Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
550K ש"ח על אוטו עם עיצוב פנים של טנדר ואיכות יצור בהתאם? יש לי הרגשה שהרכב יהיה עוד הרבה זמן בשוק המשומשות.

צודק מאוד.

היא שווה אולי 350K, הוא הגזים לגמריי במחיר.

הגולף של אימי מרגישה הרבה יותר איכותית מבפנים, בושה לקורבט.

והמכונית עצמה לא עושה לי את זה,

למרות שבדגם החדש C6 הם סוף סוף עשו קפיצה קדימה בכיוון הנכון.

אבל זה עדיין לא זה ויש לי הרגשה שכל אירופאית מתחרה שלה עושה לה בית-ספר.

ואם כל זה לא מספיק אז היא גם אוטומטית:roll:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חלאס לבלבל בשכל... כאילו לא חסר מכוניות ספורט שבולעות דלק עם מים... חסר AMG בארץ ??

למכונית AMG אין ביטוח ?

קיצר תפסיקו לדבר באוויר.

לגבי איכות הדשבורד... תסתכלו בפרארי 360... שם העיצוב הרבה יותר גרוע!

פורסם

חברים, ישנה בעיה רצינית למכור רכב במחיר כזה ולא משנה בכלל מי היצרן. צריך להבין שמי שמסוגל ומוכן להוציא 500K על רכב יכול להוציא יותר - הרבה יותר.

עכשיו הבעיה, 500K על רכב משומש זה נשמע רע לפי כל קנה מידה ובכלל לא משנה כמה עולה הרכב הספציפי כחדש.

כשדנים בקורבט, תוסיפו על זה נדירות של הרכב ומחיר שיתכן שאיננו כלכלי ותקבלו רכב בלתי ניתן למכירה.

אני משוכנע שישנה בעיית מכירה גם לבעלים של יגואר, מרצדס S, אודי A8, ב.מ.וו 7 ומכוניות דומות שנימכרות כחדשות במחיר של מעל 600K.

היחידים שאין להם סיבה לדאגה הם הבעלים של לקסוס כיוון שעם הרכב הם קיבלו גם הסכם קניה חזרה במחיר מחירון. ההסכם הזה איננו מותנה בדבר.

פורסם
עזוב דייגו, יש כאלה שפשוט יש להם עין צרה והם חייבים לומר משהו אפילו שאין להם מושג וחצי מושג בדבר.

ומאיפה יש לך מושג שלי אין מושג וחצי מושג בדבר?

פורסם

כי עם כל הכבוד למה שאתה טוען שאתה יודע - עיצוב הפנים של הקורבט החדשה נראה כמו קוק-פיט באיכות גימור מצויינת.

זה בסדר לא לדעת - אבל להמציא מתוך הנחה זה כבר משהו אחר...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כי אני הגעתי למסקנה שלי אחרי שישבתי ב-C6 לפני חודש וקצת, ונסעתי בה במשך איזה חצי שעה כך שהיה לי זמן להעריך אותה קצת.

חוץ מזה לא אמרתי שאתה ספציפית ממציא מתוך הנחה - פשוט העליתי את זה כאופציה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

if its the blue one i know him

he wanted my help but went to california and bought there

its insaine the price that he wants , you can buy 08 and still get change

becouse the $ is so low its the best time to import an american car from the usa

and i can help if some one need to import a car from the us

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
האוטו מרשים מאוד. (לצערי לא יצא לי לנהוג עליה, רק לשבת במושב הנוסע בזמן שהוא דפק 0-400 כמה פעמים :wink:

רוני

0-400?

זה לא מייל לשעה, נכון?

אולי קמ"ש?:lol:

וברצינות - רכב מיוחד.

עם ביטוחים וטיפולים מסתדרים. אין מה לצפות למקיף ב-2,300 ש"ח בביטוח ישיר ולטיפול 10,000 ב-180 ש"ח. אבל מי ששוקל לקנות כזה יודע שזה המצב.

כנ"ל דלק.

לגבי עיצוב פנים - אפשר לחשוב במיצובארו אתם מקבלים עיצוב פנים מרשים וסקסי. שם קילומטרים של פלסטיק משעמם זה פסדר - אבל פה זה לא? אז מה עם לפעמים איזה משהו יתפרק - אל תיהיו קטנונייים ודו פרצופיים 8)

מה שאני מנסה להגיד - זה באמת לא העיקר ברכב כזה.

אצלי הוא נתפס כרכב ספורט מהיא מאוד.

רוציפ פינוקים - קנו מאייבך.

רוצים ביטוח זול וצריכת דלק טובה - פיאט פנדה ממתינה לכם באולם התצוגה :lol:

לגבי כדאיות העיסקה - לפי מה שאתם מספרים כאן על מחירי קורווט 2008 באותו מפרט - כנראה שהבעלים החליט הרוויח על הרכב.

כמובן שתמיד יש סיכוי שימצא קונה המתאים - אבל בעיקרון רכב זה לא השקעה טובה.......

ואני מדי פעם נתקל בנס הרים בקורווט שחורה 1-2 גרסאות אחורה - הדבר הזה מהיייייייייייייייייייייייר 8)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
יצא לי ליראות את הרכב המדובר חונה באיזור בית שמש ליפני בערך חודש היסתכלתי ביפנים ולדעתי איך שהרכב ניראה מבפנים זה מתאים לרכב של איזה 200 אלף גג המון פלסטיקה זולה וכאלה אולי יש איזה זוג כיסאות יפים אבל כל הדשבורד משדר חוסר איכות

לא נעים לי אבל, חבר'ה, יצחק לוי בשרשור, הוא הצליח להעריך את הקורבט ב3 דקות הסתכלות על הפלסטיקה! גאון היצחק לוי הזה!

חבר יקר, תלמד להעריך מטוריקה בכלל ומורשת מוטורית בפרט. קורבט זה אוטו ספורט, לא מרצדס של מאפיונרים. כל התכנון מחומרים קלים כולל סיבי פחמן מה שנקרא "קארבון פיבר" ופה ושם גרפיט שזה חומר שפותח בנא"סא.

רז לפני שאתה מעריך מכוניות על סמך כמעט 0 ידע וניסיון , תחשוב פעמיים.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
0-400?

זה לא מייל לשעה, נכון?

אולי קמ"ש?:lol:

400 מטרים...

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

רצתם רחוק, לא?

דבר ראשון זה פיתוח של המנוע 5.7 (LS LT למיניהם) אחר המנועים הותיקים ועם מלאי החלפים הגדול ביותר בעולם.

טיפול 10K ברכב הזה, דווקא כן יכול לעלות 180 ש"ח (טוב, נו 500, הרבה שמן).

התחזוקה לא מפחידה כ"כ.

ביטוח.. בעייתי.

בלו ג'י.

הרכב מאוד מאוד לא מרשים מבתוכו.

עיצוב לא מספק.

נראה לא מספיק מרשים, איכותי ופשוט (יחסית).

CROC.

אתה רציני? אתה קונה רכב בחצי מיליון, וטוען שאיכות הרכבה ופלסטיקים מכוערים, זה לא ביג-דיל?

להזכירך, זאת לא מיאטה או 106 ראלי.

אוטו ספורטיבי מוחלש להמונים.

זאת יצירת הפאר הספורטיבית של השוק האמריקאי (לא, סיילין לא נחשב, זה כבר משהו אחר).

זאת המקבילה ל-911 ואסטון מרטין.

היית מסתפק בפחות?

דבר קטן לאנשי אוטו.

אחרי כל כתבות התדמית ופרסומות החינם לאנשים (מעניין שכל רכב "מיוחד" שמפורסם למבחן דרכים "במקרה" גם למכירה).

לא בא לכם להיות חוצפנים ולשאול את המוכר למה הוא מזיין את השכל?

הוא קנה גיר אוטומטי, כי הוא פחד משחיקת הקלאץ'....

בחיים לא שמעתי תירוץ כזה דבילי, לפחות מאז "כואב לי הראש, לא היום".

זה רכב סדרתי.

אפילו לא משופר (ושלא ימכרו שטויות, קיט פלסטיקה של דגם אחר, זה לא שיפור).

מילא אם היה מדובר על LS7 (בעצם, היא בכלל מגיעה אוטומטית? מקווה שלא).

רכב סידרתי לא אמור להרוס קלאץ' בפחות מ-100K.

אלא אם כן אתה חוליגן.

במקרה הזה, החלפת קלאץ' תעלה הרבה פחות מטיפול בגיר אוטומט של הנבלה הזאת.

MY 2 EGYPTIAN LIRA'S

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
תלך לפחח...:roll:

המשפט הזה נראה לי בכלל לא במקום.

פחח זה אחד שעובד עם פח,נכון?

כי הקורבט היא לא מפח.

הינומה מוטורס וחבריהם מוכרים מכוניות בחצי מיליון.לא משנה מה המחיר המקורי.

זה שהבחור הזה מבקש חצי מליון זה לא מוגזם יחסית.

אם היה לכם חצי מיליון מיותרים לא הייתים קונים מכונית ספורט?

אייל

פורסם

( LOTUS ELISE) - יש לך טעות.

כדי שמחיר יהיה כלכלי הוא צריך להיות בפרופורציה לקשיים הכרוכים בייצור והשגה של אותו הפריט.

לדוגמא: אם מישהו ידרוש עבור דירה מחיר גבוה ממחיר הקרקע + מחיר הבניה, יקרה אחד מהשתיים:

1. או שיבואו קונים וירכשו את הנכס (איזור ביקוש) דבר שיגרום לקבלנים להתחיל לבנות במקום (כי המחירים באזור מותירים בידם רווח ניכר) ועודף ההיצע יוריד את המחיר.

2. או שבעל הבית ישאר עם הבונבוניירה עד שהוא יוריד את מחירה למחיר השוק.

שים לב, בשוק משוכלל בכל מיקרה בסוף התהליך המחיר יורד למחירו הכלכלי. הכלל איננו נכון למיקרה שמדובר בפריט נדיר שאין להשיגו כחדש (למשל יצירת אמנות).

עכשיו נחזור לרכב, ניתן להשיג דגם חדש כזה לכן, עלויות הרכישה + מיסים + שינוע + רווח של הסוכן (נאמר שמדובר ביבוא אישי) - אמורות להגדיר את מחיר הגג למוצר.

מכיוון שמדובר ברכב בן שלוש שנים, שאיבד מערכו, צריך גם לבדוק מה ההפחתה שצריכה להיות מול מחיר של רכב חדש כזה.

מהשירשור אני למד שספק רב אם מחיר הרכב כלכלי. מאוד סביר להניח שניתן להשיג באותו המחיר רכב כזה חדש ואולי גם להישאר עם עודף. לכן הרכב לא נמכר וכנראה גם לא ימכר.

דבר אחרון - בניגוד למה שחושבים חלק מהחברים, מי שיש לו 500K להוציא על רכב, הוא אדם שרחוק מלהיות פראייר (אם הוא היה כזה - לא היה לו את כל הכסף) ולכן אלה האנשים האחרונים בעולם שיוציאו כסף בצורה לא כלכלית. הם ירכשו רכב במחיר גבוה, אבל יוודאו מאה פעם שהם רוכשים את הרכב במחיר הזול ביותר שניתן להשיג אותו (מיליון ש"ח על רכב - אין בעיה, אבל כמה הנחה קיבלתי ממחיר המחירון? אם לא תוריד עוד 50K אני הולך למיתחרים...)

הבנתם את העקרון?

פורסם

זאת יצירת הפאר הספורטיבית של השוק האמריקאי (לא, סיילין לא נחשב, זה כבר משהו אחר).

זאת המקבילה ל-911 ואסטון מרטין.

היית מסתפק בפחות?

דבר קטן לאנשי אוטו.

אחרי כל כתבות התדמית ופרסומות החינם לאנשים (מעניין שכל רכב "מיוחד" שמפורסם למבחן דרכים "במקרה" גם למכירה).

לא בא לכם להיות חוצפנים ולשאול את המוכר למה הוא מזיין את השכל?

הוא קנה גיר אוטומטי, כי הוא פחד משחיקת הקלאץ'....

בחיים לא שמעתי תירוץ כזה דבילי, לפחות מאז "כואב לי הראש, לא היום".

זה רכב סדרתי.

אפילו לא משופר (ושלא ימכרו שטויות, קיט פלסטיקה של דגם אחר, זה לא שיפור).

מילא אם היה מדובר על LS7 (בעצם, היא בכלל מגיעה אוטומטית? מקווה שלא).

רכב סידרתי לא אמור להרוס קלאץ' בפחות מ-100K.

אלא אם כן אתה חוליגן.

במקרה הזה, החלפת קלאץ' תעלה הרבה פחות מטיפול בגיר אוטומט של הנבלה הזאת.

MY 2 EGYPTIAN LIRA'S

1. "יצירת הפאר הספורטיבית של השוק האמריקאי"? תסלח לי, אפשר אולי להתווכח שזו המקבילה ל-911 (אני טוען שלא), אבל אסטון מרטין? מה הקשר? הקורבט, בדומה לוייפר, היא מכונית ספורט אמריקאית עם פנים אמריקאי למהדרין. בהחלט רואים איפה הם חסכו כדי לספק תג מחיר כל כך זול ביחס למתחרות. 911 היא הרבה יותר REFINED במובנים רבים, ולא רק בהקשר של איכות הפנים.

2. ולמרות זאת, בין ה-C5 ל-C6 היה שיפור לא קטן באיכות הפנים. גם ב-C6 הפלסטיקים לא משהו בכלל, אבל רמת האיבזור, הריפודים והתחושה הכללית גורמים לכך שזה פחות מפריע.

3. בקשר לתגובה על "אנשי אוטו": כתבות תדמית? על מה אתה מדבר? פרסומות חינם לאנשים - אם תרצה להציע את הרכב שלך למכירה ותהיה מנוי של אוטו (או שהרכב שלך מספיק מעניין בכדי להופיע במגזין) - תקבל מודעה בלוח אוטו. ובאשר לעניין המוזר עם שחיקת הקלאץ' - לא זכור לי שנכתב איפה שהוא בכתבה על הסיבות שהוא קנה אוטומטית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...