Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקבילה ל-911? אסטון מרטין? על מה לעזעזל אתם מדברים?

רכב בהמתי, מאוד מאוד מהיר, מאוד לא מרשים מבפנים אבל כן מבחוץ. הבעיה של הרכב בעיקר בגיר הידני שהוא מאוד לא מספק. בארה"ב הוא נמכר בכמויות מאוד יפות כי סה"כ הוא לא כ"כ יקר בגרסאות הבסיסיות שלו.

במחיר הזה כמעט כל מתחרה ספורטיבי נטו עדיף.

הימים הקשים חלפו :-)

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל חברי הפורום שלום...

אני הבעלים המאושר של הקורבט...

התחלתי לקרוא את שירשור ההודעות והחלטתי לתת לכל הקשקנים בפורום כמה תשובות, במיוחד לאלה שיש להם בעיה עם איכות החומרים ברכב למרות שלהם בטח יש איזה גולף CL ...

אני לא מצליח להבין למה כל ילד שעדין אין לו רשיון מדבר על איכות חומרים וזאת בכלל בלי לשבת ברכב...

אני אתחיל בכך שבין הרכבים הקודמים שלי היו פורשה, STI פרודרייב, קורדו טורבו (האדומה) ועוד...

הרכב אומנם לא איכותי כמו הפורשה, אבל הוא הרבה יותר איכותי מסובארו, לגבי צריכת דלק מדובר על 5.5 קמ לליטר שזה הרבה פחות מ STI ואיוו...(הנפח מנוע של הקורבט פי 3) ואם מדברים על רכבים סטנדרטיים אז הייתי רוצה לדעת איזה רכב סטנדרטי בארץ עושה זמן מסלול טוב יותר?? בהתחשב שבטופ גיר הרכב עשה את המסלול ב 1:26.8 שזה מהר יותר מפורשה GT3 ומלוטוס exige.. כל מגזיני הרכב הנחשבים בעולם מדברים על הקורבט כרכב ספורט עם התמורה הכי טובה לכסף!!!

אז במדינה כמו שלנו שפורשה בוקסטר מאותו שנתון עולה 450,000 ש"ח ומרצדס SL350 גם כן מאותו שנתון עולה 685,000 ש"ח אז מי שיש לו כסף יעשה את החשבון שלו, הקורבט נותנת הרבה יותר בהרבה פחות: ביצועים, פאר, יופי ועוד...

ביטוח שנתי לקורבט עולה 20,000 ש"ח (ביטוח לS2000 2006 עולה 16,000) טיפולים הרבה יותר זולים מבפורשה וסובאורו STI. לגבי המחיר שלה בארהב, 45,000 דולר זה קורבט בסיסית בלי שום תוספת, שלי עלתה 57,000 דולר וקורבטים משומשות במצב טוב נמכרות מעל המחירון האמריקאי.

ולגבי המכירה, נכון שחשבתי למכור את הרכב כבר לפני חצי שנה אבל היתה לי בעיה של הגבלת מכירה למשך שנתיים (זה החוק לגבי רכב ביבוא אישי) ורק לפני שבועיים קיבלתי את השחרור... הקונים שהיו רציניים ורצו לסגור ביקשו לחכות לשחרור מהגבלת המכירה ולבסוף קנו משהו אחר...

אני מקווה שקיבלתם את כל התשובות שרציתם לדעת.

שבת שלום..

פורסם

למגיב מעלי - אל תתייחס, ויכוח עקר של חבורת אנשים שלא יקנו או יישבו בחיים ברכב כזה.

רק תיקון קטן - את המסלול עשו עם Z06 ולך יש C6, יש ביניהן הבדלים כפי שידוע לי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הבדל מאוד משמעותי, מנוע עם אני לא טועה בעל הספק של 700 ומשהו כוחות סוס.

ואכן אל תתיחס לתגובות אידיוטיות, אבל המחיר שאתה דורש באמת גבוה, וזאת זכותך המלאה לדרוש כך!

בהצלחה במכירה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
ובאשר לעניין המוזר עם שחיקת הקלאץ' - לא זכור לי שנכתב איפה שהוא בכתבה על הסיבות שהוא קנה אוטומטית.

רוני

"רוצים עוד ניגודים? תומר בחר בתיבה האוטומטית בעיקר מחשש לאורך החיים של המצמד בתיבה הידנית"

3. בקשר לתגובה על "אנשי אוטו": כתבות תדמית? על מה אתה מדבר? פרסומות חינם לאנשים -

לי דווקא לא איכפת שעושים כתבה כל רכב נדיר למכירה, זה משרת את הקוראים.

אבל אני חייב לדעת למה המשפט המודגש נכנס בכתבה.

"תודה לתומר גזית מ-TG חלפים משומשים לרכב, על העזרה והרוח הספורטיבית."

Z06 עשתה את המסלול כבר בזמן של 1:22.4 שזה כבר יותר מהר ZONDA ו MURCIELAGO.

http://www.youtube.com/watch?v=7HZp0vIQsm8&mode=related&search=

המורצ'לגו LP640 והזונדה עם ה-602 כ"ס יותר מהירות על המסלול, אבל עדיין מדובר בתוצאה מרשימה מאוד.

אבל אתה צריך לזכור שג'רמי שאמר שהקורבט עובדת רק על המסלול ולא עובדת על הכביש.

פורסם

לפני שקניתי את הרכב, עשיתי נסיעת מבחן על כמה רכבים, בין היתר על ניסן Z350, על קרייזלר קרוספייר SRT6 ועל קורבט כמו שלי עם גיר רגיל, אחרי סיבוב של 15 דקות החזרתי להם את הרכב עם ריח של קלאץ כאילו נשרף הרכב וזה מה שהפחיד אותי...

חוץ מזה רוב האנשים שיקנו פה בארץ רכב כזה הם אנשים מבוגרים ולא איזה ילד בן 18 ככה שסביר יותר להניח שיותר קל יהיה למכור רכב כזה עם גיר אוטומט.

פורסם

כי... רק ילדים בני 18 רוצים גיר רגיל?

לכלכת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני חושב ההיפך.

שדווקא מי שרוצה רכב כזה, בכל גיל, היה מעדיף אותו עפ גיר רגיל.

כי זה בטוח לא יהיה רכב ליומיום, לפקקים, ולהחנות במרכז ת"א, לא? :wink:

ולא חסרים כאלו שאינם בטווח הגילאים שרשמת, שאם היו רוצים, היו יכולים לרכוש אותו.

רמז: אני רואה את הרכב שלך חונה יום יום בכניסה לרחוב מסויים, אני מדבר על כאלו שגרים בהמשך הרחוב 8)

פורסם
"רוצים עוד ניגודים? תומר בחר בתיבה האוטומטית בעיקר מחשש לאורך החיים של המצמד בתיבה הידנית"

המורצ'לגו LP640 והזונדה עם ה-602 כ"ס יותר מהירות על המסלול, אבל עדיין מדובר בתוצאה מרשימה מאוד.

אבל אתה צריך לזכור שג'רמי שאמר שהקורבט עובדת רק על המסלול ולא עובדת על הכביש.

טוב, אז המורצלגו 640 יותר מהירה... אולי תסתכל על זה מנקודה אחרת... הרכב נכנס לליגת העל!!!!

שלא נדבר על המחיר שלו יחסית ללמבו... או לשער הרכבים שבליגה הזו, אז אולי הוא קצת פחות מהיר... אולי בגלל שאצלנו במדינה יש מסלולים מצויינים שאנחנו כל יום משתמשים בהם שה 4 עשיריות השניה פחות מהלבו או הזונדה ממש משפיעים על הקונה שרוצה לקנות רכב כזה...

פורסם

דבר אחרון - בניגוד למה שחושבים חלק מהחברים, מי שיש לו 500K להוציא על רכב, הוא אדם שרחוק מלהיות פראייר (אם הוא היה כזה - לא היה לו את כל הכסף) ולכן אלה האנשים האחרונים בעולם שיוציאו כסף בצורה לא כלכלית. הם ירכשו רכב במחיר גבוה, אבל יוודאו מאה פעם שהם רוכשים את הרכב במחיר הזול ביותר שניתן להשיג אותו (מיליון ש"ח על רכב - אין בעיה, אבל כמה הנחה קיבלתי ממחיר המחירון? אם לא תוריד עוד 50K אני הולך למיתחרים...)

הבנתם את העקרון?

מניסיון שלי - יש לך טעות חמורה.

אנשים עשירים מתנהגים אחרת - הם קונים מקטלוג דברים מאווווווווווווד יקרים במחיר מחירון בחו"ל פלוס עלות כל המיסים ואין להם שום בעיה עם זה.

ראיתי אותם קונים מוצרים של 150,000-200,000 ש"ח מקטלוג בלי לגעת ולהתרשם באמת - בו בזמן שיכלו לרכוש אותו מוצר ב-"מחיר רחוב" בארה"ב ולשלם על יבוא ומיסים ולחסוך 20% ל-פ-ח-ו-ת. לדעתי אפילו 30% ואף יותר.

ולא מדובר כאן בטרחה שלהם - המזכירה או עוזר אישי יעשו את הכל במקומם.

אבל עדיין הם בוחרו לקנות כאן בפול פרייס.

מי שלא נתקל בסטייל הזה לא מסוגל להבין בהיגיון למה הם "מפזרים" כך את הכסף..........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אוקיי, תודה על התיקון, לא שמתי לב לזה. תומר גם הסביר כאן למה הוא העדיף את האוטומטית, למרות שבלי כוונה לפגוע - גם עבורי לא מדובר בטיעון משכנע במיוחד. ובכל מקרה - זה עניין שלו.

בקשר למשפט שהדגשת - אם אנשי מערכת אוטו נעזרים ברכב פרטי לצורך כתבה, הם שמחים לתת שירות קטן בחזרה. זה לא עולה לאף אחד כסף וזו מחווה נחמדה. באותו האופן ביקשתי בגיליון הנוכחי שיתנו משפט על הספונסרים שלי ב-MDC (וגם על הספונסרים של המתחרים האחרים). את התמונה על הפודיום ממש לא ביקשתי, אבל הם תמיד עושים לי דווקא :wink:

בקיצור - אם אתה תספק רכב מעניין למבחן של מגזין אוטו ותבקש שיכתבו בסוף "תודה לסמי מסמי בורקס" - תקבל. למה לא?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מניסיון שלי - יש לך טעות חמורה.

אנשים עשירים מתנהגים אחרת - הם קונים מקטלוג דברים מאווווווווווווד יקרים במחיר מחירון בחו"ל פלוס עלות כל המיסים ואין להם שום בעיה עם זה.

.........

זכותך לחשוב כך.

האנשים שראיתי בסוכנויות רכב (יוקרה) התנהגו אחרת. הם ניסו להוריד את המחיר ככול יכולתם, למרות שלדעתי המחיר לא שינה להם דבר.

אגב, בעיתון הארץ (מהדורת האינטרנט, גלריית יום שישי) יש כתבה של יואב קווה על היגואר XK. בין היתר הוא כותב בעניין המחיר שמדובר בכ- 865K לפני משא ומתן.

מו"מ עם מי? עם זה שמזמין רכב מהקטלוג וה"כסף איננו בעיה" או עם מודל הקונה שאני מכיר?

• תוכן חדש...