Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מטיול באנגליה פשוט בהלם

מה הסיפור של מחירי הרכב בארץ ולמה ההבדל הדראסטי הזה?!

ראיתי שם קורבט יד שניה עם 60,000 קילומטר ב2000 לירות סטרלינג...שזה 16,000 שקל

אוטו עם נפח מנוע 5.7 שמפיק 206 כ"ס בחיים אפילו יד 8 לא היה עולה ככה בארץ!

אם מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההיגיון מאחורי המחירים האלה אני אשמח.

ובקשר לייבוא רכב, משתלם?

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי מה שהבנתי-נפתחו שרשורים בעבר לגבי ייבוא רכבים לארץ-משמע חיפוש.

לגבי המחירים בארץ-אין לי מה להגיד,כואב לכיס אבל זה מה שיש.

פורסם

אני מבין שגילית את האמריקה...

בת'כלס יש הרבה גורמים למצב הזה - המרכזיים שבהם לדעתי מחירי רכב חדש מאוד גבוהים כאן וכמות קטנה מאוד של רכבים "מיוחדים" שנמכרים כאן.

ואם מחפשים את אלו ששורדים אחרי 10-15 שנה - אז בכלל נשארים בודדים על הכביש...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

סתכל מה קורה באיביי , שזה דיי משקף את ארה'ב, תשווה את זה ל YAD2 :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בשני מילים לסיכום האשכול הזה הוא היצע-ביקוש. בארץ לא נראה לי שיש הרבה מכוניות כמו שאתה רוצה. אבל לעומת זאת יש די הרבה באנגליה לכן המחיר הוא בהתאם לביקוש ולהיצע.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אנגליה עוד יקרה יחסית במכוניות.

בארצות הברית היית מתפלץ איך משהו שנחשב פה לרכב אספנות נחשק ובמצב מדהים נמכר בכמה אלפיות בודדות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אלי, אתה כמובן צודק.

רק הסתייגות - הם שם גם לא מטומטמים וכוחות השוק עושים את שלהם.

ז"א שעל הדברים המעניינים ובמצב טוב מבקשים גם שם סכומים לא קטנים בכלל.

אלא עם כן בא לך על איזו דאטסון בת 30 :lol:

אבל אני כמובן לא מומחה של מועדון 5 - זה מה שראיתי מכמה וכמה בדיקות שעשיתי בתקופות שונות ב-EBAY ואתרים בגרמנים ובלגיה.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

חבר התשובה לשאלתך נמצאת בך, כי אתה חלק מציבור של פריארים שבוחר לו מחוקקים ששמים על הצרכים שלך קצוץ.

בוריאציה על מה שצ'רצ'יל אמר: אין מנהיגים רעים, יש את מי שבוחר אותם ולכן אין מכוניות יקרות, יש מי שהופך אותן לכאלה ומרוויח לך ג'ובות מטורפות על הראש.

פורסם

באמת באנגליה זה עוד יקר.

בארה"ב ב10 אלף דולר אתה רוכש רכב חדש.

אבל.. אני מצטרף לשאלה.. איך הגענו למצב שמכונית עולה כלכך הרבה? איפה התחיל טירוף המחירים הזה? מכונית היום ניהיה נכס בעל ערך גבוה באופן מצחיק.

למה?

GS300.

פורסם

שלא לדבר על חברות הביטוח שעושות עלינו קופה.

לדוגמא, הצעת ביטוח לנהג צעיר מחברת "אלעד"- 7,000 שקל, וזה רק ביטוח מקיף. בכסף כזה בארה"ב אפשר לקנות רכב.

פורסם
שלא לדבר על חברות הביטוח שעושות עלינו קופה.

לדוגמא, הצעת ביטוח לנהג צעיר מחברת "אלעד"- 7,000 שקל, וזה רק ביטוח מקיף. בכסף כזה בארה"ב אפשר לקנות רכב.

בדקת מה אתה כותב לפני שכתבת? ביטוח ב7000 שקל לאיזה רכב? ואיזה רכב קנית בארה"ב ב7000 שקל?

גם פה אני יכול לקנות רכב ב7000 שקל אתה יודע...

ויכול לעשות ביטוח לנהג צעיר גם ב3500, 4000, 4500, 5000, 5500, 6000, 6500, וגם: 7000!

:screwy:

פורסם

מה הסיפור של מחירי הרכב בארץ ולמה ההבדל הדראסטי הזה?!

ראיתי שם קורבט יד שניה עם 60,000 קילומטר ב2000 לירות סטרלינג...שזה 16,000 שקל

אוטו עם נפח מנוע 5.7 שמפיק 206 כ"ס בחיים אפילו יד 8 לא היה עולה ככה בארץ!

אם מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההיגיון מאחורי המחירים האלה אני אשמח.

ובקשר לייבוא רכב, משתלם?

יש כמה סיבות לכך - הראשונה היא שבאנגליה יקר להחזיק רכב. וכשאני מדבר על יקר, ה-MOT האנגלי (כלומר הרישוי לרכב) שונה מאשר בארץ - באנגליה הבדיקות מחמירות, מפורטות ויקרות- ואין שם קיצורי דרך או מאכרים.

באנגליה רכב עם MOT ואותו הרכב בלי - ההבדל במחיר יהיה גדול .

סיבה נוספת כפי שכבר ציינו - אנגליה היא מדינה עשירה - ומכוניות יוקרה ומכוניות ספורט יש בכמויות גדולות - ומכאן שמכונית ספורט חבוטה בת עשר תמשיך להתגלגל על כבישי ארצנו, כאשר באנגליה כבר מזמן היתה נזרקת .... ואני לא מתכוון שאין מכוניות ישנות על כבישי אנגליה - פשוט אלו שזוכות לשרוד נמצאות בדר"כ במצב מעולה.

לעניין הייבוא - לא ניתן לייבא באופן רישמי רכב מעל לגיל של 20 חודש, למיטב זכרוני, ומתחת לגיל 30 שנה . מעל לגיל 30 שנה ניתן לייבא כרכב אספנות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
בדקת מה אתה כותב לפני שכתבת? ביטוח ב7000 שקל לאיזה רכב? ואיזה רכב קנית בארה"ב ב7000 שקל?

גם פה אני יכול לקנות רכב ב7000 שקל אתה יודע...

ויכול לעשות ביטוח לנהג צעיר גם ב3500, 4000, 4500, 5000, 5500, 6000, 6500, וגם: 7000!

:screwy:

כן ארז, הונדה סיוויק קופה 96 ביטוח לנהג צעיר 7,000 שקל בחברה הנ"ל.

ושמת לב מה כתבתי? בהשוואה לכסף הזה, בחו"ל, במחיר כזה, בהשוואה לדולרים, אפשר לקנות רכב.

די לתקן אותי כבר על כל הודעה תחפש מישהו אחר.

• תוכן חדש...