Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על טורבו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי שאלה על טורבו:

יש רכבים שקונים אותם כבר עם גדישה(טורבו) למשל סובארו אימפרזה טורבו, נניח והטורבו שבק חיים, ואין תקציב ליקנות מניפת טורבו חדשה ביגלל שזה יקר מידי, אפשר לבטל את כל הטורבו ולעבוד עם המנוע רגיל בלי טורבו?

אם לא למה?

זאת סתם דוגמה אני פשוט רוצה להבין פה משהו..

פורסם

כאשר הטורבו שבק חיים אתה לא תוכל לנסוע עם הרכב,

כי יצא מהאגזוז כמות גדולה של עשן ששום שוטר לא יוותר לך.

כמו כן הטורים (סל"ד) של המנוע יעלה לטורים גבוהים (בגלל שריפת השמן במנוע).

ומי שיש לו כסף לקנות אימפרזה יכול לקנות טורבו חדש.

ירון מאיר

פורסם

ענית לי לא נכון ולא קשור בכלל למה ששאלתי. אני שואלתי אם אפשר לבטל את הטורבו ליסוע בלי טורבו?

זה כמו שלוקחים רכב וגודשים אותו שמים לו טורבו ואז שלא רוצים את הטורבו מורידים...

פורסם

עקרונית - אפשר. אבל זה כרוך בשינויים בסעפות, במחשב הניהול ובשאר ירקות, ונוסף על כך מנועים מוגדשים רבים הם שונים מרגילים ביחס דחיסה וכו', ויהיו לא יעילים ללא הטורבו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אוקיי,

אז אני מבין שאתה חשבת על הוצאת הטורבו ששבק חיים ,

ובמקומו לא להכניס/להרכיב טורבו חדש. לזה כוונתך?

אם כן אז nitch ענה לך בצורה נכונה,

כלומר אם תשווה את ההשקעה לכל השינוי הזה לעומת רכישת טורבו חדש ,

אז כדאי כבר לקנות טורבו.

ירון מאיר

פורסם
אוקיי,

אז אני מבין שאתה חשבת על הוצאת הטורבו ששבק חיים ,

ובמקומו לא להכניס/להרכיב טורבו חדש. לזה כוונתך?

אם כן אז nitch ענה לך בצורה נכונה,

כלומר אם תשווה את ההשקעה לכל השינוי הזה לעומת רכישת טורבו חדש ,

אז כדאי כבר לקנות טורבו.

ירון מאיר

לא..

אני התכוונתי שטורבו ששבק חיים למשל ובמקום שהמנוע יהיה מוגדל לבטל את כל הטורבו הזה ולעבוד רגיל בליטורבו כמו NITCH הסביר לי..

פורסם

טורבו מקורי של אימפרזה מאד זול באופן יחסי.

אפשר למצוא כאלה סביב ה-1000 ש"ח.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
טורבו מקורי של אימפרזה מאד זול באופן יחסי.

אפשר למצוא כאלה סביב ה-1000 ש"ח.

תגיד לי אתה מודע למה שאתה כותב או מה??

השאלה היא סתם שאלה אין לי אמפרזה ואני סתם שואל באופן כללי אם אפשר לבטל את הטורבו אבל בסדר כבר ענו לי תודה..

פורסם
תגיד לי אתה מודע למה שאתה כותב או מה??

השאלה היא סתם שאלה אין לי אמפרזה ואני סתם שואל באופן כללי אם אפשר לבטל את הטורבו אבל בסדר כבר ענו לי תודה..

הכווונה לדבריי היא למה לכל הרוחות מישהו יחשוב לבטל טורבו שבמחיר כ"כ נמוך הוא קונה טורבו תקין:lol:.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
הכווונה לדבריי היא למה לכל הרוחות מישהו יחשוב לבטל טורבו שבמחיר כ"כ נמוך הוא קונה טורבו תקין:lol:.

בסדר במיקרה של סובארו איפרזה אולי הוא זל אבל יש רכבים שהטורבו שלהם כל כך יקר שעדיף למכור את הרכב המחיר נמוך וליקנות רכב אחר..

אז שאלתי למשל אם יש רכב שהטורבו שלו יקר אם אפשר לבטל לגמרי את הטורבו לא משנה כמה יעלה טורבו גם אם יעלה 10ש"ח זה לא מעניין אותי כמה טורבו עולה השאלה היא אם אפשר לבטל אותו!...

וזהו לאשכול הזה כבר ענו לי יפה תודה רבה.:lol:

פורסם

אם אתה מדבר ברמה הטכנית בתאוריה אז קיבלת תשובה אפשרי

אם אתה מדבר ברמה המעשית - בן אדם שאין לו כסף לתחזק רכב מסויים בצורה סבירה שלא ירכוש אותו שירכוש רכב זול יותר, אם גם לזול יותר אין כסף יש חברות כמו דן ואגד שיספקו לך פתרון

• תוכן חדש...