Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להחליף צינור מים עליון בפורד פוקוס

כאשר אצטרך למלא נוזל קירור חדש

האם צריך לבצע ניקוז אויר ?

ואיך?

תודה

פורסם

איזה שנה הרכב/נפח מנוע ? איזה צינור עליון אתה מעוניין להחליף ? אני יכול לנחש אבל עדיף צילום של הצינור.

איזה כייף לי :)

פורסם
איזה שנה הרכב/נפח מנוע ? איזה צינור עליון אתה מעוניין להחליף ? אני יכול לנחש אבל עדיף צילום של הצינור.

פורד פוקוס 2001

צינור עליון מרדיאטור למנוע.

אני רק רוצנ לדעת אם יש שסתןמי ניקוז אויר

ומה התהליך?

פורסם

בפעם הבאה תרשום את כול הפרטים הנחוצים כפי שביקשתי !! זה פורום טכני ולא משחק ילדים !

אזהרות :

1.לפני פירוק הצינור או כול חלק ממערכת הקירור נתק את הקוטב השלילי מהמצבר !

2.לאחר שהמנוע קר פתח את מכסה מיכל העיבוי לשם שחרור הלחץ.

ברכב שברשותך אין נקודות לניקוז אוויר אבל יש לבצע את התהליך הבא.

1. לאחר ניקוז נוזל הקירור והחלפת הצינור העליון וחיבורו מחדש מלא את מערכת הקירור בנוזל קירור איכותי המבוסס על טכנולוגיה OAT.

2. הרכב את פקק מיכל העיבוי.

3. חמם את המנוע בסיבובי מנוע של 2750 סל"ד והמתן שהמאוורר יכנס לפעולה פעמים לפחות ובדוק שגובה הנוזל לא יורד מתחת לקו המינינום.

4. המתן שהמנוע התקרר ובדוק שוב פעם את גובה נוזל הקירור במידה וחסר השלם עד לגובה המסומן על מיכל העיבוי.

בהצלחה.

פורסם

מרק שים לב שהוא לא דיבר על החלפת כל נוזל הקירור והצינור

אלא החלפת הצינור והשלמת החוסר בלבד

דגש נוסף בעת החלפת נוזל קירור-לוודא שווסת הטמפרטורה של המזגן על חימום,ושמאוורר המזגן והמזגן כבויים.

פורסם

באותה הזדמנות שיחליף נוזל קירור, בכול מקרה הערה שלך נרשמה :roll: שכחתי לציין את נושא מערכת החימום והמזגן.

פורסם

אל תשכח למלא נוזל קירור מקורי או שווה ערך בטכנולוגית OAT ואל תערבב שתי סוגים שונים

.

Motorcraft Super Plus 4 Blue-green או

Motorcraft Super Plus 2000 Orange

• תוכן חדש...