Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לגבי זבל אורגני .

אם תזרוק חתיכת קליפה/פרי/ירק /כל דבר אורגני אחר, לתעלה שבצד הכביש ,בעל חיים יאכל את זה תוך כמה שעות.

אם תרכז כמות גדולה בערמה בכניסה לת"א זה לא יעלם הרבה שנים .

השאלה היא מה המטרה ואיפה נמצאים .

אני כמדריך לשעבר וחובב טבע לא קטן ,משתדל למנוע הצתברות זבל בערמות גדולות.

מה שאומר שאם עשיתי פיקניק בשטח ,את כל הזבל האורגני זורקים בתוך שיח או במקום מוסתר מעין אחר.

כמובן צריך להקפיד שלא יהיה שם שום דבר שהוא פלסטיק ,נילון וכו' ושהשיח לא יהי במקום שיש הרבה אנשים כי זה מושך זבובים ומסריח.

הבעיה מתחילה שאנשים משאירים על דשא בפארק לאומי או מדרכה בעיר ערמות של שאריות שם זה גם נראה לעין ומכוער ,גם מסריח כי אין מספיק חיות,וגם יוצר לגיטימציה (מה כבר מולכלך פה...) עקומה לאנשים אחרים.

מבחינה בטיחותית כדי לא לזרוק זבל אורגני בכביש כי זה ימשוך לשם חיות,ואת הסכנה בזה כולם מבינים.

מי שאמר שזבל נקלט רק אם הוא קבור ,זה נכון אם אתה שם זבל אורגני כדי לדשן אדמה ,כדי שהוא יתמחזר מספיק לשים אותו באזור עם חיות ,הן כבר יהפכו אותו לזבל אחר....

עוד דבר גם כשמים זבל בריכוז זבל שלא מותאם לכמות ישנה בעיה ,כי חיות באות מנסות לאכול (הרי לא חסר ריח) ונחתכות מקופסאות שימורים (לפעמים למוות) ונחנקות משקיות ופלסטיק (גם למוות) ,הרבה חית בר מתות לנו ככה.

קחו לצומת ליבכם לקראת חג הזבל מחר....

לגבי נאמן נקיון ,כבר שנים שאני מתכנן לעשות....

באמת הגיע הזמן כבר ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

סולל הדרך, שנה את הכותרת של השרשור ל: למה אנשים זבל, לא זורקים את עצמם מהחלון?!

בברכת חג עצמאות שמח

ושמירה על ניקיון הסביבה ,בעת הכנת הבשר על המנגלים.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
חלק מהרוסים הם עצמם דוגמא טובה ל''אין קולטורה''...

חתיכת גזען - איך אתה מרשה לעצמך לדבר ככה?:evil:

חרא יש בכל עדה לא משנה מאיזו מדינה ומאיזה צבע!

מה שבטוח - לא משנה מאיזו עדה אתה - את ה-"ניחוח" שלך מריחים מרחוק.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

פליקס,

למקרה שלא ידעת, זה שאדם מתנדב למתנ"א לא גורם לו אוטומטית להתחיל להפעיל ממל"ז.

יש המון דברים נוספים שמתנדבי מתנ"א עושים וכלל אינם קשורים למהירות, בינהם ניתן למנות אכיפת עבירות כגון דיבור בנייד ללא דיבורית, חגורת בטיחות, הפרעה לתנועה וכדומה.

אז בבקשה, לפני שמדברים... בודקים!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא דיברתי. שאלתי, בגלל זה יש סימן שאלה.

מה עוד יכולים נאמני הניקיון לעשות חוץ מלחלק דוחות? לאסוף זבל בעצמם? בשביל זה יש עובדי התברואה בעיריות ואת ראשות הטבע והגנים או קק"ל, לא?

ROOONEEYY

פורסם

נאמן ניקיון (כנראה) לא יכול לעשות דבר מלבד לחלק דו"חות למי שמלכלך.

מתנדב מתנ"א יכול לעשות דברים רבים חוץ מלתת דו"חות: הוא יכול להגיש עזרה בשעת הצורך לאדם במצוקה, הוא יכול להכווין את התנועה, הוא יכול להרחיק את הציבור במקרה של חפץ חשוד ועוד כהנה וכהנה.

מה הקטע של הנאמן ניקיון הזה? ללכת ולחלק דוחות לאנשים? במה בדיוק זה שונה מלהתנדב למתנ"א ולחלק דוחות על מהירות? :?

זה בדיוק השוני בינהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
סולל הדרך, שנה את הכותרת של השרשור ל: למה אנשים זבל, לא זורקים את עצמם מהחלון?!

אני גם ככה על תנאי פה :-P

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני רוצה להמשיך את השאלה שפתחה את השרשור "למה אנשים זורקים זבל החוצה מהרכב? "

ב"למה השמים כחולים?" "למה הים עמוק?" "למה עצים גבוהים?" "למה כלבים נובחים וחתולים מייללים?" "למה יש פקקים באיילון?" "למה נשים לא יודעות לנהוג?" ו"למה כסף לא גדל על העצים?"

למה?

ככה! כי ככה העולם.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לפני יומיים נסעתי אחרי זבל שכזה - מונית מלאה, מהכיסא שליד הנהג (ולמה אין לזה הגדרה טובה, אולי כסא הנווט?) נזרק משהו גושי גדול ש'התלבש' טוב על הכביש.

עם כל הכבוד לכל אלה שיש להם משהו נגד מתנדבי מתנ"א, הסיטואציה אפילו לא קרובה להיות דומה, (ולי אין דבר רע להגיד על המתנדבים האלה אלא רק טוב - אני מכיר סיפורים מקרוב של כל מיני מוזרים שנעצרו על הכביש ע"י המתנדבים האלה שבהיותם שם עוזרים לפריסה של המשטרה במקומות בעייתיים ואם לא היו נעצרים - רק אלוהים יודע מה היה יכול לקרות), לדעתי כל מי שזורק מסטיק מהחלון צריך לקבל קנס ואפילו נקודות. זבל מי שמלכלך.

בריאות לכולם!

פורסם
אני רוצה להמשיך את השאלה שפתחה את השרשור "למה אנשים זורקים זבל החוצה מהרכב? "

ב"למה השמים כחולים?" "למה הים עמוק?" "למה עצים גבוהים?" "למה כלבים נובחים וחתולים מייללים?" "למה יש פקקים באיילון?" "למה נשים לא יודעות לנהוג?" ו"למה כסף לא גדל על העצים?"

למה?

ככה! כי ככה העולם.

בולשיט - ככה זה פה כשלא אוכפים את העניין ולאף אחד לא איכפת.

אני בשמחה הייתי מחלק דו"חות.

בריאות לכולם!

פורסם

למה?

ככה! כי ככה העולם.

יוסי, הבה נשנה את העולם, על מנת שלצעירים כמוך יהיה עולם יפה יותר ונקי יותר!

חג עצמאות שמח !

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
חתיכת גזען - איך אתה מרשה לעצמך לדבר ככה?:evil:

חרא יש בכל עדה לא משנה מאיזו מדינה ומאיזה צבע!

מה שבטוח - לא משנה מאיזו עדה אתה - את ה-"ניחוח" שלך מריחים מרחוק.

יוליצ'קה האמתי שאני מאותה עדה שאת מגיעה ממנה או לפחות קרוב אליה... קרועה... :lol:

ולמה להראות חוסר קולטורה על גבי הפורום? ממש לא יפה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...