדולה 1.6\1.5 = ע"ע לנסר, יפניות מתחילת שנות ה90, כאן הגודל בא על חשבון צריכת הדלק.

לרוב הן אמינות ושוב, לא משנה איזה רכב אתה מחפש, רכב שטופל כראוי ושתמשיך לטפל בו כראוי ישרת אותך נאמנה וזה לא מתייחס רק למכוניות יפניות (לפעמים).

לא צריך לחכות ל170K ק"מ כדי שמנוע יהיה עייף, יש מכוניות עייפות עם פחות על השעון, זה עומד בקו ישר מול רמת התחזוקה (לפעמים אין בכלל, יש המון אנשים שהגישה שלהם היא נחליף משהו רק כשהוא מתקלל) .

לסיכום: תקנה רכב מטופל ושמור, המוניטין היפני נובע מכך שהיפניות עמידות מאוד להתעללות והזנחה. אז אם אתה מוצא יפנית מטופלת ושמורה - שיחקת אותה.

haters will hate

פורסם

אם צרפתיות - רק שים דגש על נוזל קירור מקורי.

יש ליד ביתי 205 עם 90,000 ק"מ מקוריים (רכב נראה חדש) שהלך לה ראש מנוע בגלל שלא הקפידו על נוזל קירור, לעומת זאת ישנם רכבים דומים שעושים יותר מכפול בתנאי שהקפידו כל השנים על נוזל קירור.

דבר נוסף ההבדל בין ה 306 ל 205 באיכות ובנוחות הוא גדול ושווה את המאמץ. בסך הכל רכב שטופל כראוי יחזיר אהבה בין אם זה 205 או 306.

בהצלחה.

פורסם

הזכירו פה סיטרואין ax שהיא מכונית נוחה מאוד לנסיעה, אך ההיתי מציע לך להתחרק משם בגלל בעיות חשמל שנוגעות כמעט לכל המכוניות בדגם הזה.

במחיר הזה ההיתי מחפש סובארו, בין אם ג'אסטי לבין dl שאפשר למצוא במחיר הזה.. והם מכוניות אמינות, נוחות, ולא עולה הרבה להחזיק אותם מבחינת צריכת דלק

פורסם
הזכירו פה סיטרואין ax שהיא מכונית נוחה מאוד לנסיעה, אך ההיתי מציע לך להתחרק משם בגלל בעיות חשמל שנוגעות כמעט לכל המכוניות בדגם הזה.

שטויות במיץ!!!

כבעל האוטו אני יכול להגיד שהאוטו אמין אם קנית אוטו שטופל ולא הוזנח

לי אישית לא היית שום בעיית חשמל והאוטו אפעם לא נתקע לי(האוטו בבעלותי כבר שנתיים)

יש שתיים כאלה למכירה באתר תסתכל..

בהצלחה.

פורסם

Buggy

אתה צודק אני טעיתי בדגם המכונית, הסיטרואין שהתכוונתי אליה היא bx שאיתה היה לי ניסיון .. ומדעות של עוד אנשים איתה היום בעיות חשמל והרבה פעמים אנשים היו מקבלים שרמים מהדלתות.

• תוכן חדש...